SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Buluşmaya Tüm Hemşehrilerimizi Bekliyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Namık Gören, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 23 Mayıs Salı günü Malatya’da düzenleyeceği buluşmaya Malatyalıları davet etti.

Namık Gören, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Salı Günü Kültür Turizm Bakanlığı Konteyner Kent’te (Elazığ Yolu Malet Arkası) vatandaşlarla buluşacağını dile getirdi.

AKP Malatya İl Başkanı Gören şu ifadelere yer verdi.

“Türkiye Yüzyılı'nın mimarı AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan depremzede vatandaşlarla bir araya gelecek. 23 Mayıs Salı günü saat 13.30’da Kültür Turizm Bakanlığı Konteyner Kent’te gerçekleştireceğimiz buluşmaya tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. 21 yıldır Türkiye’nin partisi olan AK Parti’mizin kurucu genel başkanı ve Türkiye Cumhuriyetimizin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan sevdalıları ile buluşacak. Bu güzel buluşmaya tüm halkımız davetlidir.

Önemli buluşmaya katılmak isteyen hemşehrilerimiz için Salı günü saat 12.30’da çarşı merkezden bir çok noktadan araçlarımız hareket edecektir.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatyali (11 ay önce)
    Sayın reisim size daima oy verdik halen de veriyoruz şu malatya ya bir el att liyakatsiz kişilerin umutun a kaldık büyükşehir dersen o şekil battagazi belediyesi dersen ondan beter 100 gün olmuş halen market de su alıyoruz evlerimiz yıkık ağır hasarlı evleri hafife çevirmeye çalışan bir belediye başkanı var hak sahipliği başladı orta hasarlilar yıkılacak dendi o belirsiz
    0
    0
    Yanıtla
  • misafir (11 ay önce)
    Sayın cumhurbaşkanımız Sayın Reisimiz Allah'ın izniyle sizin arkanızdayız. Âmâ Allah rızası için artık Malatya'daki vekilleri belediye başkanlarını adaylarını değiştirin. Malatya'mızı mahvettiler.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Abidin Öztürk (11 ay önce)
    Az hasar verilen binaların ağır , ya da tersi yapılan binaların hangi ölçüye göre yapıldığını Sayın Cumhurbaşkanına bir sorsa çoook iyi olur!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • 44 Gurbet (11 ay önce)
    Hoş geldin sayın başkanımız
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyali44 (11 ay önce)
    Hudapar da var mi başkanım toplantida
    %57
    %43
    Yanıtla
  • malatya serdarı (11 ay önce)Malatyali44 isimli kullanıcı yorumuna
    hdpkk yı örtmek için sakız yaptınız bu lafı. hudaparın tek bir bölücü söylemi yok ve defaatle de bunu beyan ettiler. kılıcdarı destekleyen pkknın gece gündüz hainlik peşinde koştuğunu bile bile ikisini kıyaslama saçmalığına giriyorsunuz. Halk tv krt tv gibi düzmece haber şeylerini okuya okuya izanınızı da kaybetmeye başlattınız. Devletimiz kadim bir devlettir. Ya devlet başa ya kuzgun leşe. Bu iş bitmiştir. Her türlü bölücü yapının seçimden sonra kökü kazınacaktır.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Olmaz mı, akp listesinden milletvekili oldular.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Var tabiki. Çünkü Hüdapar ın bayrakla sorunu yok. Bayrakla sorunu olanların Reis in yanında işi yok.
    %50
    %50
    Yanıtla