SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Burası Tevfik Temelli Caddesi..!

Burası Tevfik Temelli Caddesi..!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gerçekleştirilen yıkımlar sonrasında tahrip olan kaldırımları, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için geçici olarak asfalt ile kaplıyor. 

Malatya merkezde yıkımı tamamlanan binaların olduğu alanlarda zarar gören kaldırımlar, Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt dökülerek geçici bir şekilde onarılıyor. Depremde büyük yıkımın meydana geldiği, ağır hasarlı binaların da yıkımıyla adeta tanınmaz hale gelen Tevfik Temelli Caddesi’ndeki yıkımların tamamlanmasının ardından bölgede çalışmalara başlayan ekipler, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Geçici kaldırım çalışmalarının son durumu hakkında bilgiler aktaran Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Hakan Demir, “Malatya merkezde yıkımı tamamlanmış, evlerin olduğu alanlarda yollarımız ve kaldırımlarımız zarar gördü. Kaldırımlar zarar görünce yaşlılarımız, öğrencilerimiz, çocuklarımız kısaca yayalarımız sorunlar yaşıyordu. Gelen talepler üzerine yoğun yaya trafiğinin yaşandığı caddelerimizin kaldırımlarını geçici de olsa asfalt kaldırım şeklinde yapmaya başladık. Şu anda da Tevfik Temelli Caddesi üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Tevfik Temelli Caddesi’nden başlayıp Paşaköşkü’ne, Paşaköşkü’nden de İstasyon virajına kadar olan kesimde kaldırımlarım çalışmalarımızı tamamlayarak, vatandaşlarımızın hayatını bir nebze de olsa kolaylaştırmaya çalışacağız. 

Kaldırımların asfalt ile geçici olarak kaplanması çalışmalarımız merkezden başlayıp dış mahallelerimize kadar uzanacak, nerede zarar görmüş kaldırım varsa, Büyükşehir Belediyesi olarak, kaldırımlarımızı yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi. 

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • çiftçi (7 ay önce)
    Yer sahipleri verseler bu sene yarıya arpa ya da buğday ekerdim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vatan DAŞ (7 ay önce)
    Araçlar toz toprak içinde, gitmez o delik deşik eski yolda, yeni yaya asvalta sürer, yol zannettim der
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mlx (7 ay önce)
    Olmaz olmaz deme,olmaz olmazsa,olmaz olmaz,olmaz...,
    %100
    %0
    Yanıtla
  • nihal (7 ay önce)
    paşaköşkünde yıkımlar bitmeden kaldırım çalışmaları nasıl tamamlanmış oluyor
    %100
    %0
    Yanıtla
  • orhan ince (7 ay önce)
    daha yeni döşenmiş o kaldırım taşlarını söküp attınız bu nasıl bir iştir arkadaş evler hasar gördü yıkıldıda kaldırımları neden söktünüz enkazla biri çıkıp açıklasın.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (7 ay önce)
    Allah! Devletimize Milletimize Hükümetimize Zeval Ziyan Vermesin İnşaAllah
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Murat Geçkil (7 ay önce)
    Şehrin genel planı çıkartılıp altyapı yapılıp üstüne asfalt atılmalı.Yarın inşaatlar başlar o asfaltlar yamalı bohçaya döner.Su, kanalizasyon, telekom vb işler yapılmalı.Şehir eskisinden güzel olacak ama biraz zaman biraz tecrübe biraz ilim biraz bilim
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (7 ay önce)
    Bir an önce evler eski yerinde toki kanalıyla yapılmalıdır.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Haklisin soyle yazmaliydin.. bir an önce eski evler yikilarak yenileri 5,10 mt geriden yeniden yapılarak kaldırım, park alanı, bisiklet yolu da eklenmelidir
    %84
    %16
    Yanıtla
  • ahmet turan (7 ay önce)Mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    sabah sabah iyi güldürdün gardaş. başka ne emrin var acaba? mesela evlerin bodrum katları garaj olsun içine kalorifer de döşensin. kışın soğukta arabaya binerken üşümeyelim olabilir. toki moki ev yapmayacak yerine, bırakın bu hayali. kendiniz bir şey yaptıysanız yaptınız yoksa 1-2 sene sonra lanet olsun deyip 3 kuruşa arsa payınızı da satacaksınız mütayitlere. hiç hayal aleminde yaşamayın boş yere.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Sen benim yorumumdaki anlatilmak istenen saglikli bilinçli her insana yakışır bir şehir yaftasını anlayamamissin gardas.. seni anliyorum büyük köy vatandasi olarak...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Veli (7 ay önce)
    Tecde Anadolu lisesine giden 50 metrelik yol 2 senedir Afganistan çölüne dönmüş durumda, çocuklarımız sabahleyin o rezil yolda yuruyerek okula gitmeyeçalisiyor.Mahallenin meşhur medyatik muhtarida bekliyorki asfalt makinesi gelsinki yaninda fotoğraf cektire.yazıklar olsun size
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Milletin evi yıkılmış sen yol derdindesin
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Malatyalı (7 ay önce)
    Sizde hicmi vicdan yok o kaldırım taşlarını ve o asfaltı çöp ettiniz şimdi kime ne kazandirdiniz yine siz Allah bildiği gibi yapsın
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Birbilen (7 ay önce)
    Yollar o kadar kötü ki yakında araçlar kaldırımda gitmeye başlarsa şaşırmayın :))
    %100
    %0
    Yanıtla