SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Bütün Gücümüzle Malatya İçin, Ülkemiz İçin Çalışacağız”

“Bütün Gücümüzle Malatya İçin, Ülkemiz İçin Çalışacağız”
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili aday adayı İş insanı Tahsin Yılmaz, Malatya’da deprem felaketinin  yaralarının sarılmaya başlandığını ve kısa sürede sıkıntıların aşılacağına inandığını vurgulayarak,” Malatya ayağa daha güçlü kalkacak. “dedi.

6 Şubat günü yaşadığı büyük felaketten en fazla etkilenen şehirlerden olan Malatya’nın, zor günleri güçlü AKP iktidarı ile geride bırakacağını ve 14 Mayıs seçimleri ile güçlenecek AKP iktidarının   “Türkiye Yüzyılı” hedefi ile  Türkiye’yi bölgesinin lider ülkesi yapacağını belirten  milletvekili aday adayı Yılmaz,  “ Çok büyük bir felaket yaşadık. İnsanlar böylesine büyük bir felaketten sonra toparlanmanın zor olacağı düşüncesi ile zaman zaman karamsarlığa kapılıyorlar. Ancak, ortaya konan çalışmaları ve hedefleri görünce umutsuzluk yerine umuda bırakıyor. İnsanlarımız zorlu sürecin tecrübesi ve güçlü lideri ile ancak AK Parti iktidarı ile aşılacağının farkında. 14 Mayıs seçimleri bu yüzden büyük önem taşıyor. Türkiye’nin ve bölgenin bir macera arayışına ihtiyacı yok. İstikrara ve güçlü, kararlı bir  iktidara ihtiyacı var. Ak Parti Türk halkının güvenini kazanmış ve bu güvenin hakkını vermiş bir partidir. Hem bölge hem Malatya bu felaketin izlerini  çok hızlı silip, ayağa daha güçlü kalkacaktır.  Malatya her seçimde olduğu gibi yine sandıktan rekor bir destekle, Ak Parti iktidarına güç verecektir. Bu inançla çıktığımız yolda bize görev verilir ise bütün gücümüzle Malatya için , ülkemiz için çalışacağız” şeklinde konuştu.   

Deprem sonrasında Malatya’nın yeniden  ve yerinde yapılanması konusunda şu ana kadar yapılan çalışmaların  umut verici olduğunu ifade eden Yılmaz, “Malatya’da iyi bir koordinasyon çalışması var. Yerel yöneticilerimizin yeniden yapılanma döneminde etkin rol alması önemli. Bu şehrin geleceğinde bu şehrin insanları söz sahibi olacaktır. “dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız