SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bunu Fırsat Maçı Olarak Düşünmüştük"

A- A+ PAYLAŞ

DG Sivasspor deplasmanından 2-1 yenilgiyle ayrılan Yeni Malatyaspor’da Yardımcı Antrenör Atila Gerin maçın ardından konuştu. Gerin, “Bu mücadelenin içinde olacağız. Bunu fırsat maçı olarak düşünmüştük. Oynanmamış 14 maç var” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Sivasspor deplasmanından 2-1 mağlubiyetle ayrılan Yeni Malatyaspor’da Yardımcı Antrenör Atila Gerin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulundu.

Gerin, “Üç puanı alamadığımız için üzgünüz. Üç puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Özelikle oyunun ilk yarısında girdiğimiz pozisyonlar ve attığımız gol, önde girdiğimiz bir maçı maalesef kazanamadık, üzgünüz. Hafta içinde pozitif bir enerji ile başlamıştık. Adem hoca takımı çok iyi tanıyan bir hocamız. Bu mücadelenin içinde olacağız. Bunu fırsat maçı olarak düşünmüştük. Arkadaşlarım iyi mücadele etti, onları tebrik ediyorum. Bundan sonraki mücadelenin içinde sonuna kadar oyacağız. Oynanmamış 14 maç var” diye konuştu.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Taraftar bu kadar üzülürken kendi çapından çare ararken feryat ederken bu adil denilen başkan neden piyasada yok hic sesi çıkmıyor hiç olmasa beni kırdınız öc alıyorum de bari Bu makam benim olmasa kimseye de vermem de bari
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kağan (2 yıl önce)
    MAALESEF DÜŞÜYORUZ Sahipsiz bir takım olduğumuz için maalesef düşüyoruz. Yazık oluyor bu kadim şehire ve insanlarına.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Malatya Kaplan. (2 yıl önce)
    Başkan şu ana kadar dediklerimizi yapmadı. Eğer borcu azalırsa en azında ptt 1.ligde rahat eder, en azındanda bir dua ederiz. Çünki bu takımın yolu bal ligine kadar hızlıca gidecek. Malatya düştümü 20 yıl daha çıkamaz.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bülent (2 yıl önce)
    Yöneticiler futbolcular elele hep beraber kümeye boş yönetim boş takım bütün takımların üç puanı olmuşsunuz daha neye oynuyorsunuz. Malatya’nın kara başkanı ve takımı sizden bir olmaz amatöre kadar yolunuz varrrrr.!!
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Hiç zaman kaybetmeden PTT 1.nci Lig planı yapılmalı. Bundan sonraki maçlar idman tadında geçer. Bekle bizi PTT
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Ümitsiz (2 yıl önce)
    Koca bir şehir bağıra bağıra küme düşüyor. Küme düşen sadece futbol takımı değil, şehrin tüm unsurları. Esnafı, idarecisi, siyasetcisi, turizmi velhasıl kaldırımın taşına kadar her bir zerresi. “Futbol asla sadece futbol değildir” demiş ya zevatın biri. Gerçekten de öyle: Dünyanın en büyük endüstrilerinden biri futbol. En büyük reklam şirketlerinin yapamadığı şehirlerin kültürel tanıtımını, atılan şık bir golle dünyanın her köşesine iletebilirsin. Ya da ürettiğin tarım ürününü nefis bir kurtarışla taa Çin’de bile duyurabilirsin. İşte böylesine büyük nimetleri içinde barındıran Futbol endüstrisinin şehrimizdeki temsilcisi olan kulübü yönetenleri ve yönetmesi gerekip de başını kuma gömenleri gördükçe aslında çok da üzülmemek gerektiğini anlıyor insan. Bu vizyona, bu menfaatperestliğe ve kişisel çıkarlarını ilah edinen yetki ve maddi imkân sahiplerine bakınca doğrusu olmamız gereken yer amatör küme bile değil. Malatyaspor 2006 da düştü ve şu anda bal liginde. Yeni Malatyaspor da aynı kaderi en geç 4 yıl içinde yaşayacak bu çok belli. Bu kulüplerin sırtından kimler ne kadar menfaat sağladı? Ne paralar götürdü? İşte bunlar sanırım mahşerde ortaya çıkacak ve kim harama bulaşmışsa günah olarak ona yetecek. Cümlelerimi bir hadis-i şerif ile bitirmek istiyorum anlayan olursa tabii: “Nasılsanız, öyle idare edilirsiniz.”
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Adil gevrek bu takımı çoktan düşürdü.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Kardeş bırak bu yorumları,artık karnimiz tok. Küme düşme tescillenmiştir.
    %95
    %5
    Yanıtla