Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Bursaspor maçını yeni stadyumumuzda taraftarlarımız ile birlikte izleyeceğiz” dedi.
Malatya Stadyumu’nda çalışmalarda son aşamaya gelinirken, Malatyalılar stadyumun, ligin 5. haftasındaki Bursaspor maçıyla birlikte açılmasını bekliyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler aktaran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya Şehir Stadyumumuzun 1,2 km uzunluğundaki bağlantı yollarını genişleterek, asfalt çalışmalarını tamamladık. Ayrıca yolun daha güvenli olması için etrafına taş duvar ve tel örgü ördük. Karayolları ana yolu yapana kadar stada ulaşım, bu açtığımız yoldan sağlanacaktır. Maç günleri toplu taşıma araç sayılarını da artırarak, ulaşımı daha da kolaylaştırmış olacağız. Futbol Federasyonu tarafından kontrolörlüğü yapılan E-Bilet sistemi de faaliyete geçtiğinde, inşallah Bursaspor maçını yeni stadyumumuzda taraftarlarımız ile birlikte izleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi