SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Bugün Öğrencimiz Bile Uçakla Seyahat Edebilir Hale Geldi"

A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Üniversiteli Malatya'lılar Platformu (ÜNİMAP) üyeleri ile bir araya geldi.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Milletvekili Tüfenkci, "2002’den önce Türkiye’de 76  üniversite vardı, bugün geldiğimiz noktada 186 üniversite var. 2002’den önce Türkiye’de 26 havaalanı vardı, baktığımız zaman uçak sayısı da çok sınırlıydı ve seyahat eden insan sayısı sınırlıydı. Her insan uçakla seyahat edemezdi. Bugün öğrencimiz bile uçakla seyahat edebilir hale geldi. Havaalanı sayımız da 56’ya yükseldi. O zamanlar Ankara’ya, İstanbul’a gittiğimizde duble yollar yoktu. Şimdi neredeyse Doğusundan Batısına, Kuzeyinden Güneyine kadar her yerde duble yollarımızı, otobanlarımızı görebiliyoruz. Rahmetli Özal’ın Türkiye’yi yurt dışına açma çalışmalarıyla beraber 32 Organize Sanayimiz varken bugün 98 organize sanayimiz var.

Malatya üzerinden söylersek; o zaman 1 Organize Sanayimiz vardı, şu an 5 organize sanayimiz var. Malatya’mızda 1 üniversitemiz varken şimdi Turgut Özal Üniversitemizi de açtık. O zaman Malatya’da bir devlet hastanemiz varken, bugün 600 yataklı Araştırma Hastanemizi yaptık. Yanına Türkiye'nin en büyük Karaciğer Enstitüsünü kurduk. Dünyada Türkiye'nin en büyük Onkoloji Hastanesini kurduk. AK Parti iktidara gelmeden önce Türkiye’de yerlilik oranlarımız yüzde 15'lerdeydi ve biz kendi piyade tüfeğimizi bile yapamıyorduk, kendi kurşunumuzu yapamıyorduk. Şimdi kendi piyade tüfeklerimize, makineli tüfeklerimize kadar toplarımıza kadar SİHA’ larımıza kadar İHA’larımıza kadar kendimiz üretiyoruz. 2023’te ve 2024’te kendi helikopterini yapan, kendi uçağını yapan bir ülke konumuna geleceğiz. Savunmada bizim yerlilik oranlarımız  yüzde 85’lere çıktı. Bu çok önemli bir başarı. Okullaşma oranlarına baktığımızda bizden önce en büyük bütçe Savunma Bakanlığı’na gidiyordu. Şimdi en büyük bütçe Milli Eğitim Bakanlığına gidiyor. Malatya’da şu anda sadece inşaatı devam eden 122 okulumuz var. Ana okullarını 4-6 yaşa kadar indirebilen bir ülke konumuna geldik. Bebek ölümlerinde yüzde 10’lardan yüzde 1’lere  geldik. Şu anda her ilçemizde entegre devlet hastanesi var. Kuluncak’ın nüfusu 7 bin, biz oraya entegre devlet hastanesi yaptık. Doğanyol’un 5 bin nüfusu var, oraya entegre devlet hastanesi yaptık. Yeşilyurt’ta devlet hastanemiz var, Battalgazi’de var, merkezde var. Geçmişte sağlık ocakları ile yetiniyorlardı. Dolayısıyla bunların hepsini 10'a katladık" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

72 yorum yapılmış

  • orhan ince (1 yıl önce)
    peki 20 sene önceki dünya ve türkiye ile şimdiki türkiye birmi acaba hem nufus olarak hemde teknoloji olarak 20 sene önce bir devlet hastanesi ve ssk yeterli idi şimdi yetmiyorki yenileri yapıldı anlatabildimmi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (1 yıl önce)
    yani öğrenci uçağa binmesini. Diyorsunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Turan (1 yıl önce)
    Bugün öğrenci üniversite mezunu iş bulamıyor Orta okul mezunu sayenizde liyakat aranmadantorrpille iş buluyor ve müdür oluyorlar 20 yılda duştumuz hale bak onunlami ovunuyorson
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MERT (1 yıl önce)
    bülent bey senin dünyadan haberin yok. yada var işine gelmiyor, nasıl olsa ekmek elden su gölden.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (1 yıl önce)MERT isimli kullanıcı yorumuna
    aynen öyle
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Bu vekil bizimle dalga geçip eğleniyor. Vekil başka ülkeden gelmiş sanırım. Türkiyenin gerçeklerinden haberi yok. Kopmuşlar bunlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • deli cavus (1 yıl önce)
    Uçak fiyatlarından haberin var mı? Uçağa binmek için milletvekili maaşı almak gerekiyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 yıl önce)
    Yavaş
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (1 yıl önce)
    Sayin bakan universitesi sayisini arttirmak başarı değil o univ verilen egitim kalitesi başarıdır. Hangi univ kac tane doc. Prof var, açtığınız univ dunya basari siralamasini geçtim, orta doğu da kaçıncı siraya girebilirler. Ulkede kqc tane univ ogrencisi car ve ne kadarina yurt var bunu da soyleyin, basari gördüğünüz univtelerden mezun olan kardeslerimizin kacina bolumuyle alakali is imkani sagladiniz? Uzağa gitmeye gerek yok TÖÜ yaşanan yolsuzluklar, adam kayirmalar icin neler yaptiniz? Devlet hastanelerini de ovmussunuz vekil oldugunuzu soylemeden herhangi bir branstan sıra almaya calissaniza ne kadar sonraya gün veriyorlar. Bir cok sehirde sehir hastanesi varken siz 900 bin nufuslu malatya'da 600 yataklı hastaneyle ovunuyorsunuz. Bizlerle dalga gecmeyin artik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Bu AKP vekilleri gerçekten uzayda geziyorlar anlaşılan!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı Ogrenci (1 yıl önce)
    31 Ağustosta bir öğrenci Anadolu jetle İstanbul'a gitmek istese 1.685,83 TL. Sayın vekilim nasıl gidecek Hele birde dönmek isterse tekrar 1.685,83 TL de o zaman 3.371,66 TL. Asgari Ücret 5.500,35 TL. Hesaplayın artık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hasan (1 yıl önce)
    Cilalı Taş Devrinde yaşıyoruz sanki
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Halil (1 yıl önce)
    Eskiden kimsede at arabası bile yoktu şimdi her evde en az 3 araba var herkeste son model telefon hala ekonomi kötü diyorlar yazık günah.Sizin yanınızdayız vekilim
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Emir (1 yıl önce)
    Suç bunlar malatyayı gezdiginde boyun büken halktır.Bunlari sizler başımıza bela ettiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • şaka (1 yıl önce)
    dünya gerçeklerinden uzaklaşmış zengin olunca
    %100
    %0
    Yanıtla
  • mlx (1 yıl önce)
    Valla ben vekillerde zerre suç bulmuyorum.onları bu hale biz getiriyoruz.adamlar yükünü tutmuş.herkesi kendileri gibi sanıyor.milletimiz aklını başına almadıkça bunlar böyle konuşmaya devam eder.çarşının merkezine gidin boşverin uçağı falan.en son kasaptan ne kadar et aldın diye bir sorun bakalım millet ne diyor....en son ailen ile dışarda ne zaman yemek yediniz diye sorun....en son kime hediye aldınız diye sorun.....öğrenci uçağa bilmiyormuş ta falan fıstık..o uçağa binen senin ve senin gibilerin çocukları sayın vekil...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Masal diyarı (1 yıl önce)
    Dün kasap pazarında kadıncağız bir salatalık kaç para eder dedi. İnsanlığımdan utandım. Daha neyden bahsediyorsunuz be. Allah bildiği gibi yapsın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hekimhanli kiz (1 yıl önce)
    Sayın vekil Malatya dan değil sanki hayal dünyasından bahsediyor. Akbiller bomboş sayın vekil uyan
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dalga mı geçiyor (1 yıl önce)
    Uçak biletlerinden haberi yok kim seçiyor bu vekilleri Tüfenkçi Malatyalı için ne yaptı çok merak ediyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nankör olmayın, kardeşini müdür yapmadı mı. Daha ne yapsın Malatyalı için.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Oğuz (1 yıl önce)
    Bizden kopuk olduğunuz nasıl belli
    %100
    %0
    Yanıtla
  • tam44 (1 yıl önce)
    sayın vekil,size rahmetli topal bedo dan "gitme semam"turküsünü gönderiyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 yıl önce)
    yeter artık yav yok kauai kuşu dişisinden haber alamadı ağlamaları yok öğrencilerimiz uçağa bile biniyor niye halkla bu kadar dalga geçiyorsunuz millet aç sizin söylediğiniz şeylere bakın ayıptır ayıp
    %100
    %0
    Yanıtla
  • burak inan (1 yıl önce)
    biraz şükredin. 1990'larda dedem öldüğünde hastaneye götüremedik kuru temizlemecide yıkadık kendisini. diğer dedemi de hasteneden vermediler 11 sene cesedi bekledi hastanede, sağolsun geldiler de çöp tornasıyla aldık kemikleri. küçük kardeşim evrimi tamamlayamamış maymun gibi davranıyordu okul yüzü gördüde ekmek falan isteyebiliyor şuan. :)
    %86
    %14
    Yanıtla
  • SEMİH (1 yıl önce)
    İnsanı,hayvanı geçtim,yular utandı,semer utandı,palan utandı,urgan utandı,yalan utandı dolan utandı.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Bülent (1 yıl önce)
    Öğrenciler kalacak yurt bulamıyor bundan haberin varmı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rukiye (1 yıl önce)
    Cidden biz nereye gidiyoruz ne olacak halimiz.sizlerin vicdanı rahatmı?hırsızlık başını almış gidiyor,ahlaksızlık hat safada.suç kayıtlarına bi bakın.gerçekler ortaya çıkar.bence artık kimse bu sözlere inanmaz.bari insanları mutlu etmek için çabalarınızı gösterin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Rukiye (1 yıl önce)
    Bence bir bakırcılar pazarına,ordan ayakkabıcılar çarşına daha sonra kapalı çarşıya bizahmet gidin.sizi çoğu tanımıyordur zaten şöyle bir nabız yoklayın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Erhan (1 yıl önce)
    Kendi çocuklarından bahsediyor!!! öğrenciler ekmek bulamıyor..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa 44 (1 yıl önce)
    Ne ucağı Tren bileti bile almakta zorlanıyoruz şu zamanda
    %100
    %0
    Yanıtla
  • alp (1 yıl önce)
    sayın vekil yurt ve ev kiralarından haberin yok galiba hangi dünyada yaşıyorsun enflasyon ve hayat pahalılığıda var parası olan biniyor olmayan tren ve otobus kullanıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (1 yıl önce)
    Herkes sizin gibi kebabı 20 TL ye çorbayı çayı 3/5 kuruşa içmiyor. Sizin dünyanız bizden farklı. Öğrenciye 3 ayda bir verdiğiniz burs doğru 1 defa uçak parası edebilir. O da kısa mesafede bileti 6 ay önce alırsa. Yalan siyaseti Malatya'da enflasyondan bile hızlı yükseliyor. Keşke vekilsiz Malatya yonetilse.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (1 yıl önce)
    Sayın vekil önce sorayım siz ne yiyip ne içiyorsunuz da vatandaşın yaşadığından ayrı herşeyi toz pembe görüyorsunuz. Yıllardır şunu yaptık bunu yaptık diyorsunuz babanızın parasıylamı millete hayır mı yaptınız 20 yıldır bu milletin ekmeğinden kestiğiniz vergilerin ancak %2 sini bu millete yatırıma dönüştürmüşsünüz birde milletin karşısına çıkıp ahkam kesiyorsunuz milletten aldığınız bu vergilerin %98 i nerede nereye harcadınız hepiniz çok mu dürüstsünüz o zaman siyasete atıldığınız andan itibaren çıkın birinci derece yakınlarınızla birlikte millete servetlerinizin beyanlarını verin de görelim millet sefalet içinde sizler ve yandaşlarınız safahat içinde bu milletin aklıyla alay etmeyi bırakın bakın sizlere net ve kesin bir şey söyleyeyim ALLAH HİÇBİR MAZLUMUN AHINI YERDE BIRAKMAZ bunu unutmayın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • irfan (1 yıl önce)
    aynı dünyada yaşamıyoruz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahir (1 yıl önce)
    Ağam bizimle eğlenir.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nebi (1 yıl önce)
    20 yıl önce haberleşmek için duman ve güvercin kullanıyorduk.Yolculuğu kağnı ile ya da yaya olarak yapıyorduk.
    %99
    %1
    Yanıtla
  • İsmet (1 yıl önce)
    Yeter artık! Allah aşkına aklımızla dalga geçmeyi bırakın.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • Zafer (1 yıl önce)
    Şakagibisin veya para verip uçağa veya otobüse binmemişsin….
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baba44 (1 yıl önce)
    Hayaller hep yarım kaldı bu pahallikda insan otobüsse binemiyor gideceği şehire gitmeden önce enaz on kere hesap kitap ediyor düşünüyor vde gidemiyorr UÇAĞA nsl binsin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fahri hoca (1 yıl önce)
    Öğrenciler belediye otobüaü dahi kullanamayacak duruma geldi. Bir defter 100 tl bir kalem 90 tl, kaynak kitap 200 tl. olmuş. Gerçeklerden bu kadar uzak olunmaz!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yiğit Mustafa (1 yıl önce)
    Fatih Sultan mehmet han hiç uçağa binemedi, elektriği bilemedi,hiç mr çektiremedi...gençler şükür edin! Onun yapamadığı ne varsa,biz size onu sağlıyoruz
    %53
    %47
    Yanıtla
  • evet sizin öğrencileriniz , tügva dan sağdan soldan işadamlarından bir sürü burslar alan ve sizin öğrencileriniz sizin 1 liralık işi 10 liraya yapan mütahitlerinizin çocukları bırakın uçakla seyahati kendi jetlerini bile alırlar ..... ((((("fatih sultan mehmet han hiç uçağa binemedi, elektriği bilemedi,hiç mr çektiremedi...gençler şükür edin! onun yapamadığı ne varsa,biz size onu sağlıyoruz" bu nasıl yorum , beyin yok ama yazmayı biliyor , eğitimli bir yaratık olsa gerek , mamasını arttırın bunun )))))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Berk (1 yıl önce)
    Sayin.vekil.millet.randevi.alamiyor.hastaneden.malatyaya.şehir.hastanesi.nerde.egitim.ve.arastirma.hastanesi.diyorsunuz.kactane.asistanlar.var
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Hangi öğrenci uçakla seyahat ediyor merak ettim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Metin (1 yıl önce)
    Siz hangi noktaydiniz hangi noktaya geldiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (1 yıl önce)
    Bir iki öğrenci uçakla seyhat ettiyse hepsini böyle sanıyor işte halkın vekili böyle halkla iç içe olmalı Malatyalı öğrencilerin çoğu okula servis yerine uçakla gidip geliyorlar Otobüse, dolmuşa binen kimse yok bu araçlar bomboş teşekürler vekilimiz sizin sayenizde bu lüx hayat
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Süleyman (1 yıl önce)
    Aman allahım ne büyük bir nimet. Teşekkürler hürmetler
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Süleyman Demir (1 yıl önce)
    Eski bakan başka bir dünyada yaşıyor. Kendi uçak biletini TBMM ödediğinden, Malatya da geçirdikleri her gün için ödenek aldıklarından herkesi kendileri gibi lüks içinde yaşıyor zannediyorlar. Hadi bakan, 5-6 kişiyi sıradan bir lokantaya götür de yemek ısmarla bakalım. Hesabı görünce dudağın uçuklayacak mı görelim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ergul44 (1 yıl önce)
    Sene 2021 ne bekliyorsunuz eşekle mi yolculuk etsinler. Ayrıca bilet fiyatlarından haberiniz var mı? Malatya yolcusu azaldığı için sefer azaldı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emre Demir (1 yıl önce)
    Apartmandan hallice binayı üniversite yapsan da, o üniversite dediğin yerden alınan diplomaya kimse üniversite diploması muamelesi yapmaz.
    %96
    %4
    Yanıtla
  • Mirro (1 yıl önce)
    Bülent emmmi siz bile elaziga ucuyorsunuz öğrenci Malatya'ya gelecek uçağa nasıl binsin iki yılda bir sefer var sanki puhaaa sanki ülke Güney afrikaymis Bülent emmi refaha kavuşturmuş heytt emmi heyt
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kayısı adam (1 yıl önce)
    insanların aklı ile dalga geçmeyin. ben ve eşim çalıştığı halde uçağa binemiyoruz memuruz. artık halk bunu gördü büyük tokat yiyeceksiniz .
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ankaralı T. (1 yıl önce)
    Sayın vekilim ben de size taze türkü yazdım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali (1 yıl önce)
    Vekil bey herhalde bilet fiyatlarından haberiniz yok, bari genel kültür olsun diye baksaydınız. Büyüyen dünya ekonomisini kendinize mal etmeyin, 20 yıl önce yaprakla örtünen afrika kabile üyelerinin bile elinde akıllı telefon var. Sizin diğer hükümetlerden farkınız tamamen bir küresel geçiş dönemine denk gelmeniz. Vatandaşlardan okadar koptunuz ki yakında aranızdan "halkta ekmek yoksa pasta yesinler" diyecek birilerinin çıkmasından korkarım.
    %97
    %3
    Yanıtla
  • KapAK (1 yıl önce)
    186 üniversitenin kaçı vakıf! kaçı devlet üniversitesi. Vakıf üniversitelerine verilen devlet desteği ne kadar? Dünyada ilk 500 üniversite arasında kaç Türk üniversitesi var? Mezun olan gençlerin işsizlik oranı nedir? Kaç tane genç mezun olduğu alanda çalışıyor? Bu sorulara doğru cevap verirseniz sayın vekilim bu güne kadar milletin vergisi ile yaptığınız uçak yolculuğuna devam edersiniz. Yoksa durmak yok muhalefete devam dersiniz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • yıldırım (1 yıl önce)
    yapmayın sayın vekilim yapmayın böyle söylem olmaz.. geçen sene uçak fiyatları bu mevsimde 350 veya 400 TL. idi bu sene 1.200 olmuş sen neden bahs ediyosun. geçen sene bu zamanlar dolar 8 yuro 9.TL. idi. bu sene her ikiside 18 TL.olmuş.. geçen sene bu zamanlar benzin motorin 7. benzin 8. LPG 3.5. TL. idi. bu sene benzin 22. motorin 26. LPG 11 TL. olmuş. suya yüzde 200 zamn.. elektiriğe yüzde 250 zamn. doğal gaza yüzde 250 zam. sizler bu milletle dalgamı geçiyonuz bu milleti enayimi sandınız. yazıklar olsunki dalga geçer gibi öğrenci uçakla yolculuk yapıyor diyosunuz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (1 yıl önce)
    Uçağı orada bırak sayın vekilim, daha Malatya merkeze 20 dk uzaklıktaki ilk yapılan TOKİ (Yavuz Selim Mah.)'nin yollarına gelin bir bakın... Tecde, Fahri Kayahan, Altın Kayısı Bulvarını renk renk taşlar ile dayayıp düşüyorlar burada yaşayanlarda insan değilmi ilk kurulduğundan bu yana 20 sene olacak yazık şuraya hiç bir değer verilmedi... Sorumluları Yüce Allah'a haval ediyorum... Halka hizmet Hakka hizmet ise neden ayrımcılık yapılıyor neden belli başlı yerlerin her türlü alt ve üst yapılarına özen gösteriliyorken bizim mahalle gibi yerler hep göz ardı ediliyor... Sorumluluk makamlarında bulunanları eşit ve adil olmaya devam ediyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • TOKİ paso akp ye oy vermeye devam etsin.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (1 yıl önce)
    Kendi çocuklarını kastetmiş olsa gerek, uçağa binme konusunda
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MALATYALI 44 (1 yıl önce)
    Tabi cnm öğrencilerimiz pek yakında uzaya bile çıkacak dalgamı geçiyorsunuz uçak bileti 1200 1500tl arası öğrenci babasının aldığı maaş 5500 artık o öğrenci ayda 3 defa biner uçağa sayın malatya miletvekilleri bu seçimde malatya halkı size öyle bir cevap verecekki siz hiç merak etmyin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kündübekli (1 yıl önce)
    Demedi deme İbrahim. Buraya yazıyom. 4 Aralık'ta Genel Seçim var. Kavuşmazsa 11 Aralık.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yarın seçim olsa ne olacak ortalığı mahvettiler...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Barut (1 yıl önce)
    Bizim cocuklarimiz gidemiyor .kimlerin çocuklarının gitti gini gayet iyi biliyoruz.anca çevrenizi görüyorsunuz halktan o kadar kopuksunuz.lutfen evinizde oturunuz .her konuşmanız reise zarar veriyor.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Malatya İstanbul otobüs bileti bile 600 TL sen ne anlatıyorsun?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MAHMUT (1 yıl önce)
    Allah sizden razı olsun sayın vekilim , iktidarınızdan önce Yazıhan ovasında gökte gördüğümüz cisimlere mızrak fırlatıyorduk... O cisimlerin uçak olduğunu sizin iktidarınızda öğrendik Sizden evvel kıl çadırlarda yaşıyorduk şimdi iki göz evimiz oldu hatta elektriği bile var...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (1 yıl önce)
    Hayatın gerçekleriniden uzak, köpük ve halkın aklıyla alenen dalga geçen bir siyasetçi daha. Sizler sayesinde bırakın uçağı, belediye otobüsüne binecek öğrenci kalmayacak. Yazıklar olsun, millet uyanın artık yeter gençler tukendi ..
    %100
    %0
    Yanıtla
  • O kadar haklısınız ki sandıkta %68 oy çıkartan bir memleketin gözünün icine baka baka alay ediyorlar resmen bari deyinki biseyler yanlış gidiyor bizlerde bu yanlışın icersinde yer almak istemiyoruz hemsilerimizin yuzune bakacak durumumuz kalmadı bu yuzden Ak Partiden ve Milletvekiliğinden istifa ediyorum. Evet Vekillikten de istifa etmelisiniz çünkü Malatya sizi siz oldugunuz icin degil sayın Cumhurbaşkanımız sizi aday gösterildiği için seçti Malatya için hic bir vekilin adının bir önemi yok bu yüzden vekillikten de istifa etmelisiniz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • 2023 seçimlerinde sayın cumhurbaşkanımız mevcut milletvekillerimizi aday gösterse yine oy vermiycekmisin.? Tabiki oy vereceksin onun için laf olsun diye sayın vekilleri eleştirmeyin.
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Bunların ağa babası kim acaba? Halâ sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Evimize ekmek alamıyoruz, abartı geldi değilmi, ben yemin ediyorum, sizde edermisiniz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • i.smail uzun (1 yıl önce)
    merak ettim acaba hangi öğrenci uçağa binebiliyor. uçağı boş ver otobüse binebilecek öğrenci kaldı mı ?
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Murat (1 yıl önce)
    Öyle bir anlatmiski dersin 50 yıl öncesinin olanaksız zamanlarında yapılmış sene 2022 bu bahsettikleri artık Afrika ülkelerinde bile var hastane yaptık diye övünüyor hastanelere randevu alamiyor insanlar günlerce aylarca bekliyor halimiz ortada enflasyonda sondan 6. Durumdayız Venezüella bile bizi geçmiş hala masal anlatiyorsunuz
    %99
    %1
    Yanıtla