SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Bulut: "Futbolcularım Tarih Yazdı"

0
Güncellendi - 2019-02-28 17:00:27
Bulut:
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda İzmir ekibi Göztepe’yi penaltı atışları onucu 5-3 mağlup etti ve yarı finale kaldı. Sarı kırmızılı takım, ilk kez yarı finale kalmanın sevincini yaşıyor.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Evkur Yeni Malatyaspor, deplasmanda İzmir ekibi Göztepe’yi penaltı atışları onucu 5-3 mağlup etti ve yarı finale kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçını Evkur Yeni Malatyaspor, Barış Alıcı’nın golüyle 1-0 kazanırken, rövanş karşılaşması 73.dakikada Cameron Zishan Rana Jerome’nin golüyle 1-0 Göztepe’nin üstünlüğüyle sonuçlandı. Uzatma dakikalarında gol sesi çıkmayınca mücadelede yarı finale kalan takımı penaltı atışları belirledi. Evkur Yeni Malatyaspor, penaltı atışları sonucunda Göztepe’yi 5-3 mağlup etti ve yarı finale kalarak, Galatasaray’ın rakibi oldu.

GALATASARAY İLE YARI FİNALDE KARŞILAŞACAKLAR

Göztepe'yi birinci maçta 1-0 yenen, normal süresi ve uzatma dakikaları 1-0 Göztepe'nin üstünlüğüyle sonuçlanan rövanş maçını ise penaltı atışlarıyla 5-3 kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, yarı finalde Galatasaray ile karşılaşacak.

Yarı finalde birinci maçlar 2, 3 ve 4 Nisan, ikinci maçlar ise 23, 24 ve 25 Nisan'da oynanacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı ise 16 Mayıs'ta Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.

"FUTBOLCULARIM TARİH YAZDI"

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, futbolcuların tarih yazdığını ifade etti.

Başarılı teknik adam, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Futbolcularıma zaten çok teşekkür ediyorum, ayaklarına sağlık. Elimizde kalan son futbolcularla sahaya çıkıp, maçı kazanmak çok güzel bir şey. Her şeye rağmen penaltı atışlarıyla maçı kazandık. Bazı pozisyonlar vardı. Kırmızı kart pozisyonu vardı hakem vermedi, yediğimiz gol öncesi Guilherme futbolcuya dokunmadı faul verildi, golü yedik. Malatyaspor'a hayırlı uğuru olsun" dedi.

Bulut, VAR uygulaması ve hakemlere ilişkin, "Konuşması gereken ben değilim. Fazla sözler söylediğimde ceza yiyeceğimi biliyorum, o yüzden ben konuşmayayım kulübümüzün başkanı, basın sözcümüzün konuşması gerekiyor. Son maçtır neler yaşadığımızı herkes iyi biliyor" değerlendirmesinde bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Hasan bey biz bu kadar sakatı nerde verdik.bizim kadar sakatı olan başka bir takım varmı?Kamara,Beafouma yiğithan bizde hangi maçta sakatlandılar.Ömer Şişmanoğlu dersen bir maç oynayıp 10 maç sakat.Bunu normal bir durum gibi lanse etmek hangi aklın ürünüdür.göztepeyi elerken adeta Barcelonayı elemiş gibi olduk.Güneşi balçıkla sıvamaya çalışmak hiçbir sorunu çözmez.kendi kendimizi kandırmış oluruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (5 yıl önce)
    Tüm teknik ekibi ve futbolcu kardeşlerimizi tebrik ederim. Bu kadar eksikle harika bir iş başardınız. Hala takım kötü oynadı diyen içimizdeki futbol cahilleri neyin kafasını yaşıyor. Ayıp ya. Herkes yüreğini ortaya koydu. Bu kadroyu verin bakalım Türkiye nin çok bilmiş hocalarına ne yapacaklar. Erol hocam hep yanındayız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Hocamızı ve takımımızı yürekten kutluyorum.Bu kadar sakat, eksiğe ve haksızlığa rağmen iyi uyun çıkardılar. Tebrik ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir ÇELEBİ (5 yıl önce)
    Büyük takımlarda ki 2 futbolcuya ödenen parayla bizim takımı satın alabilirsiniz.Sıkıysa gelin bu kadar sakat futbolcuların olduğu takımda başarılı olun.Erol hocamızın alnından öpüyoruz.Allah nazardan saklasın hepsini de.Erol hoca canımızdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (5 yıl önce)
    Hiç bir takım hiç bir zaman bu kadar sakat ve eksik vermedi.Kalecimiz farnol,erol hocanın ayağına basmış,erol hoca bile sendeleyerek yürüyor.Bu koşullarda bu kadar eksiğe rağmen göztepeyi elemesi gerçekten takdir edilecek bir durum.Emeklerinize sağlık.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    sayın hocam. içimizde malesef irlandalı çok var. özelikle. salı günleri spor yorumcuyum diye geçinenler. ve biz taraftarlarda onları kalaya almıyoruz. izlemiyoruzda. çünkü bunlar futbol cahili. onları kalaya almadığınızı biliyoruz.. sen taraftarın sesine kulak ver. adamsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Kaplanlar iyilesin artık..hadiyin .cinconu kedi yaparız ins
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz hoca (5 yıl önce)
    Hocam,helal osun,büyük iş başardınız(Bu sakatlıklara rağmen yarı finale kalmakla).
    0
    0
    Yanıtla