SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Düşüncelere Özgürlük Alanı Oluşturmuşuz"

0
Güncellendi - 2017-10-01 04:33:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, yeni Türkiye’de milletin en iyi hizmeti aldığını ifade ederek, “Türkiye’nin ekseni gerçekten hizmet odaklı oturmaya başladı” dedi.

Milletvekili Şahin, Malatya’daki temasları kapsamında Arapgir İlçesi’ni ve ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Şahin, Türkiye’nin ekseninin hizmet odağına kaydığını ifade ederek, “Eski Türkiye’de hizmetler nasıl yapılırdı yeni Türkiye hizmetler nasıl yapılıyor. Millet daha önce devletle barışık değildi. Bir Allah’ın kulu bile devletin hizmetlerinden memnun değildi. Çünkü Devlet milletini sıkboğaz ederek, her türlü şeyine müdahale ederek devlet ayakta durmaya çalışmış ama biz gerçekten milletin taleplerine sonuna kadar sahip çıktık. ‘Milletin talepleri devletin talepleridir, hükümetin talepleridir, vekillerin talepleridir’ dedik ve her zaman hizmet odaklı çalıştık. Bunu yaptığımız zaman Amerika’sı, Avrupası, Avrupa Birliği, Rusya’sı, İsrail’i, ‘bunların ekseni kaydı’ diyerek, Türkiye’ye yön vermeye çalışanlar, Türkiye’nin yol haritasını çizmeye çalışanlar bu hükümete diş geçiremeyince yerli işbirlikçileri bazı muhalefet gruplarını yanlarına alarak veryansın ediyorlar. Türkiye’de eksen kaymadı, Türkiye’nin ekseni gerçekten hizmet odaklı oturmaya başladı” diye konuştu.

Erbil'deki referandum etkinliklerinde İsrail bayrağı açılmasına tepki gösteren Şahin, şunları söyledi:

“Orada İsrail’in yıldızlı bayraklarını sallandırmanın ne anlamı var. Gayri meşru yapılan referandumda bir kutlamanız varsa, Siyonistlerin bayraklarını niye sallıyorsunuz? Onların düşüncelerine hizmet ettiğiniz için mi acaba onlar sizi ödüllendiriyorlar. Şuanda o bölgede onlara destek veren PKK var, PYD var, İsrailliler var. Her ne kadar ‘istemiyoruz’ deseler de Amerika’sı da, Rusya’sı da, Avrupa Birliği de Barzani’nin atmış olduğu adımlardan sorumlu olarak kendilerinin üzerine düşeni yapıyorlar.”

Şahin, AKP’nin ayrım gözetmeksizin Türkiye’nin her noktasına hizmet götürdüğüne dikkat çekerek, “Özgürlük derken neyi kast ediyoruz. Özgürlük yalnız belli bir ideolojinin mensubu olan insanlara özgürlük tanımıyoruz. Biz bütün ideolojilerin hakim olmuş oldukları ve taşıdıkları düşüncelere özgürlük alanları oluşturmuşuz. Bugün Alevi vatandaşlarımız istediklerinin tamamını AK Parti iktidarında bulmuş. AK Parti’den önce Türkiye’de yüz küsur cemevi varken AK Parti döneminde binin üzerine çıkmış. Yani bunu AK Parti iktidarı yapmış. AK Parti’ye Alevilerden oy veren var, oy vermeyen var ama gayri ekseriyeti CHP’ye oy veriyorlar. Alevileri ötekileştiren kimdi, CHP’ydi. Kürt köylerine, Kürt bölgelerine, Güneydoğu’ya hizmet gelmiyordu. Yol, eğitim, sağlık hizmetleri gelmiyordu. Bugün hangi şehre, ilçeye, köylere giderseniz gidin Kürt-Türk ayrımı yapmaksızın her tarafına Londra asfaltı gibi asfaltlar yapmışız” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • malatyasevdalisi (6 yıl önce)
    Arkadaşlar sayın vekilimize soruyorum bu Belediye hizmeti değil 5 yill oldu halen eski devlet hastanesi atıl vaziyete çal çakal yuvası oldu Vatandaş perişan Battalgazi Devlet hastanesi halen temel bile atılmadı bu yöredeki vatandaşlar özel hastane aciline gidiyorlar buda 30 40 tl gibi bir para kesiliyor biran önce net bir haber yokk
    0
    0
    Yanıtla
  • Samet (6 yıl önce)
    Kıymetli arkadaşlar milletvekili ne demek önce onu bilelim anlayalım sonra değerlendirelim milletvekilinin memlekete yatırım yapma yetkisi yok vekil ricacı bir makam milletin hükümetle kurumlarla arasındaki vekil hixmeti belediye ve hükümet yapar vekil gördüğü sıkıntılı durumları çözmeye çalışır ayrıca milletin ulaştırdığı sıkıntılarla ilgilenir şimdi musta şahine sıkıntınızı ilettiniz cevap alamadıysanız söyleyin o ayrı ama tlf sürekli açık olan heran malatyada olan başka vekil yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Sefer (6 yıl önce)
    Londra asfaltı diye, asfalt çeşidi yok sayın vekil. Senin Londra asfaltı dediğin, İstanbul'da Topkapı'dan, Büyük Çekmece istikametine giden yol güzergahının adıydı. Malatya'da istasyon virajından, Beylerderesi istikametine giden Ankara asfaltı gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hidayet (6 yıl önce)Sefer isimli kullanıcı yorumuna
    Sn sefer bey sn vekil londra asfaltı derken Malatyalıların yerelde güzel yollar için kullandığı tıpkı londra asfaltı benzetmedir siz vekilimize muhalefet olsun diye ne kadar da boş beleş işlerle uğraştığınızı sergilemişsiniz. Siz sn vekili anlamak için Malatya da yaşıyorsanız Sokakta rasladığınız ilk Malatya lıya sorun ve merakınızı gideriniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamido (6 yıl önce)
    Allah'ına gurban vekil gibi değil delikanlı gibi mertce konuşan bir sen varsın namerdin yüzüne karşı haykırışın seni bir o kadar daha yüceltiyor. Biz Dünya Ahiret senden razıyız na merdlerin hasütlüğü bir tek sana karşı var o da doğru yerde durduğundan ve halkın arasında hep var oluşundan dır bilen iyi biliyor her kesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Kobaniye yol verirken bunlar aklına gelmedi mi? O zaman alay çekenler kimlerdi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Allah'ını seversen hiç konuşma hizmet için yoksunuz. Malatya'nın hizmete ihtiyacı var boş işleri bırak işin gücün boş işlerle ilgili muhabbet. Malatya'nın sorunlarını azda konuş Meclis kürsüsünde görelim srniy
    0
    0
    Yanıtla
  • Nankörlük etmeyin Allah aşkına elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin bugüne kadar hangi vekil bu kadar malatyada bulundu hangi vekil mustafa şahin kadar köy köy mahalle mahalle gezdi ben yıllardır bu işin içindeyim ben görmedim diğer vekillerimizde ellerinden geleni yapıyorlar ancak bu kadar malatya için çarpışan yok kıymet bilirsek üç gün sonra başka vekiller geldiğinde ah demeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Haha maşlhh maşlhh bune sevgi boyle Say'ın vekilin malatya için ne yaptığını buraya yazda bende bileyim belki severim :))
    0
    0
    Yanıtla