SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunlar Bize Allah'ın Emanetidir"

0
Güncellendi - 2018-06-20 05:11:55
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye, Ramazan Bayramı’nda Sakarya’da bir köpeğe yapılan işkence ile sarsılırken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’tan anlamlı bir ziyaret geldi. Başkan Polat, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Doğal Yaşam Alanı ve Hayvan Barınağı’nı ziyaret ederek, yapılan hizmetleri yerinde inceledi.

Türkiye’ye Örnek Bir Merkez 

Hayvanların bakım ve korunmasının dini ve insani bir vecibe olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Büyükşehir Belediyesi tarafından Hayvan Barınağı’nda hayvanlara otel konforunda hizmet verildiğini söyledi.

Ziyarette konuşan Başkan Polat, “Eski Belediye Başkanımız Ahmet Çakır döneminde başlanan ve %90 oranında tamamlanan hayvan barınağında son rötuşları da biz tamamlayarak açılışa hazır hale getireceğiz. Hayvan barınağımız şu anda fiili olarak hizmet vermektedir. Barınağımızda hayvanlarımızın her türlü bakımları, tedavileri ve ameliyatları veteriner ekibi arkadaşlarımız tarafından büyük bir titizlikle yapılmaktadır. Kapalı alanların yanında doğal yaşam alanlarının da bulunduğu Hayvan Barınma Merkezimiz, bölgesinde ve Türkiye’de örnek merkezlerden biridir. Bu merkezin yapımında emeği geçen başta eski Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Malatya’ya Eksikliği Hissedilen Bir Merkez Kazandırdık

Malatya’da eksikliği duyulan bir merkezi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını belirten Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Çakır ise, “Sokak hayvanlarının barınabileceği bu merkez için güzel bir proje hazırlandı ve hayata geçirildi. Doğal yaşam alanlarının olduğu, her türlü bakım ve tedavilerinin yapıldığı güzel bir merkez haline getirildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ı tebrik ediyorum. Merkezin eksikliklerini hızla giderip iyi bir ekiple hayvan bakım ve tedavilerini gerçekleştirmekte. Türkiye’ye örnek olabilecek kapasiteli ve donanımlı bir merkez kazandırıldı. Tekrar Büyükşehir Belediye Başkanımızı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Hayvanlar için bir yaşam merkezi

Böyle güzel bir hizmeti başlatan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Ahmet Çakır ile bu anlamlı projeyi devam ettiren Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ettiğini belirten AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise, “Hayvanlar bizim canımızdır, malımız değildir. Bu hayvanlar bize Allah’ın emanetidir. Yeryüzünde yaşayan bütün canlılara aynı hassasiyeti ve özneni göstermemiz gerekiyor.

Bu merkezi düşünen ve icraata geçirenlere teşekkür ediyorum. 128 dönüm alan üzerine kurulan bu merkez ilk kabulden başlayarak ameliyatların dahi yapıldığı bir hayvan hastanesine dönüştürülmüş. Hayvanlar için her ayrıntının düşünüldüğü bu merkez hayvanlar için bir yaşam alanına dönüştürülmüş durumda. Hayvanlarımıza gösterilen bu özenden dolayı Belediye Başkanlarıma teşekkür ediyorum.”dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

21 yorum yapılmış

  • yorgun aşık (5 yıl önce)
    çok güzel bir hizmet yalnız seçime 4 gün kala reklam yapılması tamamen duygusallıktan ibaret. ama malatya bu seçimde reise devam size tamam diyecek göreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (5 yıl önce)
    Zamanında aklınız neredeydi...mecliste red ettiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarafsız Adam (5 yıl önce)
    Hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz, gündemde ne var? halkın duygularını nasıl sömürebilirim? Hep bunlara göre hareket ediyorsunuz. Ama Millet iç yüzünüzü biliyor. Oylar Reise ve MHP ye size Allahın suyu yok
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (5 yıl önce)
    İş yerimizin önünde 4 tane yavru köpek var 10 gündür arıyorum gelip alacak kimse bulamadık yetkililer okuyorsa 1. Organize 4. Cadde de yolun kenarında bi araba kamyon ezmeden aldırabilirseniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Selim (5 yıl önce)
    Barınak gerçekten güzel ve düzğün bir iş Lakin şurada seçime 5 gün kalmış bari bundan nemalanmayın Yanılmıyorsam bu barınak 4 yıldır var kaç kez gittiniz köpek sevdiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya.44 (5 yıl önce)
    Allah korkusu olacak tabi Kul hakkını bilecek herkes önmeli bunlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Omer (5 yıl önce)
    Tek canlı insan değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ottoman empire (5 yıl önce)
    Allahtan filin ayaklarini kesmemisler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayna (5 yıl önce)
    Yorum lari okudumda bir çoğu bilinçsiz yapılan yorumlar araştırma yapmadan yorum yapılmış Malatya hayvan barınağı 130 dönüm alana sahip etrafı kapalı içerisinde yüzlerce ağaç var hayvanlar için mükemmel bir doğa ortamı ameliyat hanesi de dahil olmak üzere hayvanların her türlü bakımı yapılmakta Türkiye de 1ci sayın Ahmet Çakır'a sonsuz teşekkürler hayvan severler bu projeden gayet memnun yorumlara bakılırsa gidip görmeden bilmeden yapılmış boş yorumlar araştırma yapın önce yorum yapmadan ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert korkmaz (5 yıl önce)
    Yani o yavru köpek ölmeden önce gitseydiniz bir anlamı olurdu da. Bu davranış çok düşündürücü bir davranış. Siyasetin ne kadar düzgün bir şey olduğunu sizlerden daha çok öğreniyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bekir Kara (5 yıl önce)
    Çakır Başkan’a teşekkür ediyorum, gerçekten Türkiye’ye örnek bir tesis
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Modern Hayvan Hapishanesi Başka söze gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yapılan hizmete bir Allah yapanlardan razı olsun diyemeyecek kadar nasıl bir kin içindesiniz. Allah ıslah etsin. Böyle harika bir yeri kazandıran ÇAKIR başkanada sonsuz teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Allah'ım şüphesiz bu mekân da hayvanların tel örgüler arasında doğal ortamlarından alınıp hapis edildiğini görüyordur. üzücü olanı Sizin gibi zavallı insanların bunun hala bilincinde olmayışı. Yapılan mekanı hayvan barınağı olmaktan çok kedi köpek hayvanat bahçesinden öte bir şey değil. Hayvanları koruma onları tel örgü veya beton duvarlar arasında hapsetmek değil. Hayvanları koruma onları sevmek ve yaşamın bir parçası olarak kabul etmektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayna (5 yıl önce)
    Malatya ya yapılan hayvan barınağı Türkiye ye çapında 1 numara sayın Ahmet Çakır'a sonsuz teşekkürler milletvekili olarak da Malatya ya en iyi şekilde hizmet edeceğine eminim yalın açık olsun ALLAH YARDIMCIN OLSUN sayın vekilim...
    0
    0
    Yanıtla
  • yağmur (5 yıl önce)
    etiket yanlış burası hayvan barınağı değil sokak hayvanları daha doğrusu köpek bakım merkezi.hayvan barınağı dedin mi geniş bir yelpazeyi içine alır
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefa Yiğit (5 yıl önce)
    Ahmet Başkanın ivedilikle üzerinde durduğu muhteşem bi proje Emeği geçenlere teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Vaybe fino lar üzerinden bir soyaset yapmamişlardı pess diyorumm
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kerimoğlu (5 yıl önce)
    İyi biliyorum bu tesis 1 yıla aşkın süredir Malatyada hizmet veriyor.o yuzden kuru ve taraflı yorumlara pek aldırış edilmemeli. Bu gibi ziyaretler elbette sürekli yapılmalı ve Yaradanın İnsanoğluna verdiği merhamet duygusu ile bu yavrucaklara yaklaşılması gerekmektedir. Ayrıca böyle güzel ve anlamlı bir tesisi Malatya'mıza armağan eden Sayın Çakır'a şahsım ve tüm hayvanseverler adına teşekkür ederim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (5 yıl önce)
    Türkiye de gündem ne ise Malatya dada şow o alanda yapılıyor.Bu kadar olmaz yav.Sayın Reis geçen gün bir köpeği sevmişti ya.işte çıkış yeri orası.
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (5 yıl önce)
    şEHİDİ İSTİSMAR,DİNİ İSTİSMAR,DARBEYİ İSTİSMAR DERKEN DÖRT BACAĞI KESİLEN YAVRU KÖPEĞİ BİLE SİYASİ İSTİSMARA BAŞLADILAR
    0
    0
    Yanıtla