SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Takım En Kötü Günlerini Yaşıyor"

0
Güncellendi - 2020-03-02 19:41:12
A- A+ PAYLAŞ

BtcTurk Yeni Malatyaspor’da kötü gidişatın ardından sarı kırmızılı takımda Divan Kurulu’nun olağanüstü toplanarak hem kulüp hesapları hem de takımdaki son durumla ilgili detaylı bilgi alacağı öğrenildi.

Sarı kırmızılı takımın Divan Kurulu Başkanı olan AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’ın BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek ile bir görüşme gerçekleştirerek, kulübün hesapları hakkında bir rapor istediği kaydedildi.

Gerçekleştirilen görüşme sonrası hafta içerisinde Divan Kurulu’nun toplanıp, hesapları inceleyip, kulüp başkanından detaylı bilgi alacağı öğrenildi.

Ertv’de yayınlanan ‘Spor Aktüel’ programına telefonla bağlanan BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Kurulu Başkanvekili Naci Şavata, “Bu takım en kötü günlerini yaşıyor” dedi.

Şavata, kamuoyunun bekleme tahammülünün kalmadığını ifade ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Divan Kurulu Başkanımızın bu konuya el atıp, bunu da genele yayarak, Malatyaspor’un masaya yatırılması gerektiğine inanıyorum demiştim. Bu hususta da çalışmalar yapılmazsa istifa etmeyi düşündüğümü söylemiştim. Kamuoyunda bu hafta içerisinde cevaplar geldi. Divan Kurulu’nda milletvekilleri de var. Cumartesi günü Malatya’da toplanacaktık. Bu arada Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan da beni aradı ve bu konuya olan hassasiyetini ifade ederek, neler yapılabileceğini konuştuk. Acil olarak artık Malatyaspor’un, kamuoyunun bekleme tahammülü kalmadı. Ne yazık ki kamuoyunda bir tek konuşan benim. Hayret ediyorum, buranın yönetimi var. Şampiyon olduğumuz zaman herkes öndeydi ama bugün herkes kenarda. Bunları irdelememiz lazım, halkın sağduyusu doğru olandır. Halkla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederseniz başarıyı da elde edersiniz. Halkın sağduyusuna kulak verme mecburiyetinde olduğumuza inanıyorum. Bu noktada hem Ahmet Çakır hem de Selahattin Gürkan başkanımız gerekli girişimleri yapmak üzerelerdi ama Suriye olayı bunu öteledi. Artık öteleme şansımız yok” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Yereli (4 yıl önce)
    Günaydın. Zahmet olacak! Şampiyon olacak bir takimin düştüğü hale bak! Vizyonsuzluk-geleceğe kör olmak, böyle bir şey. Aslinda Malatya da bunu hak ediyor. Ne diyelim Allah akil ve fikir versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    Gerçekte ben diyordum bu takım busene büyüklere kafa tutar segen hoca gelmesi çok kötü segen Yalçın amacı Beşiktaşa hocalıktı ama istsdigini yaptı anlayacağınız satı malatyayı bunda sonra takıma kim gelirse gelsin boş Allah rahmet eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (4 yıl önce)
    Hani kulüp borçsuz bir kulüptü nereden çıktı bu 35 milyonluk borç sayın adil gevrek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgay (4 yıl önce)
    Sayın şavata bügüne kadar nerdeydiniz kulübün içi boşaltıldı borç yok deniliyor mazallah takım küme düşerse borç var mi yok mu o zaman göreceğiz durumu Malatya’nın sahiplerini başta sayın Selahattin Gürkan başkanın derhal konuya el koyması gerek adil gevrek ve yönetimi derhal görevden alınmalı yoksa sonumuz kötü olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemallettin (4 yıl önce)
    Takım 39 puanla ligde kalacak. Sezon sonu yönetim görevi bırakacak.Yönetim için iki aday yarışacak. ( Trakya lüleburgaz köylerinden falcı ferdane teyze.) Alıntı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Adil gevrek hesap vermeli ihanetin bedeli olmalı ne oldu bu takıma neden bu hale geldi sorumlusu adil gevrek istifayla olmaz art niyetli kötü yönetimin bir yaptırımı olmalı derhal çevresinin ve kendinin mal varlığına aklanana kadar derhal el konulmali malatyalı keriz değil malatya spora yapılanlar oyunlar y malatyasporada oynanmamalı malatyalı hemşerilerine bunu reva gormez
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Adil Gevrek efendi yönetim kurulu ve yanındaki taifeyle beraber bütün deplasmanlara gidiyor. (Maksat gezmek, yemek, içmek) Kamplarda sürekli yancıları ile beraber kalarak sefa sürüyor.Bu kişilere klübün kaynaklarını aktarıyor. Bu asalaklar da her yerde 1. ligde başarılı olduk gevrek şunları, bunları yaptı diyerek büyük başkanlarını şuursuzca savunuyorlar..3 senedir bu takımı ayakta tutan Erol Bulut, Sergen Yalçın ve getirdikleri iyi oyunculardır. gevrek bu takım için büyük bir fiyaskodur..Sezon sonunda kazanılan paraların hesabını son kuruşuna kadar vermelidir..Futbolla bütün bağını kopararak malatyadan uzaklaşmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Bu yönetim beveriksiz kabiliyetsiz.Taraftar grupları beleşçi hatalar hatalar yanlış üstüne yanlış devam ediyor acilen bu yönetimin istifa etmesi lazım 40 milyon borc var ne yaptınızda borc yaptınoz.Maça bedava giren insan müsvetteleri yönetim yağdanlıkçılarının temizlenmesi lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bu kötü günleri yaşatanlar kimler vatandaşlarmı yoksa siz siyasetcilermi taktir kamuoyunun
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa doger (4 yıl önce)
    Adil gevrek acilen gitmeli Ahmet Çalık gelmeli Türkiye'nin en zengin yüzler kulübünde on tane Malatyalı var takımın haline bak
    0
    0
    Yanıtla
  • şahinbey (4 yıl önce)
    tek sorumlu sensin şavata her yerde çıkıyorsun adil gevreği seçmek için elinden geleni yaptın diğer başkan adaylarını engelledin hala konuşuyorsu adil ve adamları birde sen kaldığınız sürece bu takım 3 .liğe düşer benden söylemesi malatyasporun tüzüğünü değiştirin şavata gibilerden takımı kurtarın adilden kurtarın takım düzelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Henüz düşmüş değil 9 maç var onuncu sıradaki takımın puanı da 27 üç maç kazansın bu takım düşmez yönetimde bir aksaklık var
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMA (4 yıl önce)
    Adil, takimi ligde tuttuktan sonra gitsin..simdi takimi bu halde birakip gitmesi o nu kurtarir takimi degil
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    bu takımın kurtuluşu kalmadı. tff.1 lig hayırlı olsun.. ali ravcı sen ne işe yarıyosun. görevin nee
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Azubuike, Sadık, Boutaip, Aleksic, Guilherme... Paralar nerde?
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    Bindik Bir alemete gidiyoz Kıyameteeeeeee
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfo (4 yıl önce)
    Biz burada yönetimde sorun var, teknik direktörlük olay değil dediğimiz zaman ' yooook yasa adil daha ne yapsın, takımı süper lige çıkardı' falan diye boş yorum yapanlar vardı. Sanki adil gevrek takımı süper lige çıkarmış gibi. Esnaf kafasıyla kulüp yönetiyor millet de hala teknik direktörlere suç atıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Takım Pazartesi günü idman yapmış.Çok şaşırdım.Bu hayra alamet değil?.Neden acaba böyle bir şey yapmışlar.Gerçekten ilginç.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Vaizoğlu yorum yapsın. Başkanı sevebilirsin de hatasını gördüğünde de söylemelisin ki adaletli olsun, yanlış yapmasın, yanlış yaptığını bilsin. Takımı bu hale getiren başkan adil gevrek ve divan kuruludur. Madem güveniyorsun hodri meydan de seçime git kim oy alırsa o başkan olsun. Guilerme nin gideceği çoktan belliydi parayı ver adam al, bonservisi elinde olan al al al işte takım buyrun sonuç.... Maaş mı ödenmiyor ne oluyo ona da çözüm bulsunlar futbolcu oynamıyo otoriter antrenör lazım LÜTFEN 2 GÜN İZİN VERMEYİN HER MAÇ SONU, ÇALIŞSIN ANTRENMAN YAPSINLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Vlkn44 (4 yıl önce)
    Bu sene düşüyoruz arkadaşlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Senin sayende adil gevrek in usulsüzlüklerine tepki vermeyip destek olduğunuz içinn
    0
    0
    Yanıtla
  • OKAN (4 yıl önce)
    Sayın Şavata önce bu kulübe aday olmak isteyenlerin önünü sen kestin kongrede ve sonraki dönemlerde basında söylediklerini ne çabuk unuttun bence Adil gevrek bilerek yapıyor nasıl olsa bu şehir kendisine bu takımı bir daha bırakmaz o da düşünüyor kulübü borç yükü ve bi,r alt kümeye götürüp öyle bırakayım diyor maç sonrası hoca gidiyor 2 gün gecmiş anlaşılan hoca yok helede malatya sporun içinde bulunduğu bir dönemde rize hoca ayrıldı aynı gün ünal karamanla anlaştılar burda sürekli VAİZOĞLU diye biri yorumlar yapıyordu malesef nerelerdeyse 3 haftadır piyasada yok elbed de olmaz sayın Gevreki savunacak hali kalmadı sayın VAİZOĞlunada üzülüyorum zavalıya
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut (4 yıl önce)
    Anlaşılmayan şu. Süperligde en rahat olan 3_5 takımdan biri bizken noldu? Yüzlerce milyon borcu olanlar bizden daha rahatlar. Noldu Adil Gevrek takımımı sattı. Noldu 100 milyon borçmu çıktı? Birileri oyun oynuyo. Takım sabote ediliyor. Yazık ediliyor. Bu takım düşerse 20 yıl daha Malatya nın Süperligde takımı olmaz. Yazık değilmi. Malatya nın sahipleri çıkın sahiplenin takımı. Durmayı yarın çok geç olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    takıma hoca getirip göndermek çocuk oyuncağı oldu.Kim gelirse gelsin artık bu noktadan geri dönüş yoktur.5 haftada bir hoca değiştirip günü kurtarmak olmuyor.öyle bir düşüş sürecine girdik ki bundan sonra fren de tutmaz.sezon başından beri boşa yırtınıp durduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (4 yıl önce)
    Çoookk geç kaldınız çoooookkk. Yazık ettiniz güzelim takıma. Nerde öznur Hanım, nerde Ahmet Çakır, nerde selahattin Gürkan.,nerde Mehmet Çınar, nerde Osman güder, nerde Hakan Kahtalı nerde İstanbul daki ben Malatya lıyım diyenler Nerdesinizzzz Y. Malatyaspor Küme Düşüyor. ALLAH AŞKINA Bİ TOPLANIN. Bir araya gelin. Bir Erzurum kadar damı olamayacaksınız. Vay beee ne sahipsiz bir şehrimiz ve takımımız var. Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Sayende sayın şavata Bu adamı sende destekliyenlerdensin Çıkıp mikrofonlara konuşacağiniza valilikten kayyum atayın hesapları bir inceleyiniz.nereye gidiyo bu takım Muhasebe kayıtları hesap kitap ney bi bakıverin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Zararın neresinden dönsek kardır, bu adamların bu saaten sonra kulübe katabileceği zerre--i miskal güzel şey yok, adamlar sanırım kendi hesaplarına çalışmış, hesapları divanın incelemesi yermez, detaylı inceleme yaptırılması gerekiyor, gerekirse yapılan sözleşmelerin masaya yatırılması, menajerler üzerinden ne kadar trafik gerçekleştiği, futbolcuların sözleşmede yazan tutar ile, ellerine geçen tutar karşılaştırmalı olarak incelenmelidir, bir tutarsizlik durumu varsa, yonetim kurulu azledilmeli, yerine bir kayyim heyeti atanmali, belgeler ivedi olarak gerekli mercilere sunulmalıdır,
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Sanırım bu açıklamalar en başından beri burada benim gibi adil başkanı eleştirenleri haklı çıkaran bir açıklama.Açıklamalardan anladığım gelinen noktada yönetimin dibe vuruşunun bir dışa vurumu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya Aşığı (4 yıl önce)
    Takım sahipsiz kalmış. Ard arda bu kadar mağlubiyet alınmış tık yok. Bir an önce önlem alınmalıydı. Başta Erol hoca gibi çalışkan dürüst birisi gönderilmemeliydi. Guilherme kalmalıydı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuz ÖZCAN (4 yıl önce)
    Yönetim istifa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya 44 (4 yıl önce)
    Yönetim istifa etmeli . Adil GEVREK gitmeli.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Geç kalındı.Geçmiş olsun
    0
    0
    Yanıtla