SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Şehri Gülistan Yapma Kararlılığındayız"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, göreve geldiği günden itibaren Malatya’da yapılan hizmet ve yatırımları AKP İl Başkanlığı, AKP Kadın Kolları Başkanlığı, AKP Gençlik Kolları, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe teşkilatları yönetim kurulu ile Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerine tanıttı.

Gerçekleştirilen organizasyondan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden AKP İl Başkanı İhsan Koca, “Bu tür organizasyonları sık sık yapmamız gerekiyor. Hem birlik ve diyaloğumuzun gelişmesi hem de Belediyemizin bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri ilk ağızdan öğrenme adına bu tür programlara ihtiyacımız var. Büyükşehir Belediyemizin bugüne kadar Malatya’mıza neler kazandırdığı ve önümüzdeki yıllarda neler kazandıracağını Sayın Başkanımız anlatacak. Bizlerde ilk ağızdan bu hizmetleri öğrenmiş olacağız. Bizlerde öğrenmiş olduğumuz bu hizmetleri hemşerilerimize, vatandaşlarımıza ve partililerimize anlatma imkânı bulmuş olacağız. İnşallah bundan istifade edeceğiz. Bilmediğimiz, görmediğimiz hizmetleri burada görme ve öğrenme imkânına kavuşmuş olacağız. Bugüne kadar her fırsatta bize destek olan ve bugünkü organizasyonda bizleri bilgilendirecek olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya’ya yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Biz birbirimize sahip çıkacağız, çekişmeyeceğiz büyük bir aile olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın anlatmış olduğu yatırımların her biri bir başlık altında değerlendirilebilecek büyük çalışmalar. Sayın Başkanıma yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 2019 yılında yapılan yerel seçimler sonrasında göreve başlayan Selahattin Gürkan, göreve geldikten sonra yapımı tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili olarak AKP ana kademelerine Nikâh Sarayında gerçekleştirilen toplantıda bilgiler verdi.

Başkan Gürkan, Dünyanın çok zor bir süreçten geçtiğini belirterek birlik ve beraberlik içerisinde olunması gerektiğini ifade etti. Başkan Gürkan konuşmasının devamında, “Biz bu şehrin geleceğine talibiz. Bu şehir ne kadar huzurlu ve mutlu olursa insanlarımızda o kadar huzurlu ve mutlu olur. Malatya’yı tarif ederken İnsanlık medeniyetinin başladığı Anadolu’yu Anayurt yapan destan şehir diye tarif ediyoruz. Bu tarifimizin tescili UNESCO komitesi tarafından yapıldı. Malatya medeniyetin başladığı şehirdir dediler. Arslantepe 19. Kültürel Miras olarak tescil edildi.

Büyükşehir Belediyesi olarak proje bazında baktığımız zaman binlerce hizmet yapıyoruz. Mevlana hazretleri derki, insan taşın toprağın arasında şehrini inşa ederken kendisini de inşa eder. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk olanın şehri gülistan olur. Bizim gönlümüz aşkla dolu, beraber çalıştığımız arkadaşlarla birlikte bu şehri gülistan yapma azim ve kararlılığındayız. Bu şehri mazisine layık istikbale hazırlama durumundayız. Bu şehir himmetli zatların yaşadığı şehirdir. Bu şehir dar-ül Rifat’tır, seçkin insanların yaşadığı şehirdir. Bu şehir huzur şehridir, medeniyet şehridir. Kahramanlık destanlarının yazıldığı şehirdir. İlim irfan destanlarının yazıldığı şehirdir. Bu şehirde görev yapmak hem vebal hem de şereftir. Biz Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi işgalci yönetici olmayacağız fetihçi yönetici olacağız. Hizmet ve yatırımlarımızın yapımı sırasında bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açılış konuşmasının ardından, sinevizyon eşliğinde yapılan yatırım ve hizmetler hakkında katılımcılara ayrıntılı bilgiler verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

31 yorum yapılmış

  • ilyas (2 yıl önce)
    gel vatandaş geeellll en pahalı ulaşım gülistan şehirde. weeerrr mehderiiii.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    tek parti iktidarını yaşıyoruz.çin kominizmi benimsediği ilk yıllarda böyle idi.her şey iyi, güzel, gülistan sorgulama dinle ,çalış başka işe karışma.yöneticiler muhteşem adil,zekiler ,insan üstü bir yönetici kitlesi var.gülsek mi ağlasak mı?biz ne güzel yönetiyoruz diye toplantı yapmışlar.hepsi birbirini övmüş.ne kadar çalışkanız,zekiyiz,adiliz,diye..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halkın Sesi (2 yıl önce)
    Şu fotoğrafa bakın ne kadar pazarlıkçı ne kadar körler sağırlar grubu varsa hepsi birarada. Malatya’yı rezil ettiniz biz de sizi sandıkta Gülistana çevirecez. Kar erirken değil yağınca temizleme araçlarınız şovunu yapsaydı keşke. Şimdi bir belediye personeli gelir yorumumu eleştirir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahmutbey (2 yıl önce)
    Sayın Başkan , madem bu kadar iyi yönettiğinizi düşünüyorsunuz "Her şeyden anlamayan , bir şeyden anlamaz" felsefenizle bağımsız aday olunda bu halk sizlere Gülistan şehri göstersin ...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet KARA (2 yıl önce)
    Malatyanın geçmişini silerek mi yapacaksınız. Alın size gülistan taştepe arkasında bulunan su deposu arkasında tepelik alanın tamamını parsellenmeden ve imara açmadan dev (10 bin dönüm mesela) park yapında görelim GÜLİSTANı
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Muhteşem yorum. Tebrik ederim. Ama bunlar paranın olmadıgı yere bir çivi cakacak adamlar degil. Ne zaman haber yapılsa hep eleştiri. Demekki Gürkan secilmiyorsun gardas. Bir daha asla ne milletvekili ne de baskan olabilirsin. Amacın vekillik... Ondan durmadan Reisin yanındasın. Ama inş olamayacaksın...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Şurada oturanlara bir akın.....bir tane halk var mı halk.....
    %86
    %14
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Niyet, bilgi, samimiyet, liyakat olsa idi 20 senedir akp iktidarında olan ve rekor oy veren bu şehir çoooktaaaan gülistan olmuştu. Bundan sonra hiiiiiiç olmaz. Artık ümidimiz kalmadı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Giovanni (2 yıl önce)
    Belli suya zam otobüse zam herşeye zam birde çıkmış herşey dört dörtlük süsü veriyorsunuz. Kar yağışı bir ay oldu daha yeni yeni göz boyamak için Bir şey Ler yapmaya çalışıyorsunuz. İnsanları enayi yerine koymayın artık
    %85
    %15
    Yanıtla
  • 1 aydır yeni yeni göz boyamak için birşeyler yapılıyor öyle mi. Çalışan emekçilerin açtığı yoldan yada temizlediği kaldırımdan geçtiysen eğer o emekler sana haram olsun.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Başkanım benim (2 yıl önce)
    Başkanım Allah sizden razı olsun inşallah bir dönem daha başımızda olursunuz battal gazi sizin sayenizde battal gazi oldu sizi seviyorum
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Malatya sahipsiz (2 yıl önce)
    Kimse kimseyi kandırmasın kuzey kuşak yolunu kaç yıldır yapamadınız neyi anlatıyorsunuz. Kar yağdı kaldırımların anasını ağlattınız Demir kürekleri vura vura zamanında temizlenip tuzlanmadı şimdi yaza kırık dökük bir Malatya yine masraf yine israf…
    %87
    %13
    Yanıtla
  • gazi (2 yıl önce)
    Allah için yapılan bir şeyi de göster
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    De vallah. Ediyim ölem. Yetersiz
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Çevre yolundaki çukur gülleri (2 yıl önce)
    Çevre Yolundaki çukurlar ölüme davetiye çıkarıyor gerçekten çok yazık bize. Beşyüzbin fazla insanın yaşadığı ve tek yolu olan çevre yolundaki şu çukurlar ne zaman düzeltilecek acaba? Taa uzak koy yolları yapılıyor. Ki yapılmalı ama önce ana yol olan bura yapılmalı. Ölüme davetiye çıkarıyor gerçekten. Ayıp ayıp yakışmıyor. Haksızsam siz söyleyin.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Beyefendi çevreyolu tamamen karayolları genel mdr hizmet alanıdır. Belediye kendi yollarını yapar yani mahalle yolları bu konuda hassiyetinizi biliyorum bende çevre yolu çukurları dan en az sizin kadar rahatsızım bende araç kullanırken çok sıkıntı yaşıyorum. Dediğim gibi bunu cimerre yazalım. Belediyenin işi değil kısacası.
    %20
    %80
    Yanıtla
  • Doğru ya merkezi hükümet CHP de.ondan karayolları iş yapmıyor. Belediyemi aklayacam diye trollük yaparsan hükümetini dahi satarsın. Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ….
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Yemin et vallah de puhaaaa memleketi kim acaba diken tarlasına çevirmiş.kimsesiz malatyam bunada inanır
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Necatin (2 yıl önce)
    Sayın başkan allah aşkına malatyamıza bi çivi bile çakmadınız anca reklam anca göz boyama ve anlaşılıyor ki siz bile inanmışsınız o reklamlara ki malatyayı gülistan şehir yapacağız diyorsunuz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • 1643855246 (2 yıl önce)Necatin isimli kullanıcı yorumuna
    Gerçekten bunu bile bile mi böyle yazıyorsunuz anlamak güç. Hiçbirşey yapılmadıysa eğer gidip kırın o belediyenin kapısını. Gerçekten yapılanları görmüyorsanız gidip hemen şimdi hesap sorun. Bu anlattıklarının hepsi yalan ben göremiyorum deyin
    %9
    %91
    Yanıtla
  • okan (2 yıl önce)
    Bu zatın hizmet ettigini söylediği malatya nerde bilen biri varsa bana soylesin lutfen
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Yaptığı yatırımları anlattığı yer bile Ahmet Çakır zamanında Malatya'ya kazandırıldı. Hikaye bu kadar.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Hakan (2 yıl önce)
    Sen ayağımıza gül yerine halı serdin. Bunu da dalga gecer gibi Belediye sitesinden yayınladın. Biz ise sandıkta halı serecegiz. Sen süslü kelimelerler Destan Şehri, Gülistan Şehri, Marka Şehir gibi süslü kelimelerle bişey yaptıgını zannediyorsun. Ama bu halkın cebinde cep telefonu var. heryeri aynı anda görüyor ve yorumluyor. Kısacası son 2 senen başkan. Kar yagdı heryeri biz gördük.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Kasan (2 yıl önce)
    Başkan beyin bu kadar kısa sürede ve paranın en pahalı olduğu, krizlerin küresel olarakta derinleştiği bir dönemde bu kadar projeyi, yatırımı başlatması Malatya için çok kıymetli. Emeği geçen herkese teşekkürler.
    %13
    %87
    Yanıtla
  • Hangi proje?? Söyleyin bizde bilelim.. Şakşakcılık bi yere kadar...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Fuar merkezi, Altay kışlası, kapalı spor salonu, jimnastik salonu, konaklama merkezi, dedekorkut mutfak okulu, yimpaş, şire pazarı, buğday pazarı, gençlik kampı, yemek fabrikası, ekmek fabrikası, tören alanı, kütüphane, horata, fidancılar sitesi, sentetik çim sahalar, 24 derslikli okul, Fuzuli otobüs durağı, kuyumcular çarşısı daha sayayım mı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Sizlere gülistanın gülü,bizlere dikeni.gerçekler gün gibi ortada.büyükşehir size büyük geldi sanki destan şehrin destan başkanı.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Yaparsınız en iyi siz yaparsınız yaptığınızı görüyoruz zaten diğer dünyada hesaplaşacağız
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sandikta hesaplas ne varsa yasadigin surece vardir
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    "Körler sağırlar birbirini ağırlar" Toplantıya katılanlar AKP İl Başkanlığı, AKP Kadın Kolları Başkanlığı, AKP Gençlik Kolları, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçe teşkilatları yönetim kurulu ile Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Şimdi bu katılanlara Malatya Büyükşehir Belediyesinin ziyafette çekmişlerdir.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Malatya lı (2 yıl önce)
    İlk gülistan belediye otobüsü fiyatı ile gerçekleşti. Gerisi gelir.
    %92
    %8
    Yanıtla