SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bu Sezon Farklı Hedeflerimiz Var"

0
Güncellendi - 2018-07-28 01:03:46
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli stoperi Arturo Rafael Mina Meza, takım olarak bu sezon farklı hedeflerinin olduğunu söyledi.

Mina, fizik gücünün çok yüksek olması gereken bir ligin başlayacağını ifade ederek, "Bizde takım olarak iyi hazırlandık. Fizik kapasitemizi oldukça yükselttik. Kamp bizim adımıza oldukça verimli geçti" dedi.

Tecrübeli defans oyuncusu, takımda sakat oyuncuların çokluğuyla ilgili, "Umarım ki sakatlanan arkadaşlarımız en kısa sürede takıma döner. Takımımızın tam olması gerekiyor. Önümüzde maçlar için tam olmalıyız. Biz genel olarak iyi hazırlanıyoruz. Sakat arkadaşlarımızın da en kısa sürede takıma katılmasını umuyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Geçen sezon Spor Toto Süper Ligi 43 puanla 10.sırada bitirdiklerini anımsatan Mina, "Geçen sezon ligi 10.sırada tamamladık. Bu sene daha farklı hedeflerimiz var. Kişisel olarak hedefim takıma daha faydalı olmak. Sonuçta futbol, bir takım oyunudur. Bu sene kupada da ilerlemek istiyoruz. Kupadan ya da ligden önümüzdeki sene inşallah Avrupa'da oynayan bir Yeni Malatyaspor olur" şeklinde konuştu.

Mina, taraftarların geçen sezon takıma müthiş bir destek verdiğini belirterek, "Takımına çok sadık, sürekli destekleyen bir taraftarımız var. Bu sene stadın hep dolmasını bekliyoruz. Hep beraber çok iyi işler çıkaracağız" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    Yönetimin yaptığı bir doğru dersen bu adamın 2020'ye kadar sözleşmesi olması derim. Bence Süper Ligin en iyi 3 stoperinden biri.
    0
    0
    Yanıtla
  • seyfettinatay (5 yıl önce)
    yeni malatyaspora sercan yıldırım alınacakmış bir yıl takımında oynamayan topçu yu ancak futboldan anlamayan kişiler yeni malatyaspora bela eder o zaman başkan ve yöneticiler paraları yoksa sercan yıldırımı getireceğine kandiler oynasınki paramız gitmesin. takımı düşüreceklerse transfer yapmasınlar genç takımda kileri oynatsınlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bitmiş futbolcu okey e dönüyor onla mı başarı gelecek o adam ptt 1.lig de oynayamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bursasporda geçen sezon hiç oynamayan,ahı gitmiş vahı bile kalmamış sercan yıldırımla anlaşmışlar.Kesinlikle Malatyaspor intihar etmiştir.Forvet hattı sercana kaldıysa şimdiden yandık.Bursa ondan kurtulmak için can atarken,bizim talip olmamız akıllara zarar bir durum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Pazar gününün haberi,SERCAN YILDIRIMLA her konuda anlaşmışlar.Geçen sezon bursa da hiçbir lig maçında görev almayan adamı alıyor Adil efendi.haber fanatikte.Tabi bu saatten sonra bu tarz adam alabilecek,hocayı taraftarı aylardır oyalıyor aldığı veya alacağı adama bak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Ikinci yari bir iki trensfer olur belki
    0
    0
    Yanıtla
  • Deka (5 yıl önce)
    Kimse demiyor gerekirse küme düşmemeye oynayalım ama altyapıya önem verelim kendi gençlerimize şans verelim al al nereye kadar
    0
    0
    Yanıtla
  • KARDEŞ TAMAM HAKLISIN DA ALT YAPIDAN KAÇ OYUNCUYU SÜPER LİG MAÇINDA OYNATABİLCEKSİN
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Transfersiz anca küme düşer bu takım ne hedefi
    0
    0
    Yanıtla