SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Buradan Sizlere Bir Müjde Verelim.."

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya Şehir Merkezi Yeni Plan alanının genişletildiğini ifade etti.

AKP Battalgazi İlçe Teşkilatı ziyaretinde konuşan Tüfenkci, depremi unutturmak isteyenlere müsade etmeyeceklerini belirtti.

‘Malatya sahipsiz’ diyenlerin Malatya için elini taşın altına koymayanlar olduğunu belirten Tüfenkci, “Malatya olarak ağır bir felaket yaşadık. Bu felaketten Malatya’da yaşayan yaşamayan herkes etkilendi. Esasında Türkiye bir felaket yaşadı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde girmiş olduğumuz en son seçimde biz millete iki şey taahhüt ettik, dedik ki; bizim birinci önceliğimiz deprem, ikinci önceliğimiz de ekonomi. Dolayısıyla şu anda hükümetimizin, bizlerin, sizlerin de mücadele ettiği en önemli iki unsur deprem ve getirmiş olduğu sıkıntılar.

İnsanlarımız maalesef çok çabuk unutuyorlar. 6 Şubat‘ı hatırlayın, o gün ki  tablo benim hala gözlerimde biz bu tabloyu birlikte yaşadık. Zaman geçtikçe o gün ortalıkta gözükmeyenler, Malatya’yı terk edenler bugün Malatya sahipsiz diye bağırıyorlar. Biz AK Parti teşkilatı olarak milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, valilerimiz ve hükümet olarak o gün de Malatya’ya sahip çıkıyorduk, bugün de sahip çıkıyoruz. Bizim birinci önceliğimiz ticaret merkezlerini ayağa kaldırmak.” dedi.

“Geniş bir alanın Emlak Konut’un yapması suretiyle proje kararı alındı”
Tüfenkci, Malatyalılarla bir müjdeyi de paylaşarak, şunları söyledi: 

“Buradan sizlere bir müjde verelim; önceden planlanan şehir merkezi planı sadece 5 bin dükkanlık bir projeydi. Yeni Cami’nin oradan çevre yoluna kadar olan kısmı kapsıyordu. Şimdi girişimlerimizle beraber Mövenpick Otel’den Akpınar da dahil olmak üzere geniş bir alanın Emlak Konut’un yapması suretiyle proje kararı alındı. Çalışmalarımız da bitti. Belediyelerimiz de onlarla irtibatına devam ediyorlar. İnşallah 1,5 - 2 ay içerisinde daha da öne çekmek istiyoruz. Sadece Bakırcılar Çarşısı’nda değil, bütün alanlarda inşaatları hep birden başlatmış olacağız.

İsteniyor ki 250-300 yıllık bir şehri iki ayda, üç ayda inşa edelim, ama kolay değil gerçekten. Türkiye’nin bu sene depreme harcayacağı para 855 milyar. Türkiye’nin yatırım bütçesi 455 milyar. Kolay mı, kolay değil ama AK Parti Hükümetleri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Allah’ın izniyle bunun da altından kalkarız. Milletimiz de zaten bu söze inanarak oylarını verdiler. Biz bir yandan deprem konutlarını inşa ediyoruz, bir yandan kırsal mahallelerde ki toplu konutları inşa ediyoruz. Malatya’da yıl sonuna kadar biz 2 bin 500’e yakın konutu vatandaşımıza teslim etmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

Tüfenkci, sözlerini şu sözlerle tamamladı:

“Bu şehri herkesin Malatya’sı olacak şekilde inşa etmemiz lazım. Camileriyle, cemevleri ile kültür merkezleri ile kültürümüzü koruyacak şekilde, mahallelik olgusunu koruyacak şekilde, hep beraber inşa etmemiz lazım.”

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

74 yorum yapılmış

  • hüseyin (8 ay önce)
    Evet yine söylüyorum ve söylüyoruz sahipsiz diye depremde yıkılan binaların yanından geçtinizmi hiç heryer bataklık gibi patlayan sular milli servet ...peki bu belediyenin 7 aydır bu belediyenin hiçmi ekibi yok ki bu patlayan suları kapatmıyorlar ... ayrıca kanalizasyon aynı keza ... ayrıca az hasar almış sokakların bile lambaları yanmıyor şehir kör karanlık daha söyleyecek çok şey var neyse
    0
    0
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (8 ay önce)
    Sayın Tüfenkçi seçileli kaç ay oldu?Bu kadar anlamsız bir eleştiri olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (8 ay önce)
    Müjdeci vekil, bu müjdelere karnımız tok ancak haklısın sana inanacak ta çok bu şehirde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Esnaf (8 ay önce)
    Sayın vekil konteyner işyerlerine lavabo su tesisatı çekemiyorsunuz ne genişliğinden ne müjdesinden bahsediyorsunuz yaziklar olsun sizin gibi vekillere yaziklar olsun belediye başkanlarına bir lavabo su yaptıramadık aramadığımız yer gitmediğimiz birim kalmadı yazık koca belediyenin ne kadar aciz olduğunu gördük yazık yazık
    %80
    %20
    Yanıtla
  • kadir (8 ay önce)
    sayın vekilim depremin ardından malatyalılara bir müjde vermişttin demiştinki ASELSAN malatyamıza 1.5. miliyarlık yatırım yapma kararı aldı peki ne oldu o yatırıma yan yattı suyamı battı yoksa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Fikret (8 ay önce)
    Sn.Vekilim Doğu batı sınırlarını çıkmışsınız.Özellikle güney yönü Fuzuliyi de plan içine almışsınız şehir rahatlar.Zira Fuzuli zemini ancak isyeri olarak yapılan binaları kaldırır.Arz ederim.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Ahmet (8 ay önce)
    Sahipsiz değil de nedir.Malatya.hep hikaye KOSGEB bunu verecek banka şunu verecek hani nerede kim ne almış
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet (8 ay önce)
    Hani seçimden sonra emekliye 15 bin + 15 bin verecektiniz. (Şaka şaka) Mazota, sigaraya, ekmeğe, gıdaya, kdv ye, elektiriğe, doğalgaza, çamurlu suya, tozlu havaya KOL gibi ZAM demişlerdi. Biz yanlış anlamışız. Yahu Memleketin ve Vilayetin yönetimi bunlara kaldı ya, Allah daha bize nasıl bir ceza varsin ?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Özgür (8 ay önce)
    Evet malatyamın ihalelerii rantı hazine arazileri...... sahipsiz değil bunu biliyoruz. Biz aspuzıdan mişmiş diyarından bahsediyoruz. Sen malatyalıysan ben değilim, sen insansa n ben değilim. Yazık talan edilen bir şehire çevirdiniz. Havai fişeklerin patladığı şehri, dinamitle patlayan bir şehire çevirdiniz. Halay zamanı, çek halayını. Allah büyüktür. Her hesabı diğer tarafa bırakmaz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Malatya (8 ay önce)
    Hakkınızda ki olumsuz fikirlerden ve gerçeklerden haberdar olmanız çok olumlu bir durum. Kimse bı kaç yılda yapmanızı beklemiyor emin olun. Ancak bu imar izinleri ve denetimsizlikten sorumluluğunuzun olduğunu unutmayın bu konuda biz Malatyalılar a hiçbir şey söyleme hakkınız yok tüm sorumluluk sizlerdeydi ve sonuç ortada biz bu durumdan şikayetçiyiz.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ss44 (8 ay önce)
    Önce kuzeydeki ve guneydeki yollari bitirin şehire giren ve cikan yollar kör topal simdi cikmis diyorsunuz merkezdeki yol genisleyecek tamam guzel lafimiz yok ancak malatya su an itibari ile nefes alamiyor move pick otel ile yeni cami arasi tekrar duzenlenecek diyorsunuz peki karsi taraf yani komur tevzi sanayiden emeksize kadar olan bolge ne olacak araclar ust uste sıkısmis gidecek yol yok sanayi ise viran olmus esnafin hali perisan yillarca yeni sanayi yapilmamis yoneticiler saz calip durmuslar bir bakircilar pazari belleyip durmussunuz surekli ayni yerlerden bahsedip duruyorsunuz niye bu sehrin diger eksikliklerinide soylemiyorsunuz cunku akliniza gelmiyor gorduklerinizi algilayamiyorsunuz birileri bisey derse sizde aynisi soyluyorsun olan malatyalıya oluyor sizin yuzunuzden millet bu şehirden kacip gidiyor.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Tarık (8 ay önce)
    Vallahi ben hep malatyadaydım ilk günden bugüne kadar siz nerdeysiniz hiç göremedim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Cihan (8 ay önce)
    Ya bırakın safsatayı göreviniz o zaten lütuf ediyor gibi söylemeyin sizi seçtiyse bu millet hizmet edeceksiniz malınıza mal katmayacaksınız. Hem sizin partinizin belediye başkanlarının yaptığı şeyler doğru mu deprem olmuş Malatya yerle bir olmuş biri mullakasımı parselleyip satıyor diğeri villa projesi yapıyor hayırdır milletin arazisini parselleyip satmak villla dikip satmak doğru mu ? Malatya berbat halde millet gidecek ev bulamıyor paşalarımız villa yapıyor buna argoda çok şey denir ama maalesef üslubumu bozamıyorum. Bu yorumları okuyacak olursanız eğer şunu iyi bilin biz artık Malatya’da eğitimsiz Malatyalı olmayan yöneticiler İ S T E M İ Y O R U Z
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ağzınıza sağlık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Murat (8 ay önce)
    Samimiyetsiz açıklamalarınıza siz bile inanmıyorsunuz. Ama siz de haklısınız. herşeye rağmen size oy verenler düşünsün
    %92
    %8
    Yanıtla
  • MUHSİN (8 ay önce)
    Sağ yanındaki adam müteahhit. Bostanbaşı'nda yaptığı binalar enkaz halinde. Ortağı Osman Güder. Battalgazi belediye başkanı. Agora meyhanesi. Bostanbaşında Osman Güder ile ortak yapmışlardı. Şu anda ağır hasarlı. Muhetemelen hafife çevrilmiştir. O binalardan daire alanlara, bize tepki göstermeyin, canınızı kurtardığınıza sevinin dediler. Komediye bak. Bakan efendi! Sadece bakma! Biraz da gör sana zahmet!. Senin bunları bilmen lazım. Bile bile yapıyorsun demek ki! Aynı tavanın balıkları.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • fatih (8 ay önce)
    Lütfen gelecek adına bu şehre HAFİF RAYLI SİSTEM YA DA METRO kazandırın.Şimdi yapıldı yapıldı yoksa daha da yapılmaz.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • orhan ince (8 ay önce)
    gerçekten yorum yapmaya bi,le değmez.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • B.D. (8 ay önce)
    Sorumlular için acaba ne yapıldı ya da yapılacak mı? Özellikle Bostanbaşı gibi yerlerde imar planı değişikliklerinin hangi dönemlerde yapıldığı belli değil mi? Yazık günah insanlar birikimlerinden oldular. Birçok insan yıkılan evlerinin borucunu ödemeye mahkum.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • deprem (8 ay önce)
    voleybol federasyonu başkanı bile bir kupa kutlamasına çıkarken Malatya türküsünü çaldırıp arkasından konuşması ile sizden çok işe yaramıştır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ünsal (8 ay önce)
    önceliğinizin hangisi tuttu deprem ve ekonomi hiç bir şey yapmasanız 23 yıldır bu ülke daha iyi olacaktı. Sizler AKP tarikatı vasıfsız ve becereksizsiniz.Senin cumhurbaşkanın 4 aydır girilmeyen evlerden doğalgaz , elektrik parası aldı olması gerekenden fazlası ile hep yalan hep yalan
    %78
    %22
    Yanıtla
  • malatyalı (8 ay önce)
    bunlarda iş yapma yeteneği olsa ,öncelikle kuzey çevre yolunu açmak için çaba sarf ederler.20 yıldır açılmayan yol .malatya nın ortasında dakikada yüzlerce kamyon tır geçiyor.deprem nedeniyle taşıma kamyonları inş malzemesi taşıyan tırlar yüzlerce mt konvoya neden oluyor.bu durumun yıllarca artarak devamı söz konusu ,tamamen açık arazide 20 yıldır bu yolu bitiremediler.en azından deprem nedeniyle bu işe ağırlık verilmesi gerekirdi.vekiller belediye başkanları 20 yıldır aynı zihniyet yönetiyor malatya lı memnun halinden %70 oy veriyor.deprem şunu gösterdi malatya kasabay mış milletin haberi yokmuş.elazığ veya adıyaman a bağlanarak gelişmiş bir ilçe olsun.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (8 ay önce)
    Sehitfevzi mahallesi 3 yıldır mağdur edildik.batmis bir firmaya verdiniz.buraya 800 ev taşınacak.kiralik evlerde çoğalacak.24 Nisan'da teslim edilecek evler daha teslim edilmedi.starpulas çıkarlarının için diğer etaplarida o firma verin.malatya Malatya olalı böyle sahipsiz kalmadı.icraat yapın TV çıkıp boş yapmayin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • hasmalatyalı (8 ay önce)
    sen vatandaşın malını bile koruyamadın, insanların evlerinin parkelerine kadar çalındı. bomboş konuşuyorsun paşam bomboş.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Parke yine iyi hemşerim benim evin kombiyi peteği geçtim prizler ile musluklar bile çalındı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (8 ay önce)
    Malatya'daki depremi önce siz hatırlayın, malatya viran olmuş, malatyalı perişan, Allah için ne yaptınız boş siyasetten, laf kalabalığından başka.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • hasan bey (8 ay önce)
    he he....
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Nouma44 (8 ay önce)
    Dün bi haber izledim şok oldum by kemal hani bedava evler diye gerisini artik siz düsünün
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Mehet (8 ay önce)
    Malatya hak ediyor bi sefer tek bir sefer bunları seçmeyin bakın neler oluyor
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Abi allah askina sen buna ınanıyormusun bura yas evi dedik davul zurna çaldılar daha ne olsun derler ya celladına adımda bir millet yapacak bise yok
    %70
    %30
    Yanıtla
  • hkb (8 ay önce)
    insallah hersey hizlica vatandasin lehine olur ama pek inanmiyorum. bu mujdeli haberler 2030 lara kadar devam eder gider
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ebru (8 ay önce)
    kafa bulmayın yeter
    %82
    %18
    Yanıtla
  • akinci44 (8 ay önce)
    türkçesi bile olmayan voleybolcu kız kadar bile malatyalı olamadınız ve adını duyuramadınız çıkmış ahkam kesiyosunuz. bütçe felan diye bütçeyi hazırlamanın bir yolu var sen ve senin gibi ankarada ne iş yaptığı belli olmayan 600 kişi o kadar samimiyseniz 1 yıl maaş almayın bütçede doğrulur ekonomide
    %85
    %15
    Yanıtla
  • MUSTAFA (8 ay önce)
    Yorum yapmaya değmezsiniz ancak bu millet her şeyi hakediyor. Siz bildiğinizi yapabilirsiniz. Havuzlu bakırcılar çarşısı mı yapacaksınız?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • OKTAY (8 ay önce)
    seçim yaklaşıyor sahneye çıkmaya başladılar.tabi %75 ile yine alacaklar.malatya bitmiş bitmiş.orada yaşanmaz artık 7 ayda ne yaptınız şimdi de şunu bunu yapacaz diyorsunuz.7 ayda yıkımlar bitmezmiydi.ama protokolden başımızı kaldıramıyoruz
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Köylüm (8 ay önce)
    Bunlarda müjde çokkk!! Yıllardır müjdeleri bitmiyor ama ortada birşey yok..İşin garibi yıllardır bunların müjdelerini ilk günkü heyecanla yiyen de çokkk.%70 gibi. Vekil müjdeyi verdi, ilk seçimde koştura koştura oy vermeye gidersiniz artık. Allah gönlünüze göre versin..Bir kaç sene sonra bu günleri bile arayacaksınız emin olun..
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Deniz (8 ay önce)
    Bu haberi okumak için girmedim buraya. Bu habere en güzel saniyeleri mi,dakikaları mı, harcayamayacağımı yazmak için girdim. Ve benim için haber değeri olmayan haber. Net !!
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Bilirkişi (8 ay önce)
    Yav Allah aşkına git işine gücüne bak 30 yıldır şu malatyaya 1 kuruşluk katkını görmedik.. varlığınla yokluğun arasında hiçbir fark yok...
    %86
    %14
    Yanıtla
  • fatih (8 ay önce)
    ben vatandaş depremzede işşiz işşiz ve bu deprem sürecinin tüm olumsuzlukları artık eşimle ayrılmama çocuğumdan ayrı kalmama sebep oldu. bari çarşıyı güzel yapında aylak aulak yürüyeyim kimsesiz
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Bülent (8 ay önce)
    ALLAH AŞKINA BAKIRCI pazarı yapılıyor diye başlanıyor Malatya merkezi çarşı yapılıyor olması gerekli bakırcı pazarı ne yani güzel yaparsın herkesi bölgesine uygun yerleştirirsin Malatya bakırcı pazarınamı ihtiyacı var çarşıya ihtiyaç var birde kelebek gibi birkaç bina var güzel geniş yollu bir çarşı yapın zaten eski çarşı düdük gibiydi kalan yerler yenisi yapılınca daha kötü duracak on yılda bu şehir ayağa kalkamaz bu hızla!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Berk (8 ay önce)
    Öncelikle resmî kurumlara bak tedaş elektrik i aradım 5 defa arızaya kimse gelip bakmadı malatya halen sahipsiz sahibi olsaydı tedaş elektrik gelirdii
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (8 ay önce)
    Sayın vekilim bizim müjdelere değil, artık adlarının konacağı, ne olacağı belli olmayan süreçlerin bitmesini bekliyoruz, bir arpa boyu yol gidilmedi, yerinde dönüşümü adaletli bir şekilde sağlayın, zamanında 14 15 kata ruhsat veren belediyeleriniz yüzünden mağdur olan binlerce ev sahibinin sesini dinleyin artık, zemin artı 4 ile bu çözülmez, bunda da ısrar etmeyin, İskenderun Toki 8 kat, bizim Doğanşehir Toki 7 kat, burada hemen yanı başımızda Yakınca Toki 6 kat, demek ki oluyormuş.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Hayal (8 ay önce)
    Milletvekilinden halaycı Malatyalılara masallar!!!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • BATTALGAZİNİN TORUNU (8 ay önce)
    Şahnahan'a KAPALI SULAMA ne zaman gelecek...?
    %16
    %84
    Yanıtla
  • Allah bilir üstad..!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yav sende papağan gibi her haberin altına aynıyazıyorsun.Git de Selahattin Efendiyi yağlayan Battalgazi sulama başkanına sor kardeşim
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Yarın geliyor vanaları açıyoruz şimdi....ilgili ilgisiz her şeyin altına yazma git konunun muhataplarına sor kardeşim.
    %0
    %100
    Yanıtla
  • ayilmaz (8 ay önce)
    18 mayısta, niyazi misri sokağın girişin de park cezası yazılmış. 27 Ağustos ta tebligat geldi.yani ceza yapıldıktan 3 ay sonra!!!!!!!!!Allah aşkına niyazi misri mi kaldı, sokağı mi kaldı!!!!!!malatyada trafik mi var, park mi??heryer otopark olmuş!!!!o cezayı yazanlara gerçekten soruyorum vicdanınız rahat mı?o park edilen araç hangi trafiği engellemiş? Bu arada o cezayı odedim.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (8 ay önce)
    Yoruma bile değmezsiniz de şunu da belirtmeden geçmeyeceğim. Tilkinin kırk tane hesabı varmış kırkı da kümes üzerine.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Ahmet (8 ay önce)
    Size yorum yapmak bile israf
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (8 ay önce)
    Malatya bitmiş siz neyin peşindesiniz. Hizmet yok gece elektrik lambaları yanmıyor, heryer otopark akşam caddelerde adam kesilse kimse ne görür ne duyar, ama Allah var trafik polisleri güzel ceza yazıyor. Bu siyasi duruş ile Malatya düzelmez. Daha ağır hasarlı evler yıkılmadı. Demeç vermek kolay zaten Malatyalı saf saf herşeye inanıyor.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • inanır tabi kardeşim inamayacak olsalardı ilk 5 e girmezlerdi yüzde 72 yi vermezlerdi çadırda uyanıpda bunlara oy vermezlerdi sahme mış gibicilerin vurup vurup döndersinler...
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Mehmet (8 ay önce)
    Malatya nin özellikle ana caddelerini sağlı sollu yikip 10 mt geriden tekrar yapmazsaniz hiç bir işe yaramaz... malatya yi eskisi gibi daracik sokaklara, park edilemez şekilde tekrar yaparsaniz gelecek nesil iyi kullaklarinizi cinlatacak emin olun.. eski koy gibi statü den kurtarin malatyamizi... bunları yazdım ama biliyorum yapmayacaksiniz... o zaman her zaman söylediğim o sözü tekrar edeyim. Deprem de yıkılan sehirlerden en kötüsü malatya olacak aha da görün sözümü unutmayin...
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hakikat (8 ay önce)
    Özellikle siz sayın vekil hiç inandırıcı değilsiniz ve hiçbir zamanda olmadınız.insanların güvenini yitirdiniz.Malatya halkı sahipsiziz demekle haklı.yani güven vermiyorsunuz.bu şehir sizin gibilerle 10 yılda ayağa kalkarmı?görünürde hayır.insanlar inanmıyor,güvenmiyor dolayısıyla çaresiz,umutsuz bir şekilde.bu şehir önceki 800 bin lik nüfusunu hiçbir zaman daha yakalayamaz bu mümkün değil.bu şehrin nüfusu 300 binlere kadar düşer.buda sizlerin sayesinde.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • ilyas44 (8 ay önce)
    Sn. Vekilimiz, depremi yaşayan biri olarak zor süreçlerden geçtik ve geçiyoruz. Sizden Malatyalı olarak tek istediğimiz; ORTA HASAR olarak, mualesef kendini bilmez birden fazla konutu olanların yaptığı itiraz ile konutlarımız elimizde kaldı. Bu konu ile ilgili Bakanlığın defaten yaptığı açıklamaları var ancak, İCRAAAT hala yok. Sayın Cumhurbaşkanımız ORTA Hasarları da yıkacağız demesine rağmen buna Muhalefet eden kendi içinde bir yapı var sanki.4 AYDIR Bir türlü YÖNETMELİK çıkmadı. Kış aylarına girmeden ORTA HASAR ların bir an önce sonuca ulaşması gerekiyor. AKSİ halde bu birden fazla konutu olanlar GÜÇLENDİRME adı altında baskıcı bir anlayışla tüm kat maliklerini mağdur etmektedir. Konu çok önemlidir. Bunun bir an önce aşılması için tüm Vekillerimizin bir araya gelerek sorunu çözmelerini bekliyoruz. Bostanbaşı Mağdurları.....Saygılarımla......
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Millet içecek su bulamıyor, sen binam yıkılsında sıfır dairem olsun diyorsun. Yazık. Çık bak sokaklarda ışık mı var? Millet eve ne götürüyor? Çocuklar eğleniyor mu? Batıya bi bak bi bize bak. Sen orta hasar bina yıkılsın derdindesin.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Reel (8 ay önce)
    Vatandaş olarak yapacağımız şey sehri terketmemekti, biz bunu yaptık üstümüze düşeni yani,lakin Malatya hakikaten sahipsiz bulo abi siz hasar tespitlerini bile dogru düzgün yapamadınız,bu gerçekten yola çıkacak olursak sizden hiçbir ümidim yok,umarım yüzünüze gözünüze bulastirmazsiniz,sabır güzel şey bekleyip göreceğiz hep beraber
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Doğru karar (8 ay önce)
    Yapılan doğru emlak konut vasıtası ile yapılacak bu bölge malatya nın bir an önce normale dönmesini sağlayacak,ayrıca hak kaybı olmayacak olması yapılacak dönüşümde en önemli ayrıntı.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Kenan (8 ay önce)
    Adamlarla alakali her haberin altına coknelestirel yorum yapmayın lütfen. Yüzde yetmiş oy almışlar bu duruslarıyla. Bu oy oranına rağmen yok malatya ulusal kanallarda yer almıyor, yok malatya sahipsiz, yok malatya yok oldu vs. vs. Halay ekibinden müteşekkil bir kentin arsa yükselmesini mi bekliyordunuz.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Malatyalı (8 ay önce)
    Eğer bu vekilin bahsettiği alanın yarısını Emlak Konut yapsın, ben o alanın hepsini eşşek gibi anıra anıra gezeceğim. Sözüm söz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Yusuf (8 ay önce)
    Sayın milletvekilim hiç inandırıcı gelmiyor vallahi biz malatya li olarak çarşıya çıkınca ağlamak geliyor içimden siz acaba aynı duyguları hissediyor musunuz merak ediyorum.Neler yaptınız şimdiye kadar çarşıya acaba
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Okul arkadaşıma inanmiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bynedim (8 ay önce)
    Sayın vekil sayın dememdeki sitemi vurgu amaçlıdır…! Herşey gelir geçer hükümetler insanlar ..! Sizin yanlış bir kişiliğe sahip olduğunuzu döneminizin bakanlığını yaptığınızda anladım…! Ciddi bir kadrolaşma kurumları peşkeş çekmenizden anlaşılıyor… Tcdd 3. Sırdan mülakatımda beni eleyen dönemin ulş bakanı ahmet aslana hakkımı helal etmiyorum ben size halimi arz ettiğimde utanmadan başka bir işin olursa dediniz… bunu dün gibi hatırlıyorum mke sınavını kazandığımda tekrar ulaştım felan filan yapıp çark ettiniz korkmuyorum sizden ve sizin gibilerden editörden ıp adresimi alın ben hatta numaramı atacagım yayınlamazla biliyorum…Şimdide geçmiş yok malatyaya şunu yaptık bunu yaptık malatyayı bitirdiniz en az 20 yıl geriye vurdu çünkü siz depremin malatyadaki zararının size ve saz arkadaşlarınıza özellikle bayan mv ucunun dokunacağını çok ama çok iyi biliyorsunuz… Sayın cumhurbaşkanına sesleniyorum bunlardan hesap sormazsanız sizde bu vebale ortaksınız…!
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Numaramı malatyahaber@gmail.com Adresinize attım bilğinize
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Mustafa Kadıoğlu (8 ay önce)Bynedim isimli kullanıcı yorumuna
    Çok haklısınız size tamamiyle katılıyorum bunların Malatyalılara attığı kazık Malatya dan İstanbul’a köprü olur.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Sonuna kadar yaşadıklarınızı anlıyorum bizde son seçime kadar oy verdik ama bunlar kendine Müslüman hak hukuk bilmezler yıllardır böyle bir liyakatsızlık adamcılık görmemiştir Malatya.. yanında oturan iş bilmezler de dahil..
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hem "bunlar kendine Müslüman hak hukuk bilmezler yıllardır böyle bir liyakatsızlık adamcılık görmemiştir Malatya.. yanında oturan iş bilmezler de dahil.." diyorsun. Hem de "son seçime kadar oy verdik" diyorsun. Bu ne yaman çelişki. Demek ki sonuna kadar bu olanları hakediyorsunuz. Sizlerin sayesinde Malatya bu halde. Sizin gibiler hiç şikayet etmesinler.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yalvardık ettik sizlere oy vermeyin ders verin diye ama dinletemedik… X partisi gelse ne yapacak muhabbetine düştünüz size yemin ederimki hiç bir insanımızın bunların gözünde değeri yok emin olun şimdi villasında lattesini yudumlarken bu ay ki maaşının (ortakları olduğu yerlerden gelen paraları zaten yatırımda) kaçına dolar altın alsam derdindeler 73 bin lira her şey bedava zaten
    %100
    %0
    Yanıtla
  • güzel yazmışsın bir tek nokta hariç mke sınavı için neden (kazandıysan hakkınla başvurunu yap bekle )ulaştın talebin neydi? bu talebin yerine getirilse o zaman bu sayınlar bugünden daha iyi mi olacaktı. yada sen bunu taleplerin karşısında olduğunda başkalarının hakkını nasıl ödeyeceğini düşünüp bu sayınlardan farkın kalacak mıydı.
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Mülakat denen zırvalığı çıkarıp o zaman bir elk.firmasında yetkili personeldim.. Hükümet daha liyakatın tam anlamını bilmez,öz l sektör daha az çalışanı sever ya..! Ben bu adama dedim ki hakkım yeniliyor sahip çıkın vallahide bunu dedim başka ahmedi listeden çıkar beni al demedim o kadar da namusuz değilim… Ben hakkı bilen bir insanım Mke sınavını sadece kazandınız deyip sonradan saçma sapan bir firmaya mülakat yaptırıldı akabilinde kaç puan aldınız yedekmisiniz kayıp mı ettiniz hiç ama hiç bir açıklama yapılmadan örtbas edildi araştırın bakın 2021-2022 alımı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Nasıl ya (8 ay önce)
    Malatya depremi en az hasarla atlatan illerin başında açıklamalarını ben yapmadım yahu. Depremin arkasından Malatya milletvekilleri söyledi ya. Açın okuyun ve izleyin o dönem ki açıklamaları. Hatta 5-6 ay başka ilde kaldım. Malatya'da depremin yıkıcı olduğunu bir Türkiye türlü anlatamadım sizin gibiler yüzünden. An itibarıyla ulusal kanalların haberlerine bakın bakalım Malatyanın adı geçiyor mu hiç
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Kime ne anlattın ki..., aynı partiler aynı sayıda vekil çıkarttı, üstüne parti il merkezi ve kapalı çarşı önünde davul zurnayla göbek atıldı, bütün bunlar Malatya can çekişirken depremde toprağa düşenlerin eti kemiğinden daha ayrılmamışken yapıldı. Yani Malatya daki o iyi insanlar o güzel arabalara binip başka diyarlara gittiği zaman yapıldı. Bu cümlemden kaçtı gitti dediğimi anlayacak çook insan var içimizde o yüzden açıklayayım, güzel arabalara binip giden o güzel insanlar bu dünyadan göçüp gitti demek istedi şair sanırım bunu anlarlar o bol kısım. Geriye biz kaldık duyarsız, vurdumduymaz, bencil, fırsatçı, her suçunu cahilliğine bahane kılan bunu değiştirmek için parmağını oynatmayan tembel fikri boş kalabalığız işte.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Tarık tarcan (8 ay önce)
    Memleketin hayrına ne yapmış! Komik, müjde dediği sesiz kalsalar daha güzel işler çıkacak Malatya’da.. Olayı sulandırmayı seviyorlar..
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Ahmet (8 ay önce)
    Hangi Mahalleleri Emlak Konut yapacak sayın bakan?
    %81
    %19
    Yanıtla