SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bizim Yapabileceklerimiz Noktalanmıştır"

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Alanyaspor maçının ardından, "Bizim yapabileceklerimiz noktalandı" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Yeni Malatyaspor, Alanyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Derdim diyor sabrıma hayrandır. Biz sabır gösteriyoruz, çalışıyoruz. Genç oyuncuların üzerinde duruyoruz. Bundan sonra bizim yapabileceklerimiz noktalanmıştır. Artık yönetim kurulu, Malatya’yı yönetenler bu işi biraz daha sahiplenebilirler. Küçümsemiyorum ama buraya gelirken personelimiz 2 bin 500 TL alınca bayram yaptık. Bu durumdayız. Deplasmana gidip gitmeme konularında dahi rahatsızlığımız var. Yarıştığımız yer Süper Lig. Bu tezat durumu ortadan kaldırmamız lazım. Alanyaspor’u da tebrik ediyorum. Güzel şehir, güzel takım. İyi bayramlar” diye konuştu.

Alanya, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • paşa44 (1 yıl önce)
    Türkiye'de marka olmuş bir takımı ve şehri rezil, kepaze edenlere yazıklar olsun, hakkımız haram olsun, herkes Malatya ve Malatyaspor'la alay ediyor, Süper Ligde en güvenilmez takım olarak görüyor, iyi bir imajımız vardı, o da gitti. Tüm suç yönetimdedir. Bunlardan hesap sorulmazsa yazıklar olsun bu şehre! 2 sene önce de Hikmet Karaman lig tv faturasını cebinden ödediğini açıklamıştı, o beğenmeyip gönderdiğiniz Hikmet Karaman Kayserispor'u süper ligde tutmayı başardı keza bizimle birlikte 2 sene önce küme düşen Konya, Kayseri ve geçen sene küme düşüp tekrar dönen A.gücü'nün yöneticilerine helal olsun, gitsinler Kayserispor'un kadın başkanından ders alsınlar. Bu saatten sonra bu takımın sonu efsane Malatyaspor gibi amatördür, zira seneye borçlardan dolayı puanlar silinecek ve takım uçurumdan yuvarlana yuvarlana küme düşecek.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Hocam sizin iyiliğiniz bunu yazıyorum.a.gevrek bu klübü öyle batırmışkı klübün 300 milyon borcu (Kimse net bilmiyor!)yanısıra futbolcuların ödenmeyen paraları için uefaya yapılan başvuru ile ortaya çıkacak bilinmeyen borçlar ve silinecek puanlarla bu takım seneye 2.lige bir sene sonrası da ise 3.lige oradan da amatöre düşeceği ayna gibi görünüyor.Hâla neyi ve kimi bekliyorsun?Geleceğini karartma.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    İyi yönetilmeyen paraların nerelere nasıl harcandığı bilinmeyen kontrol edilmeyen denetimsiz kulüplerin sonu Malatya gibi oluyor kuluplerin yönetiminde belediyeden ve valilikten en az birer yonetici bulunmalıdır, Sivas, Karagümrük, Hatay ve Alanya yönetimleri örnek alınacak şekilde kulüplerini yönetiyorlar özellikle Sivas başkanı sayın Mecnun başkan ve Karagümrük başkanı sayın Süleyman hurma beye teşekkür ederim.
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya lı (2 yıl önce)
    Ben herzaman söylüyorum sahipsiz malatya herkes kendi borusunu öttürüyor son örnek adil gevrek herkes birbirine düşmüş birlik beraberlik yok buna istinaden belediye başkanları milletvekilleri duyduklarımı gördüklerimiz bildiklerimiz tabi herkes kendi çıkarını düşünüyor ama ihtiyaçları yokken bile aynılar tek temsilcimiz de gitti hepinizin eline sağlıkk geçmiş olsun böyle devam edin herkes yaptığının hesabını verecek!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • New Malatya (2 yıl önce)
    Koca şehri temsil eden bir tane yetkili, STK, siyasi hiç kimse yokmu göz göre göre takım yok oluyor hiç kimsede ses seda yok bu ne vurdum duymazlıktır. Takıma bir tane kaynak bulamadılar o kadar zengin Malatyalı iş adamı var durum dahada kötüleşmeden bir tane aday bulunamadı. Önlem alınırsa 1.ligden Ankaragücü gibi bir yılda dönmek kolay şuanda bir yapılanma olmazsa takım amatöre kadar üç yılda gider bu ayıpta tüm Malatya'ya yeter.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Küme düstük birde seneye puan silinecek ceza alacak takım borckardan dolayı
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Serdar (2 yıl önce)
    Ya kardeşlerim öncelikle ben bayramınızı kutlar en icten dileklerimle iyi bayramlar dilerim takim küme düşmüşse seneye futbolcu alacaklarindan fifadan ceza alacak puan silme buda var
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Meriç yay (2 yıl önce)
    Adil gevrek kendini rezil ettiğin gibi koskoca Malatya yı camiasını ve seni devamlı kollayan insanlara ihanet ettin sen ve ekibin ha şehrine ihanet etmişsin ha vatana ihanet etmişsin bu adamdan bunun hesabını sormayanlarda bununla beraberdir yazıklar olsun aslında Malatya şehri küme düşmüştür oradaki siyasiler ve şehri yönetenler neredesiniz bir kendini bilmez kişiye bu şehri kurban ettiniz ama keser döner sap döner gün gelir hesap döner bu şehirde zamanı gelince bunun hesabını sorarlar
    %82
    %18
    Yanıtla
  • a.gevreği kollayan insanlara çok iyi oldu.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bütün futbolcular çıkmayın maça olsun bitsin .
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    düştüğümüz gibi çıkacaktık takımın deplasmana gidecek parası yok bu ihanetten başka bişey değil bu senin yaptığın sana o kadar bırak dediler sen inatlaştın takımı beş paralık ettin insan ortamına çıkacak yüzün kalmadı tabiki o yüz sende varsa nokta
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Bahattin (2 yıl önce)
    Şaşıracak ne var. Bu vizyonsuz gevreğe hoş görü gösteren herkes suçlu. Kaçınılmaz sonuç. İki kelimeyi bir araya getirmekten aciz bir Başkan. Hak ettik hakkımızı aldık. Hepsi bu
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun bu takımı bu hale düşürenlere inşallah kendileride böyle sürünürler
    %95
    %5
    Yanıtla
  • ruşen ucar (2 yıl önce)
    maç sonu kulup sosyal medya hesabinda onurlu mücadeleden dolayi sporcuları kutlarken,şehri sefil perisan eden Adil gevrek denen bulunmaz hint kumaşi ,hangi kafayı yaşıyor var mı cevabı..
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Cevat çobanlı (2 yıl önce)
    Böyle iş olur mu yav, nasıl buraya geldi bu iş anlamadım ki. Ayıp yav. Daha eski takımı yiyeli kaç yıl oldu , aynı şeyi bi daha yedik
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Hoca a.gevreğin sözüne inanıp gelmen çok garip.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Mehmet Ercan (2 yıl önce)
    Gerçekten yazıklar olsun. Bu takım daha önce de küme düştü, düştüğü gibi çıkar da. Ama hiç bu kadar madara olmamıştı. Hoca daha ne desin... Kulübü bu hale getirenler de bir gram utanma varsa bu şehirde dolaşamazlar.
    %97
    %3
    Yanıtla