SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS'yi Böyle 'İdare' Edecekler!.. Ankaragücü 'İç Saha' Maçı Ankara'da!.

YMS'yi Böyle 'İdare' Edecekler!.. Ankaragücü 'İç Saha' Maçı Ankara'da!.
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un, önümüzdeki Cuma akşamı Malatya'da oynanması gereken Ankaragücü maçının oynanacağı yer olarak Ankara'yı seçtiği ve maçın Eryaman Stadı'nda oynanacağı bildirildi. Yeni Malatyaspor'un, geçtiğimiz Pazar günü, çok tartışılan Adil Gevrek'in yerine, onun desteğiyle seçilen Şahin Altunok başkanlığındaki yönetim kurulunun, kulübü nasıl 'idare edeceği' bu saha tercihiyle ortaya çıkarken, bu karar değişik yorumlara neden oldu.

ANKARAGÜCÜ İÇ SAHA MAÇI ANKARA'DA!.
Trendyol 1. Liginde mücadele eden, sahası ve kadrosu hazır olmadığı için ilk hafta maçına çıkamayan, bu nedenle 3-0 mağlup sayılıp 3 puanı da silinen, sonraki 7 maça çıkarak farklı mağlubiyetler alan, halen -3 puanla ligin son sırasında yer alan Yeni Malatyaspor, sahası hazırlanamadığı için iç saha maçlarını dışarıda oynuyor.

Yeni Malatyaspor'un 9. haftanın kendi sahasında oynaması gereken açılış maçıyla ilgili program, TFF tarafından açıklandı ve 18 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de başlayacak olan Yeni Malatyaspor- Ankaragücü maçının Ankara Eryaman Stadı'nda oynanacağı belirtildi.

YENİ YÖNETİMİN İLGİNÇ TERCİHİ..
Maçın Ankara'da oynanmasına ilişkin talebin Yeni Malatyaspor'dan gittiği belirtilirken, rakip takıma büyük avantaj sağlayacak bu ilginç yer seçimi, geçtiğimiz Pazar günü kulüpte eski başkan Gevrek'in desteğiyle işbaşına getirilen Şahin Altunok başkanlığındaki yönetim heyetinin, kulübü nasıl 'idare' edeceğine ilişkin sorulara yol açtı.

Yeni Malatyaspor'un dışarıda oynayacağı 'iç' saha maçlarının kulübe maliyetinin 600- 700 bin TL civarında olması nedeniyle, kulübün masraftan kurtulabilmek için böyle bir tercih yaptığı, muhtemelen deplasman maçı otel- yemek vs. giderlerinden kurtulacak olan rakip takım Ankaragücü kulübüne bu maliyeti yükleme karşılığında, maçı Ankara'da oynama kararı verdiği ve rakip takıma büyük bir avantaj sağladığı öne sürülüyor. Ligde averaj takımı olan YMS'nin maç kazanması puan alması gibi bir hedefin yönetimde olmadığı, hedeflenenin ligde yer alarak TFF'den kulübe gelmesi beklenen ve 70 milyon TL civarında olan parasal desteği elde etmeye yönelik olduğu değerlendirmeleri yapılıyor.

Bu arada, Cuma akşamı Ankara'da oynanacak olan maçta, YMS taraftarlarının 'ev sahibi takım', Ankaragücü taraftarlarının ise 'misafir takım' tribünlerine alınacağı, bunun da profesyonel futbolumuzun ilklerinden biri olacağı belirtiliyor.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız