SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bulut Açıkladı.. "Radikal Kararlar Alacağız"

0
Güncellendi - 2019-03-11 03:18:23
Bulut Açıkladı..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıdaki düşüşü süren Evkur Yeni  Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut ise performanslarıyla ilgili öz eleştiri yapacaklarını ve radikal kararlar alacaklarını söyledi.

Erol Bulut, sarı-siyahlı kulübün İstanbul Esenler'de lisanslı ürünlerinin satılacağı mağazanın açılışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk yarısında 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi yaşayan ve topladığı 29 puanla devre arasına lider Medipol Başakşehir'in 6 puan gerisinde giren Yeni Malatyaspor, ikinci yarıdaki 8 müsabakada sadece 1 kez kazanabildi.

Ligde son 7 maçın 5'ini kaybeden, 2'sinde ise berabere kalan sarı-siyahlı takımın teknik direktörü Erol Bulut, takımda yaşanan sakatlıkların kötü gidişatın birinci nedeni olmadığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Bu gidişatı sadece sakatlıklara bağlamamamız lazım. Hepimizin oturup aynada kendimize bakması gerekiyor. Bu takım nasıl başladı, nereye geldi, şu an nerede? Herkes üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmak zorunda. Çok sakatlık yaşadık. Şu anda 6 futbolcumuz aramızda yok. İkinci yarıda istediğimiz ilk 11'i sahaya süremedik. Sezon başında iki stoperimiz Sadık Çiftpınar ve Arturo Mina iken şimdi Murat Akça ve Mustafa Akbaş oynuyor. Akbaş, aramıza geç katıldığı için hazırlık dönemini iyi geçiremedi. Bunun eksiklerini yaşıyoruz. Aleyhimize verilen kararlar, verilmeyen penaltılarımız, rakiplere verilen penaltılar var. Onlar da boynumuzu büktü. Üçüncülükten altıncılığa düştük."

Uzun zamandır bazı futbolcularda performans düşüklüğü olduğunu bildiren genç teknik adam, şunları kaydetti:

"Bunların nedenlerini araştırıyoruz. İçimizde halletmemiz gereken bazı şeyler var. Radikal kararlar alacağız. Burada önemli olan Evkur Yeni Malatyaspor, bireyler değil. Kendimi de işin içine katarak söylüyorum; herkes kendisine çeki düzen vermeli. Bu performans düşüklüğünün neden olduğunu herkesin kendisine sorması lazım. Futbol sadece antrenman yapıp hafta sonu maça çıkmak değil. Futbolcular, antrenman dışında da kendilerine bakmak zorunda. Sözleşmesi biten futbolcular var. Sözleşmeyi ilk sırayı alıp onu düşünmesi değil, göstereceği performans önemli. İyi olduğu sürece futbolcu istediği sözleşmeyi elde edecektir ama önemli olan göstereceği performanstır. Bu takımın hedefleri var ve o hedefe hep beraber yürümemiz lazım. Arkadaşlar birey olarak kendilerini düşünüyorlarsa yanlış yoldayız demektir. Kesinlikle bununla ilgili karar alacağız."

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale yükselen takımının tarih yazdığını aktaran Erol Bulut, "Bu takım ve futbolcular tarih yazdı. Malatyaspor tarihinde kupada yarı final yok. Tarih yazmaya da devam edecek. Final oynayıp kupayı Malatya'ya götürmek istiyoruz. Diğer hedefimiz olan ilk 6'nın içinde olmaktan da uzak değiliz. Şu anda 6. sıradayız. Ligde önümüzdeki 9 maçı en iyi şekilde oynayıp, galip gelerek istediğimiz hedefi gerçekleştireceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ümit (5 yıl önce)
    Malatyaspor tarihinde yarı final var bu arada , biri bu adama tarihimizi anlatsın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Bu Paket e Erkan , Dia, Adem, eklenmeli Ertac icin biraz agir karar verilmis Cünkü hatali gol yemedi, fakat icerde neler oluyor bunuda biz bilemeyiz, belki yedek beklemek istemiyor. Yedigimiz gollerin yüzde sekseni rakibin sol taraftan akinlari ile baslatti akinlarla geliyor. Adem geriye dönemiyor yavas kaliyor ve top kayibi yüksek ikili mücadelelerde zayif ve agrassiv aldigi cezalar orta yararindan Cok zarari var bunun üstüne geri dörtlünün solunda Cissoko gittikten sonra Kimse care olamadi , Murat akca sadiktan sonra verilen sansi iyi kullanamadi.sivas macinda yedigimiz ikinci gol M.Akcanin hatasi üstelik golü atan bir defans oyuncusu topu alip dönüp golünü atiyor rakipe en yakin defans oyuncusu o ve cok alan birakmis Süperlig zayif bir lig de olsa böyle hatalari kaldirmaz. Süper ligin zayif olmasi Milli takimimizdan belli Erol hocaya hep destek olduk , dogrulari yaptigi sürece ikincilige düssekde yinede oluruz, fakat Fenerbahce ve Basaksehir maclari hocanin yanlis kadro secimi sayesinde gerceklesti. Basarida nasil payi büyükse basarisizlikdada aynidir. Hep sucu futbolcular da aramak ve Yahut hocada yanlis olur. Takim hepsi sucludur A dan Z kadar Yabanci oyuncularin hepsi uyarilmali Alexsic ve Fornella haric Umarim kisa zaman da cikisa geceriz, cünkü puan cetvelindeki durum ic acici degil Keskem Erol hoca daha erken aciklama yapsaydi daha radikal kararlar alsaydi. Bu sene düsmezsek seneye daha iyi olacagiz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Atıf (5 yıl önce)
    Radikal kararlar alınmış bile 2 kadro dışı var Ertaç ile Murat Akça Darısı oynamayanlara
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Son maçlarda oynan oyun azim hırs kaybolmuş sebebinin tam bilmemekle beraber tahminimce oyuncular ve hoca arasında bir problem olabilir tabi bunun maddi boyutuyla ilgli olabilir bir açıklama yok yani kulüpte şeffaflık zaten yok resmen bir şehirle alay ediyorlar çok üzgünüm fazlada bir şey söylemek istemiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Erol Hocanın ilk kez net,açık ve kesin konuştuğunu gördüm.Bu iyiye işarettir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Kulüp içindeki sıkıntının dışarıya yansıtılmaması gayet normal, orası sizin mahreminiz çünkü. Bizler Erol hocanın samimiyetine sonuna kadar güveniyoruz. Futbolcu kardeşlerimize de güveniyoruz. Bu takımı bu seviyeye bu hoca ve bu futbolcular getirdi, bundan sonra da bunlar götürecek. Sizler dürüst olduğunuz müddetçe biz gerçek taraftarlar sonuna kadar yanınızdayız. Şayet paralarını almada sıkıntı yaşıyorlar diye çağ dışı bir tepki gösterip bilerek oynamama gibi bir davranış içindelerse de o da kendilerinin bileceği bir iş. Herkes kendine yakışanı yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 KOZLUCALI (5 yıl önce)
    ISTANBULDA MAGZA ACMAK COK IYI DE ŞU AN HIC MI HIC ZAMANI DEGIL BU SONUCLA KIM GIDER FORMA ALIR NE ZAMAN 3 PUANLAR ALMAYA BAŞLARIZ O ZAMAN O GÜNLER YAKIN INŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • tekin06 (5 yıl önce)
    Sana güveniyoruz hocam...Sosyal medyadan ordan burdan parazitlenmeler olur..Sen işine bak hocam.Yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (5 yıl önce)
    Radikal karar falan yok korkak futbol oynatıyorsun sen hiç diğer maçları seyretmiyormusun senden ve bu yönetimden bişe olmaz düşün malatyanın yakasından
    0
    0
    Yanıtla
  • Sanki kadro da ronaldo, neymar, messi var da, forvetimiz eren, yazarken bunu da hesaba katın,
    0
    0
    Yanıtla
  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    Herhalde bu kötü oyunun sebeplerini araştırırken lig bitmez,ne bu yahu toparlanın bir an evvel krediniz kalmadı....................
    0
    0
    Yanıtla
  • METEHAN (5 yıl önce)
    AÇILIŞ YAPACAĞINZA BİRAZDA MAÇLARA BAKIN YAKINDA KÜMEYE DÜŞMEMEYE OYNARIZ AVRUPA HAYALİ KURARAKEN LİĞDEN DÜŞME HATTINA YAKLAŞTIK. EROL BULUT HALA HERŞEYİ TOZ PEMBE GÖRÜYOR TAKIMA BİRAZ ÇEKİ DÜZEN GETİRSİN.
    0
    0
    Yanıtla