SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Sene Büyük Başarılara İmza Atacağız"

0
Güncellendi - 2020-09-10 20:05:42
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, “Bundan sonrada yeni transferlerimizle, mevcut kadromuzla hep birlikte bu sene büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.  Geçen sene yaşamış olduğumuz sıkıntıları bir daha yaşamamak için titiz davrandık” dedi.

Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da, yeni transferleri basına ve kamuoyuna tanıttı. Yeni Malatya Stadyumu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, 2020-2021 sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Gevrek, takıma yeni katılan futbolculara 2020-2021 sezonunda başarılar dileyerek, “Hem onlar hem de bizim için inşallah hayırlı bir sezon olur” dedi.

2019-2020 sezonunda özellikle ikinci devrede birçok sıkıntı yaşadıklarını anımsatan Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu statta hep birlikte çok üzüldük. Taraftarımız, camiamız, üzüldü. Bu sene özellikle yaptığımız transferlerde bir daha bu sıkıntıları yaşamamak için çok titiz davrandık.”

Gevrek, bu sene takıma çok katkı sağlayacaklarına inandıkları karakterli, kariyerli futbolcuları transfer ettiklerini belirterek, takıma yeni katılan oyunculara teşekkür etti.

“Yeni Malatyaspor büyük bir camiadır” diyen Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu büyük camiaya, aramıza katılan futbolcularımızla inşallah büyük başarılara imza atarız. Daha önce birlikte çok büyük başarılara imza attık. İnşallah bundan sonrada yeni transferlerimizle, mevcut kadromuzla hep birlikte bu sene büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz.  Geçen sene yaşamış olduğumuz sıkıntıları bir daha yaşamamak için titiz davrandık.”

Gevrek, bir gazetecinin ‘Transfer çalışmaları devam ediliyor mu?’ sorusuna, “Transfer sezonu devam ediyor. 2 ya da 3 transfer daha yapacağız. Hocamızla konuştuk, özellikle de stoper bölgesine transfer yapacağız. Onları da en kısa süre içerisinde yaparak, bir an önce ailemize katmak istiyoruz. Transfer son güne kadar bitmez. İnşallah hocamız ve futbolcu kardeşlerimizle bu yolda yürüyeceğiz, bu yolda da herkesi yanımızda istiyoruz. Birlikte güçlüyüz. Taraftarlarımız takıma sahip çıksınlar” cevabını verdi.

Gevrek, bir diğer gazetecinin ‘Her takımın maddi sıkıntı yaşadığı bir dönemde siz yeni bir takım kurdunuz. Bu saatten sonra taraftarın beklentisi yükseldi. Bu takımın beklentileri karşılayacağını düşünüyor musunuz?’ sorusuna ise “Tabii ki beklentileri biliyorum, fazlasıyla karşılayacağına inanıyorum. Sportif başarı önemli ama ekonomi anlamında da denge önemli. Bir harcama limiti var. Bizde bu sınır içerisinde davranıyoruz. İnşallah o konuyla alakalı da sıkıntı yok. Beklentiyi fazlasıyla karşılayacaklarına inandığımız için bu transferleri yaptık. Biz inanıyoruz, sizde inanın. Bu takım Allah’ın izniyle çok büyük işler başaracak” şeklinde cevap verdi.

Gevrek’in konuşmasının ardından takıma katılan futbolcular basına tanıtıldı. Sarı siyahlı takımın yeni transferleri Adem Büyük, Murat Akça, Jetmir Topalli, Benjamin Tetteh, Zeki Yavru, Eray İşcan, Doğukan Emeksiz, Guido Herrera, Christian Cueva, Fernando Zuqui basına tanıtıldı. Rahatsızlığı nedeniyle Jody Lukoki tanıtım toplantısına katılamadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Erdem (4 yıl önce)
    Başkanın aleyhine haber yapan malatya haber neden eleştirmiyorsun? Neden insanların yorumlarını yayımlamıyosun?
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Tebrik ediyoruz inşallah takımımız bu yıl başarılı futbolu ile göz doldurur... Hasudilik değil destek zamanı. Boş yapmanın lüzumu yok. Takıma moral lazım fitne değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • adil (4 yıl önce)
    istemiyik seni.topcuLarini al git.biz 1.ligi istiyik
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Kadromuzda umut bulut,Erkan kaş ve yiğithan güveli gibi dünya yıldızları oldukça tabiki büyük başarılara imza atarız.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (4 yıl önce)
    Bizim seyirciler kadar Malatyaspor’a zaran veren kimse yok. Taraftar var olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Başkan ders almış olmalı yani öyle umut ediyorum.Bu sene alınan isimlere baktığımızda hem isim,hem oynadıkları kulüplerde başarı olmuş, istikrar yakalamış isimler.Gerek taraftarın tepkisi,gerekse de şehirde ki siyasilerin telkinine muhatap olmamak için elinden geldikçe transfer yapmaya çalıştı adil başkan.Yeni bir takım kurdu geçen senenin çöplerinden erkan kaş ve umut bulut'un kalması doğru olmadı.Erkan'ın, rize maçından sonra ki dalga geçer gibi gülmesi unutulmayacaktır.Erkan Kaş'ın bundan sonra bu takıma katkısı her zaman ki gibi olmayacaktır yedek dahi kalacak kapasiteye sahip değil kendisine verilen komik derecede düşük teklifi kabul edip sözleşmesini yenilemesi zaten hayatta bir daha süper ligi göremeyeceğinin,yeni malatyaspor harici başka bir süper lig takımın kendisini almayacağının kocaman bir kanıdıdır.Taraftar ve Şehir istemiyor Erkan Kaş'ı Başkan bence burada hatalı davrandı.Umut bir nebze yine yedek olur belki ama dediğim gibi erkan kaş,yiğithan bunlar çöp adamlar yani gidecekleri kulübe külfet olmaktan başka bir şeye yaramazlar.Diğer transferler değerli ve önemli yine diyorum adil başkan daha temkinli davrandı, hatta süper lige çıktık çıkalı bu kadar önemli transferler yaptı diyebilirim kendisi için.İnşallah geçen sezon yaşadıklarımızı ne başkan,ne taraftar,ne şehir kimse yaşamaz ve en azından ortalarda ligi bitiririz.Yeni sezon tüm takımlara hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (4 yıl önce)
    sezon başlamamış. fenerbahçe hariç düzgün transfer eden takım yok malatyaspor hariç. gelen futbolcuları bilmiyoruz tanımıyoruz. bu eleştiri ne ya böle ayıp. ve bunu yapanda salı günü spor programı yapıyor sandığı kişi. yani gösrsel basın. ayıpppp yazıkkk. malatya düşmanısınız siz. sanayi şehirleri olan ve büyük taraftarları olan. kocali. sakarya . eskişehir.. samsun. süperlig diye yanıp tutuşuyorlar biz ne yapıyoruz. batırmaya çalışıyoruz ve batırmaya çalışanlarda görsel basın.. geçen sezon ikinci yarı adil gevreğin yaptığı hatalardan dolayı. çok eleştirdim yerden yere vurdum. neden basit ve cahilce yaptığı hatalardan dolayı. ama bu sene yeni sayfa bi uğraş var. geçen sezon yaptığı hatalardan ders almış bir yönetim var çalışıyor güzel şeyler yapmaya gayret ediyor. o zaman bizede desteklemek düşer eleştirmek değil helede içimizdeki irlandalı olan görsel basın ve onun şakşakcıları. ben o kişilerde şunu söylemek isterim gittikçe batıyosunuz yaptığınız söylemlerden dolayı çok hakaret ediliyosunuz. dijiturkte. o kanal silinmiyor malesef yoksa vallahide billahide o kanalı silerim. içimizdeki irlandalılar
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Arkadaslar.baskana.istifa.et.diyenler.simdi. Baskan.nereden.buldun.paralari.bu.kadar. Oyuncu.aldin.takimi.borclandirdin.birakin. Bu.sozleri.birlik.beraberlik.zamani.ligler.basliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (4 yıl önce)
    Takım iyice borçlanmışa benziyor.Bu borç yükünü kaldırmakta galibiyetlerde yatıyor.Bir maç kazanmak üç trilyon.Her galibiyette bir oyuncunun parası ödenir.Geçmişi unutmayalım.Ders çıkaralım.İnşallah takım bir kaç hafta sonra yüzde yüz verim vermeye başlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    Her ne kadar içimizde “ irlandalılar “ olsa da biz organik taraftarlar Adil başkana ve ekibine güveniyoruz sonuna kadar da arkalarındayız. Sağlığının bozulmasını bile göze alıp özveri ile bu şehre bir şeyler katmak isteyen bir insan hakkında yapılan olumsuz eleştiriler yok hükmündedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Adil Gevrek Malatya da güven kaybına uğradı. Takımın borccu çoktu, bu transferler nasıl yapıldı. Borç üstüne borç mu yapıldı. Soru işaretleri çok. ?????????????????????????????????
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (4 yıl önce)
    Allahına gurban başkan. Malatya seninle destekliyoruz seni. ???
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA (4 yıl önce)
    Adil Gevrek takımı borca soktu dedik...kafam baya karıştı..bu futbolcuları hangi parayla alıyor....futbolcular da durumu bilmesine rağmen hala nasıl geliyor Malatya'ya...misal adem büyük...kafam çok karisti
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Yorumu.tam.olarak.yayinlayin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Sayin.baskan.yonetim.uyelirine.emegi.gecen.herkese.tesekkurler..birlik.beraberlik.zamani.takima.sahip. Cikalim.her.maca.taraftarlarin.gelmelerini istiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökmen (4 yıl önce)
    Süper lige çıktığımızda beri kurulan en iyi kadro bence takım oturursa çok can yakar kanaatim ilk 5 kesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Adil Gevrek ister Ronaldo yu alsın ister Messi yi getirsin. Taraftar la arasına mesafe girdi. Bu saatte sonra olmaz. Kongre kararı alması gerek. Çünkü bir sözü bir sözü nü tutmuyor. Karaktersiz dediği futbolcu ile tekrar sözleşme imzaladı. Adil Gevrek ten artık bir şey olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (4 yıl önce)
    Büyük iş çıkardı Başkan. İstifaya direniş böyle olur işte. Umarım başarı gelir. Not: Allahaşkına şu Umut bulutu gönderin yahu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Artık mevcut kadromuzda olanları desteklemek zorundayız . Olumsuz yorumlar takıma zarar verir.Takımın sinerjisini yükseltmek taraftarın görevidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (4 yıl önce)
    Yapılan yıllardır yapılmayan bir organizasyondu. Teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla