SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunları Gören Kim Müslüman Olmak İster?"

0
Güncellendi - 2021-05-05 04:57:48
A- A+ PAYLAŞ

AKP'Lİ AVUKATIN PAYLAŞIMINA MUHAFAZAKAR YAZARDAN TEPKİ.. AKP Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Leyla Keleş’in, ekonomik nedenlerle intihar edenleri gündeme taşıyan, ‘Müslüman’ın bu tutumunu, “hükümete havlama” olarak nitelendirmesini değerlendiren Karar Gazetesi Yazarı Elif Çakır, Leyla Keleş’i kast ederek, “Bunları gören kim dindar olmak ister? Dinden diyanetten, dindarlıktan soğumaz mı?” sorularını sordu.

Battalgazi Belediye Meclisi’nin AKP’li üyesi Leyla Keleş (üstteki fotoğrafta), son zamanlarda ekonomik sorunlar nedeniyle intihar edenleri gündeme taşıyan ‘Müslüman’ için, “Komşusu intihar edene kadar haberi olmayan Müslüman, intihar ederken videosunu çekip paylaşıyor. Bunun üzerinden de hükümete havlıyor!” şeklinde bir twitter mesajı paylaşmıştı.

AKP’li Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Leyla Keleş, twitter gündeminde yoğun tepkiye neden olan bu paylaşımı nedeniyle, hesabını bir süre kilitlemek zorunda kaldı.

“AK Partili olarak, bizim adımıza utanç vericidir demesi gerekirken…”

Leyla Keleş’in; intiharları gündeme taşıyan ‘Müslüman’ı, köpek davranışı ile tanımlamasını değerlendiren Karar Gazetesi Yazarı Elif Çakır, “19 yıldır yönettiğimiz bir ülkede açım diyen bir vatandaşımızın canına kıyması bizim adımıza utanç vericidir” demesi gereken AK Parti Meclis Üyesi Leyla Keleş “İntiharların sorumlusu iktidardır” tepkisi gösterenlerin “havladıklarını” söylüyor! Bunu söyleyen bir kadın, üstelik dindar birisi!” diye yazdı.

Elif Çakır’ın (yandaki fotoğrafta); intihar eden kişileri gündeme taşıyan ‘Müslüman’ için, ‘havlıyorlar’ diyen AKP’li Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Leyla Keleş’in bu tutumunu ‘ateizme ve deizme hizmet’ bağlamında değerlendiren söz konusu yazısının bir bölümü şöyle:

“Bunları gören kim dindar olmak ister?”

“Deizmin artmasının bütün sorumluluğunu iktidara yıkmak elbette hakkaniyetli olmaz. Deizme, ateizme kayışta özel sebeplerde vardır. Ancak 19 yıllık AK Parti iktidarında tam tersi olması gerekirken deizmin bu kadar artmasının sebepleri üzerine düşünülmesi gerekiyor.

Bir örnek vereyim. Hafta sonu ülkemizde geçim sorunları nedeniyle 7 vatandaşımız intihar etti. Bunun vahim olmadığını kim söyleyebilir? Hele ki “19 yıldır yönettiğimiz bir ülkede açım diyen bir vatandaşımızın canına kıyması bizim adımıza utanç vericidir” demesi gereken AK Parti Meclis Üyesi Leyla Keleş “İntiharların sorumlusu iktidardır” tepkisi gösterenlerin “havladıklarını” söylüyor! Bunu söyleyen bir kadın, üstelik dindar birisi!

“Belediyede meclis üyesi ama kendisini sorumlu hissetmiyor”

Belediyede meclis üyesi ama kendisini sorumlu hissetmiyor? Vicdanı sızlamıyor? Yüreği yanmıyor? Eve ekmek götürememek ne demektir, diyerek gereğini yapmıyor? Mahcup da hissetmiyor kendini! Gayet özgüvenli bir şekilde çıkıyor ve “havlıyorlar” diyor! Diyebiliyor bunu.

Bunları gören kim dindar olmak ister? Dinden diyanetten, dindarlıktan soğumaz mı?”

Battalgazi Belediye Meclis Üyesi Leyla Keleş: “Asıl fitne KEMALİZM’dir”

Leyla Keleş, geçtiğimiz günlerde de, hükümet tarafından istifa ettirildiği ileri sürülen Ayasoyfa’nın eski Başimamı Mehmet Boynukalın’ın “Merak etmeyin ey güruh, haram ettiğiniz vergilerinizden bana düşen hisseden hepinize kaliteli pamuk aldım, artık helal edersiniz, ne yapayım" şeklindeki twitter mesajını eleştirenleri de hedef alarak, “Mehmet hoca fitne çıkarıyormuş. Asıl fitne KEMALİZM'dir” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Keleş, “Mehmet hoca fitne çıkarıyormuş. Asıl fitne KEMALİZM'dir. Uyanın. Diyaneti kurup imamları maaşa bağlayan Atatürke bağlıyım de, sonra da maaşını vergimle ben veriyorum diye Müslümanları ez. Siz uyuyun kardeşler biz bu pislik zihniyet ile mücadele edeceğiz” demişti.

malatyahaber.com- karar.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

67 yorum yapılmış

  • Neşet (2 yıl önce)
    Baro başkanı sende görevini yap ve bu avukata haddini bildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (2 yıl önce)
    yazık insanlar ekmem bulamadıkları için olurken bunlar servetlerine parakatiyorlar. 5 maaşlı yüzlerle bürokrat var ama onlara dilleri lâl bunları. Fakirin ekmeğinin peşindeler. Cengiz inşaatın taş ocaklarına havlamak lazım sanki anlayana
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (2 yıl önce)
    Sanki, bu Pandemi belası Tüm Dünyada var ama Türkiye'de yok, ekonomik sıkıntılar pandemiden kaynaklı değil? Hükümet 18 yıldır Ülkeyi yönettiği için bu ekonomik durumdan ben suçluyum diyecekmiş, Tabi 2001 de olduğu gibi Dünyada hiç bir ekonomik sorun olmayıp, Ekonomiler tıkır tıkır işlerken, Ülkede 20 banka batıran Ülkeyi yüzmilyarlarca dolar zarara sokan ve ekonomide Faik ÖZTRAK'ın söz sahibi olduğu 2001'deki zihniyet, suçluyum deme, Şu an Pandemiden dolayı Dünyanın hali ortadayken kalk intiharlar üzerinden hükümeti suçla. Ha birde intiharı canlı yayınla, 2001'de intihar eden yüzlerce insandan kaçtanesinin intihar videosu var? Hiç yok. Çünkü o dönemde siyasi intihar zihniyeti yoktu, intihar eden insanlar gerçekten cok zor durumda kaldıklarından ve intihar etmenin günah olduğunu bilip, başka çaresinin kalmadığını düşünen (ki inancımızca bu bile intihara sebep değildir) insanlar gizlice intihar eder ve onu bulan yakınları ise bu durumun utancı ile kimse duymadan cenazesini kaldırırdı. Şimdi ise amaç Recep Tayyip Erdoğan'a oy kaybettirmek o nedenle her yol mübah, öyle ki Mehmetcik katili ve Ülkeyi bölmek isteyen tüm terör örgütleri ve onların siyasi uzantılarını oy ugruna aklanmaya çalışılıyor. O nedenle Leyla hanıma yükleneceğinize aynaya bir bakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Keske emrolundugun gibi dosdoğru olabilsen, ancak yazdıklarına bakılınca eğri bögrusun, insanlar siyasi iktidarı , cumhurbaşkanını kotu göstermek için canına kiyiyor, çoluk çocugunu yetim oksuz birakiyor, gelecegini yok ediyor, sadece birilerini kotu göstermek için, öyle mi? Allah bu düşünce yapisini, bu ideolojik kafayı ıslah etsin!
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    bu mecrada yok sandıkta gorusuruz yok orda gorusuruz dedıgıne bakmayın. bu mıllet balık hafızalıdır. secım zamanı hatırlarsınız bunu
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay (2 yıl önce)
    Yüzünün feri gitmiş :))
    0
    0
    Yanıtla
  • Paluluoğlu (2 yıl önce)
    Kimse ,kimseyi dinden,islamdan soğutamaz böyleleri ancak Ak partiye zarar verir.Yetliki her makamın duruma müdahale etmesi ,mümkünse konunun Cuhurbaşkanımıza kadar iletilmesi Ak parti ve ülkenin bekası gereği elzemdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Iyi niyetlisin kardeşim,fakat kimi kime sikayet edeceksin kiii
    0
    0
    Yanıtla
  • Siyasal islamcıyı siyasal islamcıya şikâyet etmek çözüm değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer Turhan (2 yıl önce)Paluluoğlu isimli kullanıcı yorumuna
    sanki şikayet ettiğin kişinin dili ve üslubu bundan düzgün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet metin (2 yıl önce)
    İktidar düşmanı dışarıda aramamalı zaten kendi içerisinde bir çok düşmanı barındırıyor. Cumhurbaşkanının cümlelerini tekrar ederek siyasetin içerisinde var olanlar, kendi cümlelerine geçişlerinde hüsranla sonuçlanıyor. Az biraz kendiniz olduğunuzda güç, hırs, makam ve mevkinizi çok sevdiğiniz anlaşılıyor. Öyle ki şu süreçte intihar edenlere üzülmeyip gündemde tutanlara hakaret edecek kadar gözünüzü hırs bürümüş. Kimse iktidar değişsin diye canından vazgeçmez. Bir evin sorumluluğu önce babada sonra annededir. Türk milletinin sorumluluğu da devlete aittir. Devletin başı da iktidarın kendisidir. Tabikide eleştirileceksiniz, tartışılacaksınız, kıyaslanacaksınız... Bu millete, bir seçmene oy versin vermesin hakaret etme hakkı size tanınmaz. Son haftalarda artan intiharlar varsa burada bir sorun var demektir. Siz belediye meclis üyesi olarak bunları kendi aranızda tartışın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gariban (2 yıl önce)
    Bir rahmetli Ecevite bakıyorum birde akp li bu bayana bir sağcı olarak değerini daha iyi anlıyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağcı olarak, Ecevit'in, milletin oyu ile seçilen Merve Kavakcıyı meclisten yaka paça dışarı attırdığını da hatırlıyorsundur?
    0
    0
    Yanıtla
  • Oktay (2 yıl önce)
    Suç sende değil seni oraya getirende. Hiçmi test yapmıyorsunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet (2 yıl önce)
    Acaba bu çok dindar avukat. Belediyenin davalarına bakiyormudur. Bakıyorsa nekadar etik, meclis üyesi sonuçta ranta çevirmesini çok yanlış olur. Açıklarsa sevinirim çok merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Özer (2 yıl önce)
    Din Allah ile kul arasında dır. Birilerine bakıp İslam ı onunla değerlendiren zaten gerçek Müslüman olamamıştır. Allah inancı ve Kuran-ı Kerim rehberliğinde islam yaşanır. Din ve Milli değerlerin her ortamda kullanılması hoş değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Teoride öyle fakat bu işin uzmanları, dini temsil eden kişilerin dinle çelişen davranışlarının diğer kişileri dinden uzaklaştırmada en büyük faktörlerden biri olduğunu söylüyorlar. Zaten bunu, kişi çevresine bakıp da anlayabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Once insan olmak sonra hangi dini hangi partiyi terci edebilirsin kisinin tercihi dinle Siyaseti karistirilan yerlerde huzur olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Bu avukat hanımın fotoğrafına bakıyorum da gözlerinin feri gitmiş, çok mutsuz ve içindeki neyse onu çıkarıyor doğal olarak. Bunu yazan diğer hanımın geçmişi de pek masum değil. Şu meşhur Kabataş yalanını ilk ortaya atan buydu ve olmamış bir olayı olmuş gibi yutturmuştu. AKP'de halen onun üstünde zıplamaya devam ediyor... Ama yine de bugün bu noktaya gelmiş olması sevindirici. Darısı avukat hanımın başına.
    0
    0
    Yanıtla
  • Süperlig (2 yıl önce)
    Beşiktaş şampiyon olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (2 yıl önce)
    Balık baştan kokarmış. Bu aralar anketler hiç iyi değil gibi. Selam verene bile saldırıyorlar da. Yazımın başında selam verecektim de ondan vermedim?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (2 yıl önce)
    İnsanlara hakaret etmek bunun gibiler için bir hayat felsefesi oldu artık
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (2 yıl önce)
    Havlamak ha! Mevlana ne de güzel söylemiş, testinin içinde ne varsa dışarıya ancak o sızar, diye...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım Ünsal (2 yıl önce)
    Mehmet Akif'in de dediği gibi: “Müslümanlık nerde! Bizden geçmiş insanlık bile… Âlem aldatmaksa maksat, aldanan yok, nafile! Kaç hakiki Müslüman gördümse hep makberdedir; Müslümanlık, bilmem amma, galiba göklerdedir!”
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Malatya barosunu göreve davet ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • tunahanafsar (2 yıl önce)
    Dindar nesil yetiştireceğiz diye yola çıkıp, Türkiye'de rekor düzeyde deist ateist yetiştirme başarısı yalnızca bu hükümete ait. Gençler arasında tamamen anonim bir anket yapılsa %60'dan fazlası bir dine inanmadığını söyler. Milyon dolarlık arabalara binip gezmeyi "sehabe en iyi deveye binerdi" diye meşrulaştırmaya çalışırsan insanlar dinden de sizden de sehabeden de nefret eder. Hatta iddiamı büyütüyorum. Ebu Cehil ve Charles Darwin bir araya gelip çalışsa, ak partiden daha fazla ateizme hizmet edemezlerdi. Bu konunun sahiden incelenmesi gerek, sosyolojik bir deney sanki.
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (2 yıl önce)
    Olayı nasıl görmek istiyorsan öyle de anlamaya çalışıyorsun.Avukat hanım haklı fakire fukaraya yada dindarlığa bir şey dediği ettiği yok.Avukat hanım videoyu çekip sosyal medyada yayınlayan düzenbaza kızıyor.Madem haberin vardı onun videosunu çekeceğine ahvalini yetkililere,hayırseverlere bildirebilirdin.Ama art niyetle bir insanın ölümü veya perişanlığı üzerine siyaset mecrasından kendisine çıkar sağlamaya çalışanlarında Allah cc belasını versin..Videoyu çekeceğine bana gelse durumu açıklasa asgari ücretimin son kuruşuna kadar açlıktan intihar edene vermeyen namertitir.Yeterki bir insanın hayatı kurtulsun.Bu nasıl kirli bir siyaset ya?Adamın ne için intihar ettiğinii bile bilmiyoruz.Tıpkı şu adanalı ninenenin kedilerine çöpten ekmek toplarken utanmadan sıkılmadan yaygara kopartılıp resimleri medyada yayıldı açlık sefalet diz boyu,çöpten ekmek topluyor insanlar aç ve perişan diye yalan,yapmacık ucuz ayak oyunları bu ne ya?
    0
    0
    Yanıtla
  • O halde o avukat hanımefendi orada, o makamda oturmayan, belediye meclisleri kariyer yapilacak yerler değil tam tersine sosyal belediyeciliği hayata geçirecek, insanlara dokunacak kurumlar, seçim zamanı kapi kapi dolaş oy iste, adam ekonomik darboğaz intiharın eşiğine gelmis, kulak asma, fil disi kulende ahkam.kes!
    0
    0
    Yanıtla
  • Avukat hanim denilen fakat sadece ünvanına saygı duyduğum zat ı muhteremin avukatlığını iyi yapmış Alican bey......
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Bakanlığına,% 18 KDV Yİ % 8 indirip kendi ithal ettiği Deterjanı satan,diğer şirketine vergi indirimi ile boru ithal eden,bu türden olanlar, daha evvel de vardı,belki unuttunuz,eski Maliye Bakanı vardı,zamanında tarım girdilerinin yasak olduğu yani,ithal edilipdeçiftçi mağdur olmasın vergisi % 80 üzeri idi üç gemi mısır ithal edip,uluslar arası suda iki gün bekletilip,vergisi düşürülüp, ithaline izin veren zihniyet,herkese saldıyor,ağalarından tık ses yok,Örgütlü suçların derebeyleri,kendi guruplarını oluşturdu,yolsuzlukla mücadele edemeyen,edenide,arşivleyip kaldıran,zihniyet..................ne kadar kin birikmiş...........Allah ıslah etsin.............
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Vay be,biz şimdi bu ve bunun gibi düşünenleremi oy verdik......... eyvah...eyvah ki ne eyvah.....?????????
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    akp li meclis üyesi açlıktan intihar edenden senin niye haberin yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (2 yıl önce)
    Boş yere tartışmayın seçime gidin seçime Görün dünya kaç köşeymiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (2 yıl önce)
    AKP il başkanı AVUKAT olan İhsan Koca bu rezilliğe ne diyor AKP Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder bu rezilliğe ne diyor Eğer sesiz kalırlarsa yazıklar olsun onlara
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı (2 yıl önce)
    Malatya Barosu Vatandaşa "havlıyor" diyerek hakaret eden bu kişinin gayri ahlakı sözleri için işlem yapacak mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • relax (2 yıl önce)
    ben reise oy veriyorum deyip bunlara oy verirseniz sonuç ortada kafanda türban olmasına gerek yok vicdanın olsun diyeceğimde de sende ikisi de yok yazık oy moy yok ALLAH Şahit
    0
    0
    Yanıtla
  • DİLAVER GÜR (2 yıl önce)
    Tek kelime ile yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)
    Maalesef yıllardır bu ve buna benzer twetler atıyor yazık gercekten; ve avukat kendileri yani adaleti savunuyor,savunacak. Gelecek seçim de tüm milletvekili olması sürpriz olmayacak takdir biz malatyların yalnız gaflete düşmüşlerden değilim .
    0
    0
    Yanıtla
  • Biz düştük. Allah bizi affetsin. Bizim oylarımızla buraya kadar gelen bu ve bunun gibiler gözümüzün açılmasını sağladı. Kominist partiye oy veririm ama bunlara asla bir daha oy vermem. Verdiğim oylar içinde Allah affetsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz (2 yıl önce)
    Dağlara buğdaylar serpin. 'Müslüman ülkede kuşlar açdemesinler.” diyen Hz Ömer den ülkeyi kendilerinin yönettiğinden haberi olmayan insanlara bu ülkede bu sebeplerle ölen herkes den komşuları değil ülkeyi yönetenler sorumludur.
    0
    0
    Yanıtla
  • BANAZILI (2 yıl önce)
    senin tuzun kuru avukat hanım millet aç aç .
    0
    0
    Yanıtla
  • BANAZILI (2 yıl önce)
    Dilinin kemiği yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Meclis üyesi hanım rezalet derecesinde seviyesiz söylemleri ile birilerine şirin görünmek ve ileriye yatırım yapmak istiyor kendi çapına ve düzeyine göre. Ama bilmiyorki hiçbişey eskisi gibi değil. Eskinin yerinde yeller esiyor. Herşeyi sizin gibiler bitirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazihanli (2 yıl önce)
    Sizin gibi müslümanlar yüzünden dinimizden soğutur oldunuz. Herşeyde menfaat çıkar edip Allahın dinini alet ettiniz. Ben senelerce AK Partiye oy verdim. Bir daha verirmiyim asla. Çünkü sizin işiniz çıkar birkaç siyasiyi zengin etmek. MEDYAYA RİCAM ŞU. MALATYADAKİ VEKİLLERİN ve belediye baskanlarının görevden önce ve şimdi mal varlıklarını araştırın. tek tek açıklayın. bakalım ne olmuş ne bitmiş. Bana kalırsa Malatyadaki en zenginler SİYASİLER. Adamlar boşuna fabrikatör oluyor. Gir siyasete iki yalan dolan 2 tanede din iman tmm . Birde abdest posizyonuna gelip namazda kıldınmı tmm. Ne de olsa desinlere iş yaptıgımız için...
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (2 yıl önce)
    Din kimsenin elinde değil ki dinden soğuyasınız. Dinsiz olmak isteyene herşey sebeb zaten. o yüzden kılıf bulmayın hücrelerinize kadar işlemiş olan islam düşmanlığına. hak getire sizi imana.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Kündübegli (2 yıl önce)murat isimli kullanıcı yorumuna
    İşte tamda aranan yorum. Tebrikler. İyi ozaman bu dinden soğuyan millet kapitalizme kızıp paradanda soğusun ozaman. Yada Bi restoran özensiz yemek yapıyor diye yemektende soğuyun ozaman. UNUTMAYINKİ MÜKEMMEL OLAN İSLAMDIR. Müslümanlar değil. Biz kendimiz dürüst Müslüman olalım el bizi işgilendirmez
    0
    0
    Yanıtla
  • turan (2 yıl önce)
    Bu zihniyettekileri insanı hem dinden hem partiden Soğutur.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsan (2 yıl önce)
    Avukatlık mesleğinde başarısını bilmediğim birinin böyle saçma sapan ifadelerle kendini meşhur etmeye etmeye çalışması acınası bir davranış.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ender kızmaz (2 yıl önce)
    Koca nın yerinde olsam partiden ihraç ederim avukat hanım partiye zarar veriyor her yaptığı olay tepki çekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (2 yıl önce)
    Müslüman dinden mi sogurmuş sacmalık ötesi icinde fitne olan insana mekkede bir New yokta bir önemli olan insan olup rabbil aleminin emirlerine uymak lütfen dinimizi siyasi malzeme haline getirmeyelim insan olalım... ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Geçen 10 yıl içinde Üniversitelerde , imam hatiplerde yapılan anket çalışmalarını Google dan gir ..ve oku..Mualesef milletin din anlayışında nasıl değişim olduğunu göreceksin.Demekki senin ifadene göre bugünkü müslüman ,Müslüman gibi yaşamıyor.Bu çalışma sonuçlarına uydurukda diyemezsin çünkü bunlar üniversite ve Diyanete arşiv olarak kaydettirilmiştir.İsteyen ulaşıp okuyabilir..Mualesef bundan bihabersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Kündübegli (2 yıl önce)Hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle. İyi ozaman bu dinden soğuyan millet kapitalizme kızıp paradanda soğusun ozaman. Yada Bi restoran özensiz yemek yapıyor diye yemektende soğuyun ozaman. UNUTMAYINKİ MÜKEMMEL OLAN İSLAMDIR. Müslümanlar değil. Biz kendimiz dürüst Müslüman olalım el bizi işgilendirmez
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (2 yıl önce)
    Bu tür insanlar bizleri dinden soğutuyor. Kadın kendini gök yüzünde hissediyor. Fakir, aç ve çaresiz insanları aşağılıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (2 yıl önce)
    Karar gazetesi haberini yapiyorsunuz sayin editor. Onlarin kimlere hizmet ettigini bilmiyormusunuz acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • kime hizmet ediyormuş karar gazetesi? istiyorsunuz herkes malum zihniyetemi hizmet etsin istiyorsunuz herkes muhteremlere diz mi çöksün yeter artık yawwww. yeter bu kadar kula kul olmak ona buna yatmak yeter artık...
    0
    0
    Yanıtla
  • kündübekli (2 yıl önce)Harun isimli kullanıcı yorumuna
    Harun bey ruhsal pekcan olayını duydunuz mu maalesef çürümüşlük hakim her yerde izlemeye devam ediniz
    0
    0
    Yanıtla
  • gzl-gzl (2 yıl önce)
    Boş işlerle uğraşmak bu zihniyetin kanında var...Sen meslektaşının KOVİT den ölmesine bir iki laf söylesne çocuk ölümü hakettimi aşı varmı aşı ? Milleti koruyabiliyormusunuz? bunlarla ilgili konuşacağınıza milletle polemiğe girmek, ölmüş (Allah Atatürk TEN RAZI OLSUN Allah GANİ GANİ RAHMET EYLESİN sizin gibi zihniyete sahiplere bu ülkeyi bırakmamış ) kişi üzerinden politika yapıyorsunuz....yazıklar olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara44 (2 yıl önce)
    Ne yapsın Millet kendileri gibi Balli ihale alamayinca son care intiharı seçiyor..Artı Bunlar Gibi Müslüman Olacağına dinsiz Ölmek Daha iyi..Gün Geçmiyorki Bir Yerlerden Yolsuzluk Haberi Gelmesin Bu Bayan Bunla ilgili iki Çift Laf etmişmi Duyanınız varmı..
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (2 yıl önce)
    Kemalizm mi fitnelik Allah la aldatmak mı fitnelik, haketmediği halde bir yerlere gelmekmi fitnelik, birilerine yalakalık yapıp yükselmeye çalışmakmı fitnelik, kul hakkı yetim öksüz hakkı yemekmi fitnelik?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44. (2 yıl önce)
    19 yıldır ülke yönetiyormuş hanım efendi. Son dönemde bi encümen, meclis üyesi olarakmı yönettiniz ülkeyi. Yada kaç dönem yaptınız millet vekilliği belediye başkanlığı bakanlık vb. Bugün meclis üyesi olmuşlar vekilin bakanın kategorisinde görüyorlar kendilerini. Gönül verdiğimiz ak parti bu tür olaylara sessiz kalmadan gereken cevabı vermelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • abuzer (2 yıl önce)
    yakında milletvekili olur güzel reklamını yapıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • koray (2 yıl önce)
    Açlık, yoksulluk, işsizlik, onur, gurur, ilaç alamama, çocuğuna yiyecek getirememe, kıyafet alamama, borç batağına düşme, tosuncuklara inanarak parasını kaybetme, kışın çocuklarını ısıtamama, pazara gidelim diyen eşine cebimde para yok diyememe, 20 gün siftah yapamama vb. hangi sebeple ölürseniz ölün ama lütfen bunları sessiz yapın. H.efendi ve ve dava (ne davası olduğunu bu güne kadar anlayamadığımız) arkadaşları rahatsız oluyorlar. Bugün insanlar komşusuna merhaba demiyor, anneler evlatlarını başka birine emanet ederken 50 kere düşünüyor, çocuklar eskiden görünce boynuna sarıldıkları sakallı insanlara koşmuyor, kimseye minnet etmeden onuru ve emeği ile çalışıp ailesine bakar iken şimdi iş bulamıyor, eskiden 5 dönümlük bahçesinde yaptığı tarım ile ailesine bakanlar şimdi 30 dönüm ile bunu yapamıyor, arsasını müteahhit vermenin peşindeki insanlar betondan şikayet ediyor, 20 yaşındaki gençlerin ilk önceliği yurt dışına gitmek ve orada yaşamak oluyor , herkes kendini en bilgili-zeki sanıyor ve liyakatsızlık ülkenin en büyük sorunu ise bu son 20 yılın eseridir. Vicdan ve ahlakın yok olduğu, adalet sisteminin iyi çalışmadığı toplumlar kötü yaşamaya mahkum, yıkılmaya adaydırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (2 yıl önce)
    Bu sözlerinden avukat hanım utanırmı bilmiyorum ama utanması lazım ama bunlar level atlamışlar
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    Kemalizim tivitini beğenmedim yalnış. Ama intiharla ilgili tivitinin son bölümü güzel. İlk bölüm ak partili olmanın getirdiği bir refleks diyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    bazen susmak en iyisidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Avukat hanım ne güzel özetlemiş konuyu,Ölmek için de sizden icazet almak icab ediyor.okadar lükse ve hunharca harcamaya alışmışsınızki halkın ne geçim derdi sorununuz ne işsizlik nede fakirlik...tek derdiniz iktidarınız ve ötekileştirmeniz insanları,yere batsın sizin insanlığınız .Toplum aç aç,bir kez olsun yanlışa yanlış demeyi becerin,bir kez olsun onurlu duruş sergileyin.parsel parsel sattığınız vatan parcasının sizden intikamı çok ağır olur,dünya hiç bir canlıya ebediyyen liderlik vasfı vermedi ve vermeyecektir.....
    0
    0
    Yanıtla
  • NİZAMETTİN OPANOĞLU (2 yıl önce)
    Hangi makam ve mevkide olursak hangi sebeple olursa olsun.Şu mübarek günde oruç ağızla (kimin tutup tutmadığını da Allah bilir) yüreği yanan birine havlıyor demek,Müslüman birine yakışıyor mu..Üstelik birilerine bu hakkı Yüce kitabımızın hangi ayeti,Paygamber efendimizin (sav) hangi hadisi veriyor..Yakın bir zamanda İnsan kaçakçılığı ile ilgili biri de it ürür kervan yürür demişti.Emri altında çalıştıkları idareciler bunları hiç mi duymuyor,bunları neden uyarmazlar.Sizin görüşlerinizi paylaşmayan insanlarımıza İt,havlama gibi adice sıfatları,sözleri söylerken hiç mi utanmıyor vicdanınız sızlamıyor insanın..Yani yıllardır oy verip bazı olaylardan soğuyan insanların hiç mi eleştiri hakkı olmasın.Siyaset yapıyorsan her görüşe düşünceye saygılı olacaksın ki bu sahada bir yer bulasın.Yoksa ''dediğimizi söyler,istediğimizi yaparız'' gibi bir hakka mı sahipsiniz.
    0
    0
    Yanıtla