SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bütün Yüreğini Ortaya Koyan Bir Oyuncuydu"

0
Güncellendi - 2019-01-06 02:10:19
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, Mısır Zmalek kulübüne transfer olan Khalid Boutaib'le ilgili olarak AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp olarak çok değer verdikleri, saygı duydukları, karakterli bir oyuncunun takımdan ayrıldığını belirtti.

Boutaib'in ayrılmasına kendi adına üzüldüğünü kaydeden Ravcı, "Birkaç yıl daha bize hizmet vermesini çok isterdim ama profesyonel bir dünyada yaşıyoruz. O da hem geleceğini hem ailesini düşünmek zorunda. Mutlaka teklif çok cazip geldi ki bunu kabul etmiştir." diye konuştu.

Ravcı, Faslı golcünün hem kulübü hem de şehri çok sevdiğini anlatarak, futbolcunun gittiği her takımda başarılı olacağına inandığını söyledi.

Boutaib'in hem gollerde hem de asistlerde takıma büyük katkı sağladığını belirten Ravcı, "Bu zaten ondan beklenen bir durumdu. Her şeyden önce Boutaib, bir takım oyuncusuydu. Takım ruhuna uyan ve maç içerisinde bütün yüreğini ortaya koyan bir oyuncuydu. Hem gol hem asist olarak hem de oyun içerisinde diğer unsurları göz önüne aldığımızda bize inanılmaz katkısı oldu." ifadelerini kullandı.

Takımda transfer çalışmalarının da sürdüğünü aktaran Ravcı, Boutaib gibi takım ruhuyla oynayan ve kendilerine katkı sağlayacak bir forvet alarak ligdeki hedeflerine emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • gavurali (5 yıl önce)
    kör ölünce badem gözlü olurmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)gavurali isimli kullanıcı yorumuna
    AYNEN KARDEŞİM AYNEN ÖYLE OLUYOR MAALESEF...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    iyi oyuncuydu efendi hakkını yemeyin bu sistemde geriye gelmek ,onu gole yönelik olmasını engelledi .Yolun açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    17 gol atmış,bedelsiz gelmiş futbolcu senin saçını başını yoldurmuşsa sen git intihar et.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    AFF BUYUR?
    0
    0
    Yanıtla
  • Metoo (5 yıl önce)
    Verdigin emekler icin tesekkurler..gitmeni istemezdim..takima katki sagladigin asla inkar edilemez..hakkini helal et..gittigin takimda da ins basqrili ve mutlu olursun..
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)
    HELAL OLSUN ADİL BAŞKAN! SEZON SONU BOŞA ÇIKACAK SADIKI SÖZLEŞMESİNİN BİTMEDİNE 5 AY GİBİ KISA BİR SÜRE KALA 1,5 MİLYON EUROYA SATTIN AYNI ŞEKİLDE HER HAFTA BİZE SAÇ BAŞ YOLDURAN SÜREKLİ TOPLARA ISKA GEÇEN AYAĞININ ÖNÜNDEN GEÇEN TOPA MÜDAHALE ETMEKTEN ACİZ KABİLİYETSİZ YETENEK DÜŞMANI BOUTAİBİ DE 1,5 MİLYON EURO BEDELLE SATARAK İKİ OYUNCUDAN TOPLAMDA 3 MİLYON EURO YANİ 18 TRİLYON PARA KAZANDIRARAK SENİ BOŞ BOŞ ELEŞTİRİP VİZYONSUZ BİLMEM NE DİYEREK SAÇMALAYANLARA ÇOK GÜZEL BİR DERS VERDİN! SEN BU İŞLERİGAYET İYİ BİLDİĞİNİ İSPAT ETTİN! BİR KEZ DAHA HELAL OLSUN BRAVO SAYIN BAŞKAN...
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (5 yıl önce)
    Yolun açık olsun malatyamıza çok büyük katkı verdin gerçek anlamda takım futbolunu oynayan nadir insanlardan birisidir gittiğin takımda da başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla