SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bulut'un Transfer Sıkıntısı.. "Biraz Gecikti Gibi.."

0
Güncellendi - 2018-01-07 18:03:09
Bulut'un Transfer Sıkıntısı..
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, transferlerin geciktiğini belirterek, “Bizimle olmasını istediğimiz bazı isimler var. Biraz gecikti gibi görünüyor. Transfer komitemiz ve yönetimimiz bu konuda gayret gösteriyorlar. İnşallah en kısa sürede verdiğimiz listedeki oyuncular bizimle olur” açıklamasında bulundu.

Devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör Erol Bulut, İHA’ya transfer ve kampla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Bizimle olmasını istediğimiz bazı isimler var”

Kampın iyi şekilde devam ettiğini belirten Bulut, “Kampta gayet iyi durumdayız. Futbolcularımız hazır bir şekilde geldiler. Ligin ikinci yarısı daha çetin geçecek. Her kaybettiğiniz puan sıkıntı oluşturabilir. Bu hem ligde kalmak isteyen hem de şampiyonluk mücadelesi veren takımlar için geçerli. Mevcut kadroyla devam ediyoruz. Bizimle olmasını istediğimiz bazı isimler var. Biraz gecikti gibi görünüyor. Transfer komitemiz ve yönetimimiz bu konuda gayret gösteriyorlar. İnşallah en kısa sürede verdiğimiz listedeki oyuncular bizimle olur” açıklamasında bulundu.

“Burada başlamam benim açımdan bir şans”

Teknik direktörlüğe Yeni Malatyaspor gibi bir kulüpte başlamanın kendisi için şans olduğunu da belirten Erol Bulut, “Biliyorsunuz daha önce Başakşehir’de yarımcı antrenörlük yaptım ve zamanı geldiğini düşündüğüm anda Malatya’nın başına geçtim. Bence hocalığa burada başlamam benim açımdan bir şans. Malatya yönetimi bana güvendi, inşallah bu güvenlerini boşa çıkarmam. Yöneticilerimiz genç teknik direktörlere güvenmeli ve onlara şans tanımalı. Tecrübe önemli tamam ama bu tecrübeyi elde etmek için hocalarımızın da bir yerden başlaması gerekiyor. Almanya gibi bir ülkede genç yaştaki antrenörler hocalık yapıyorlar ve takımları çok iyi noktadalar. Demek ki onlar güveniyor ve hocalarına o şansları veriyorlar. Bizde de yavaş yavaş yeni hocalara bu şansın verilmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Hasan (6 yıl önce)
    Transfer yokk.Sayın başkan iyi bir takımız demişti.Bunu boşuna söylemedi.Transfer beklemeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genc (6 yıl önce)
    İnşallah erol hoca da kaçmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Şu yönetim hakkında yapıcı değil yıkıcı eleştiri yapanlardan ben de yorum yapmaktan istifa etmelerini rica ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaya (6 yıl önce)
    BAŞKAN DUY SESIMI EMRAH BAŞSAN'ı al getir her yerde oynuyor adam
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Gs.tarik.ve Emre.transfer.yapin.yeterli.olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Vizyonsuz yönetim istifa ... Süper lig sizin capiniz değil lig basliycak daha transfer yok ortada .
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    VİZYONSUZ YÖNETİM DEDİĞİNİZ BU ADAMLAR İÇİN SEZON BAŞINDA DA TRANSFERLERİ ELEŞTİRİP DURUYORDUNUZ! AMA ELEŞTİRDİĞİNİZ BU TAKIM İLK YARIDA 22 PUAN TOPLAYARAK UMARIM SİZLERİ UTANDIRMIŞTIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Kodalmm (6 yıl önce)Ali isimli kullanıcı yorumuna
    Emriniz olur Ali bey, başka bir arzumuz varmı...
    0
    0
    Yanıtla
  • alp (6 yıl önce)
    eğer bu hoca ikinci yarı başarılı olursa ve başkan transfer konusundaki politkasını beğenmezse bu hoca da elden gider benden söylemesi. başkan para harcamamak için sıkı tutuyor da ikinci yarı çetin geçecek. 2 tane 10 numara 1 tane stoper lazım. sol kanada sissokonun yerine alternatif lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salman (6 yıl önce)
    Yönetim ,acele etmeyin.Bekleyin.Daha12 gün var..?
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Karabük'den Çağlar ve Sapp alınsın yeter. Gönderilmesi gerekenler gönderilemeyecek çünkü. Masraf etmenin gereği yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (6 yıl önce)
    Yav hoca sende bu yönetim de ne yapmaya çalışıyonuz taraftar lar adı şanı duyulmuş 3 futbolcu beklerken TFF 1 ligden 3 ligden adam almak neyin nesi yarın takım küme düşerse kendinizi hava alanına zor atarsınız ancak yine olan bu memlekete olur.
    0
    0
    Yanıtla