SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bu Seçim Yarınların Seçimi Olacak"

A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, AKP iktidarlarında Türkiye’de birçok devrimin yapıldığını ifade ederek, “Milletimizin vereceği oy, Türkiye’nin istikametini belirleyecek. Biz istiyoruz ki; Türkiye’nin istikametini vesayet odakları değil milletin ta kendisi belirlesin. Bugüne kadar AK Parti iktidarları olarak gerçekten vesayet odaklarıyla mücadele ede ede geldik ve Allah’a hamdolsun vesayet odaklarını ortadan kaldırdık. Bunları hazmedemeyenler her fırsatta oyunlar oynuyorlar, algılar oluşturuyorlar, kafaları karıştırıyorlar” dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde yeniden aday olan Tüfenkci, Arapgir ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Tüfenkci, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 14 Mayıs’ta asrın seçimini yapacağını ifade etti.

“BU SEÇİM, SADECE BUGÜNÜN DEĞİL YARINLARIN SEÇİMİ OLACAK”
“Türkiye Cumhuriyeti ilk yüzyılını bitirdi, ikinci yüzyılına adım atacak” diyen Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz bu seçim kampanyamızın ana teması ‘doğru zamanda doğru adımlarla doğru adama.’ Türkiye olarak bir seçim yapacağız. Bu seçim, sadece bugünün seçimi değil yarınlarında seçimi olacak. Bu seçim, sadece geçmişin oylaması değil geleceğinde oylaması olacak. Bizler bu seçimde, Türkiye’nin ikinci yüzyılında kimler ülkeyi nasıl, hangi istikamet üzerinden yönetecek bunu belirleyeceğiz.”

“TÜRKİYE FIRSAT EŞİTLİĞİNİ SAĞLADIK, AYRIMCILIĞI ÖNLEDİK”
Türkiye’nin AKP iktidarında birçok şeyi başardığını dile getiren Tüfenkci, “Türkiye’de çok şey değişti. Bir oyunuzla büyük işlere imza attınız. Büyük devrimler yapıldı. Dün kapı önlerine konulan kızlarımız bugün o üniversitelerin rektörleri oldular. Dün mahkeme salonlarında süründürülen çocuklarımız bugün oraların hakimleri oldular. Bizler esasında fırsat eşitliği sağladık, ayrımcılığı önledik” dedi.

“MİLLETİMİZİN VERECEĞİ OY, TÜRKİYE’NİN İSTİKAMETİNİ BELİRLEYECEK”
Tüfenkci, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin ayrımcılık yapmaya çalışanlarla, “Türkiye eşit olsun, kimse kimseye tahakküm etmesin” diyenlerin seçiminin olacağını ifade ederek, “Türkiye, masalar kurup o masalarda hesap, oyun kuranlar ve laf üretenlerle, felaket ve depremlerde yaraları saran bir lider arasında seçim yapacak. Dolayısıyla milletimizin vereceği oy, Türkiye’nin istikametini belirleyecek. Biz istiyoruz ki; Türkiye’nin istikametini vesayet odakları değil milletin ta kendisi belirlesin. Bugüne kadar AK Parti iktidarları olarak gerçekten vesayet odaklarıyla mücadele ede ede geldik ve Allah’a hamdolsun vesayet odaklarını ortadan kaldırdık. Bunları hazmedemeyenler her fırsatta oyunlar oynuyorlar, algılar oluşturuyorlar, kafaları karıştırıyorlar” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Abdullah (1 yıl önce)
    21 sene sonunda yarınların seçimi diyebiliyor. Valla bravo.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • yalın (1 yıl önce)
    sayın erdoğan 1 yılda tüm yaraları sarma sözü verdi. matematik yapınca pek mümkün gelmedi ama yine de nasıl yapacağını merak ettim. yakıncada acil yıkılıcak ağır hasarlı binaya az hasarlı verdiler. yine bostanbaşında ağır hasarlı yıkılıcak binalara az hasarlıya çevirdiler.böylelikle malatyanın yaraları 1 ayda kolayca sarılıcak. sanırım reisin bahsettiği şey buydu. çarşıdaki lcwaikiki binasının etrafındaki tüm kötü görüntüler de temizlenmiş oldu, milyonluk binayı 3 tane esnafın eski binalarıyla kötü gösteremezdik değil mi? akpınarda arkadaşın dayısının evinde hiçbişi yoktu, geldiler hemen yıktılar. itiraz bile edemedi ağır hasarlı oluşuna. ama maşallah bostanbaşı fahrikayahanda itirazlar havada uçuşuyor. yılların karın ağrısı pavyonları da 2 dakikalık ettiler bu vesileyle. bu derdi de aradan çıkardılar. komik olanlardan biri, kasap pazarını da 2 dakkalık ettiler. içinde 15-20 tane tezgah vardı, balık tezgahları ve sakatat tezgahları hasar almış ve demek ki şehir için büyük risk taşıyordu. haklılar. şu dolar 17 liradan 14 liraya düşünce halay çeken emmilerin ordaki dükkanlarda 2 dakkalık oldu. adamın dükkanının çatısı yıkılmıştı mesela. malatya için büyük risk teşkil ediyordu, haklılar yani. küçük esnafı arkalarına aldılar bi gibi görünse de, olaylar şimdi başlıyor. tanıdığım esnaflardan birinin arkadaş çevresinde oy vermezsek diğerleri dükkannımızı yapamaz veremez diye korkuyu da salmışlar. bu seçim çok farklı olacak. gardaşım hani 15bin dolar olacaktı gelirimiz. hani bütün dünyaya vizesiz gidecektik. papua yeni ginenin parası bile bizimkinden kaç katlı değerli hale geldi. adamlar yaprakla geziyor hala. bir de 2023 lozancılar vardı, onlar noldu:) yauv bir güne bir gün biz hatalıyız hata yaptık dediniz mi sayın bakan? fakat bizler hatalısınız diyeceğiz ve oylarımıza hasret bırakacağız sizi.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Sayın vekil Bahri mahallesi sultansuyu sok kanal yolu Akçadağ Malatya gelin 2013 te yapilan o gunden bu gune bir defa yama yapilan yolumuzu görün bu yoldan aracinizla gecin o zaman ne demek istedigimi anlarsiniz
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Macid44 (1 yıl önce)
    Sahi sizin 2023 hedefiniz vardı ne oldu, 2023 de geldiğimiz nokta, İşsizlik, pahalılık, yoksulluk ve Adaletsizlik kol geziyor. 14 Mayıs sizden kurtulduğumuz gün olacaktır.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Sen konuşma konuştukça batıyorsun Malatya ya zerre faydan yok Oyumuz cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip erdoğan milletvekilliğinde mehmet fendoğluna
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Ha hasan kel, ha kel hasan. Deprem olmayan Trabzon ilçelerini ola ki deprem olur diyi yıkıp yeniden inşa edecekler. Malatya hala enkaz kaldırma derdinde, insanların ağır hasarlı evleri eşyaları ile birlikte duruyor. Konteyner yok, çadır yok. Şaka gibi koca şehirde içme suyu sorunu hala devam ediyor. Belirsizlik, sahipsizlik herşey var. kulaklar sağır, gözler kör. Sorunları iyi niyetle dile getiren damgalanıyor. Bu şehir böyle mi olmalı... Hala bütün bunlara rağmen, cumhurbaşkanı, Fendoğlu diyorsan pes...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Gazel (1 yıl önce)
    Yakınca'da ağır hasarlı binaları az hasarlıya çevirmeye başladılar. Hepsi de ağır hasarlı 4 bloklu sitenin 4 blogu da az hasara çevrildi. Diger siteler de öyle. Kendi malimizin düşmanı değiliz. Ancak binaların halide hiç iç açıcı değil. Kolun ve kirişlerde patlamalar, çatlamalar var, demirlerde kaymaları ve bombeleşmeler var. Gelen elemanlar sipariş üzre gelmiş gibiydi. Binayı incelerken hiç de önemsemediler. Çok şeyler dönüyor. Çatlağı, patlağı kapatıp bu binada nasıl oturacağız şimdi. 20 senedir Ak partiye oy veren biri olarak söylüyorum vallahi de billahi de bu iktidara oy vermeyeceğim.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Köylüm (1 yıl önce)
    Tabi haklısınız 21 yıldır bu ülkeyi sizler değilde, dış güçler, dış, iç odaklar yönetiyor ki bu seçim yarınların seçimi olacak!! Sizden başka herkes kötü bir siz iyisiniz. Yıllarca insanları "dış güçler, vatan elden gidiyor, bayrağımızı indirecekler, ezanımızı susturacaklar, ülkenin bekası, din elden gidiyor" söylemlerine inandırarak, sizler en aşağıdan en üste kadar zenginleşip, bolluk içinde yaşarken ve hepiniz saltanat sürerken, size oy veren vatandaşları ekmeğe, soğana muhtaç edip onlara sadece şükretmesini öğrettiniz. Milletin aklıyla dalga geçiyorsunuz ve her seçim insanlara hep aynı algıyı anlatıyorsunuz.Deprem zamanı bir taneniz sokakta yoktu ben görmedim! Eskiden bi evden iki kişi çalıştığı zaman ev, araba alınabiliyordu şimdi evde,arabada almak hayal oldu, isterse bir evden beş kişi çalışsın alamaz.! Anlatacak, yazacak o kadar çok şey var ki 21 yıldır yaptıklarınıza dair yazılsa sayfalar dolup taşar.Bir iş için bir işimiz için devletin hangi kurumuna gittiysek, özel hangi şirketelere gittiysek Akp'de adamın varsa yada Akp'ye üye isen hallerdersin yoksa mümkün değil dedirttiniz.60 yaşındayım ne böyle bir siyaset gördüm nede sizler gibi siyasetçi gördüm emin olun. Bütün dünya kötü, ülkede ki size muhalif olan herkes kötü bir siz iyisiniz ve bu ülkeyi 21 yıldır siz değilde sanki muhalefet yönetiyor tabiki güzel yarınlar için sizi seçmemiz lazım haklısınız.Benim vicdanım rahat çünkü size asla oy vermedim vermeyeceğim.Hala size oy verecek olup inananların vicdanı rahat olacak mıdır acaba??
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Deniz (1 yıl önce)
    Evet ya bir bakmışsınız o gün yoksunuz bir daha...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Yarınlar size emanet edilmeyecek kadar kıymetli. İmar afları için kaç defa el kaldıran birine gelecek teslim edecek kadar aptal değil Malatyalı.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Borte (1 yıl önce)
    Malatya'ya yaptıklarıniz yapacaklarımızın teminatı degilmi sayın tabancaci bek.oyumu vermeyecgimden dolayı huzurluyum sahipsiz memleketin vebalini almam Ölum var ölum
    %87
    %13
    Yanıtla
  • erol (1 yıl önce)
    100 yıllık cumhuriyetin tüm varlıklarını tükettiniz, yarınlarda satacak yerde kalmadı, üretecek güçte kalmadı.Allah yar ve yardımcımız olsun
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yalamadavulcu44 (1 yıl önce)
    Kesinlikle katılıyorum. Ötekilerden ne gördük ki 20 yıldır. Ne yapılırsa yine siz yaparsınız. Tek umudumuz sizsiniz.Muhalefet ne yapmış 20 yıldır ülkeye. Zaten hepsi hain. Vatanı böldürtmeyeceğiz bayrağı indirtmeyeceğiz. Bir 5 yıl daha verelim yetkiyi, görelim daha çok etkiyi..
    %21
    %79
    Yanıtla
  • Sen daha neyi nereden bekleyeceğini bilmiyorsun. Yirmi yıldır yapılacak olanları iktidar yapacaktı. Muhalefet değil.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    oyyyyy oyyyy gurban olam emiii.. sizin allahınıza gurban malatyamızı uçurdunuz adeta.. hızlı tren mı dersiniz.. şehir hastanelerimi dersiniz.. sivil havalimanımı derseniz. malatyamıza inanılmaz yatırımlar oldu sormayın. havalimanı demişken trabzon da çok iyi sivil havalimanı var adamlar onu beğenmiyor ve yıkacaklar yerine uluslararası devasa havalimanı yapıyorlar peki malatya ya yok malesef.... ister inanın ister inanmayın vallahide billahide depremde malatya diğer illlere göre yetim kaldı.. malatyayı yönetenler zaten sınıfta kaldı bari hükümet yetim bırakmasın malesef o da yetim bırakttı ve diğer illere verilen ilgi alaka malatyaya yok.. eeee bizede burda büyük iş düşüyor seçimlere iki hafta kaldı allah büyük
    %87
    %13
    Yanıtla
  • devrim (1 yıl önce)
    Türkiyede bir çok devrim yapıldı evet. Malatya da ne devrim yapılmış. 20 senelik iktidarınızda bir çivi çakmadınız Malatyaya. deprem oldu ayakta duran kamu binası kalmadı. deprem yüzünden yıkılmadı bu binalar. en yenisi 50 yıllık olduğu için yıkıldı. valilik 100 yıllık, adliye zaten sığmıyordu bir kısmı matimde bir kısmı karşısında kiracıydı. nüfus cezmi kartayda pavyonların içindeydi matime gitti göçebe. sağlık müdürlüğü tekelden kalma dışı makyajlı binada. işkur kendimi bildim bileli o eski binada. yeşilyurt belediyesi köy hizmetlerinden kalma binada. milli eğitim Atatürkten kalma binada. şimdi hepsi ortalık olmuş. hangi kamu kurumunun binası kaldı malatyada. bu 20 yıllık akparti iktidirının eseri. bu öznur çalık ın tüfenkçinin cemal akının ahmet çakırın bilmem kimin kimin 20 senedir %80-90 oy alıp bir çivi çakmayan ak parti millet vekillerinin eseri. ak parti en çok yol yapmakla övünür Malatyaya yol bile yapamadınız. yaptığınız viyadük tıpkı size benziyor. saygılar.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • temenni (1 yıl önce)
    inşallah tekrar iktidar olmazssınız bıktık valla
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Dün neydiki
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    21yıl iktidar ol, ülkede elde avuçta ne varsa hepsini sat. Ülkenin akçesini varlık fonu ile yandaşlara aktar. Geçmediğimiz, görmediğimiz, bilmediğimiz yollar köprüler için trilyonları birilerine vergilerimizden boca et, doları zor tutarak 20 TL, eti zor zaptedip 350 TL. Soğanı 30TL yap. Sonra yarınlar yarınlar… 21 yılda bunları yaparken bir de arada bir iki doğru iş yapmışsınız, onu da yapmasaydın bari. Komedi
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yok ama deprem sayesinde İstanbul'a gidince hep geçmediğimiz yollar köprülerin vergisini veriyoruz diyordum, çok şükür hepsinden geçtim parasınıda verdim en azından geçtim kullandım da verdim diye içim rahat, bir tek Çanakkale köprüsü kaldı 20 gün sonra ondan da geçeceğim ondan da geçersem kullandım da geçtimde ödedim diyeceğim.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (1 yıl önce)
    İnşaAllahu Teâlâ Hayırlısı Olsun
    %18
    %82
    Yanıtla
  • davud (1 yıl önce)
    Evet yarınlarımızda sizleri görmek istemiyoruz. Gidin emekli vekil maaşınızi yiyin. Milleti 8500 liraya mahkum ettiniz. Ülkeyi mülteci kampına cevirdiniz. En ucuz kira 1 asgari ücret oldu. Dolar 20 oldu. Milleti togg, gaz ile uyutmayin. Güle güle. İlk kez kemale vericem oyumu. Dürüst , temiz , adil bir insan.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)
    Sayın Tüfenkci bu söylediklerinizi bir de aynanın karşısına geçip söyleyin bakalım kendiniz inanacakmısınız.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Osman (1 yıl önce)
    Uzun zamandır ilk defa dogru konuşmuşsunuz bu seçim yarınlarımız seçimi gençlerin geleceğinin seçimi ekonominin düştüğü bataklıktan kurtuluş seçimi torpilden adam kayırmacılıktan vs vs kurtuluş seçimi.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Gezgin (1 yıl önce)
    Cumhurbaşkanlığı oyum evet size amma milletvekilliğinden insallah malatyada rezil olursunuz yıllardır verdik verdik Tayyip Erdoğan hatrina ama asla AKP ye MHP ye oy yokk malatyayi siz yıktınız çıktınız yakaladınız sonra yaraları beraber soracağız dediniz bakın elazig depreminde elazg çalıştı insanlar tekini evleri de rahatça uyuyor ya biz rezil rüsva ettiniz üç ay oldu bir çadır bile veremeyecek kadar beceriksizsiniz sigindiniz Erdoğanı arkasına yok vatan elden gidiyor vatan bur yere gitmez hic merak etmeyin on bestemmuzda nasıl meydana indirse yarinda yine gerekirse iner millet olarak ülkemize zarar vereceklere cevabımızı veririz
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Hala Tayyip Erdoğan diyor. Sanki Turkiyeyi ben yönetiyorum. Bakanları ben atıyorum.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Yav kardeşim bu insanları Erdoğan seçiyor niye bunu anlamıyorsunuz. Bunlara müsamaha gösteren kim????
    %70
    %30
    Yanıtla
  • BERDA SİTESİ SAKİNLERİ (1 yıl önce)
    sayın yeşilyurt belediyesi Maliye yetkilileri herhangi bir araştırma yapmadan 20 yıldır sitenin kullanım alanında olan ve 20 yıldır yeşilendirilen ağaçlandırılan alana konteynir koyarak Nargile ve çay kafe işletmenin ne ahlaki nede insani bir yanı yok buna müsade eden izin veren sorumlular kimse bunun hesabını vermeli sorulduğunda Yeşilyurt belediyesş-inden izin aldık diyorlar aldıkları ruhsatı ibraz etsinler .site sakinlerinin bilgisi olmadan nasıl böyle bir izin veriliyor Ağır hasarlı binaların yanın da emlak ofisine nargile ve cay kafeye izin verenler lütfen bu yanlıştan dönün aksi halde site sakinleri olarak sizlerden davacı olacağız.yıllardır sitenin kullanımında olan yeşilenmesi ve ağaçlandırılması tamamen site yönetimin sorumluluğunda olan alan nasıl oluyordu depremden sonra talan edilircesine Nargile ve çay kafe işletmesine açılıyor belediye kendininse neden ihaleye çıkarmadan bir şahsa peşkeş çekiliyor.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Abicim kendini burada yorma yönetim adına vekalet çıkar iyi bir avukat tutup dava açın yok öyle bir dünya
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bu mu sadece dikkatini çekti, millet çınarın çokta umrundaydı parklar çakal dolu, depremden istifade tütün de satar parkta
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sizin yeşil alana kanun dışı çökmüşler. Savcılığa şikayet edin. O yeşil alanın ön birkaç metresi yol aslında. Yola hiç kimse ticari ruhsat veremez. Hakkınızı alın ve o güzelliğin yok olmasına izin vermeyin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • misafir (1 yıl önce)
    Hala plavra..ya devam birisi adamlıktan dem vurur bu da yarınlardan .... ülkeyi getirdikleri durum ortada azıcık utanın en azından büyük laflar etmeyin şu zaman da kaldı 2 hafta
    %89
    %11
    Yanıtla