SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Büyük İşler Bizi Bekliyor"

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Orduzu Mahallesi Pınarbaşı bölgesinde 5 bin metrelik yeni imar yolunu açmasının ardından çalışmaların sonuna geldi. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın çalışmaları yerinde inceledi.

İlçenin her köşesinde ulaşım yatırımları çerçevesinde çalışmalarına aralıksız devam eden Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçenin birçok noktasında yol yapım ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Orduzu Mahallesi Pınarbaşı mevkiinde 5 bin metrelik yeni imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor. Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, çalışmaları yerinde inceleyerek kısa sürede imar yolunun vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.

Ekiplerin çalışmalarına seri bir şekilde devam ettiğini söyleyen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Mevcut yollardaki kaliteyi artırma çalışmaları bir yandan devam ederken bir yandan da yeni imar yollarının açılmasıyla vatandaşımızın daha rahat olmasının önünü açıyoruz. Açılan imar yollarının bir an önce kullanıma hazır hale getirilmesini hedefliyoruz. İnşallah kısa sürede buradaki çalışmalarımız bitmiş olacak. Vatandaşımız gelip imarlı arsasında çalışmasını yapacak. Ekiplerimiz sadece burada çalışmıyor. Hem yeni imar yolunun açılması hem de depremden hasar gören, kışın da etkilediği yollarımızda da çalışmalarımız hummalı bir şekilde devam ediyor. Her sokağa, her mahalleye dokunacağız; hizmet üreteceğiz” dedi.

Bundan sonra sahadaki çalışmaları yakın bir şekilde takip edeceklerini ifade eden Başkan Taşkın, “Bir taraftan ‘hayırlı olsun’ziyaretine gelen vatandaşlarımızı ağırlarken bir taraftan da arazide ekiplerimizle birlikte saha çalışması yapıyoruz. Battalgazili hemşehrilerimizden ricamız, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri için taleplerini karşılayamazsak kusurumuza bakmasınlar. Araziye de çıkmamız gerekiyor. Büyük işler bizi bekliyor. Hem kıştan çıkmanın getirdiği yıpranmışlık hem de deprem sonrasında yapılması gereken işler nedeniyle bizim mesaimizin çoğunu arazide geçirmemiz gerekiyor. ‘Hayırlı olsun’ ziyaretlerini bir ayla sınırlı tuttuk; bundan sonra bu ziyaretlere çok zaman ayıramayacağız; gelen hemşehrilerimiz notlarını iletirlerse, telefonlarını bırakırlarsa biz geri dönüş sağlayacağız. Battalgazili hemşehrilerimize hizmet etmek için ekiplerimizle birlikte sahada olacağız. Hemşehrilerimize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim. Birlikte Battalgazi’ye hizmet etmek için çalışacağız” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Yazı-Yorum (1 hafta önce)
    O kıyafete çizme yakışmamış. Yani "Üstü Deniz Kızı, Altı Şişhane" gibi olmuş. Ayrıca çizme bir adet miydi çizme giyilecek bir ortamda, yanındakilerinin neden çizmeleri yok.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • El İşareti Nerede (1 hafta önce)
    Birileri Bayram Beye fotoğraf çekilirken işaret parmağıyla bir yerler işaret etmesi gerektiğini söylesin. Acemi olduğu için bu şovları bilmeyebilir. Eski bir abimiz yapardı da gerçek sahadaki belediye başkanı bu derdik.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Zurna 44 (1 hafta önce)
    Poz ve gereksiz cek, caklı açıklamaları bırakın, acilen icraata başlayın. Muhalefette değilsiniz, icra makamındasınız. Allah aşkına hemen icraate başlayın. Bu şehrin kaybedecek tek dakikası yok.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Tecdeli (1 hafta önce)
    Osman Başkan hizmeti Battalgazi ye götürmüş.Kırkgöz Sahil Park muhteşem olmuş emeğine sağlık.En son 7 yıl önce gitmiştim virane bir yerdi,heryer alkol şişeleri, gidilmez bir yerdi.Hangi ara bu şekilde yapıldı,muhteşem olmuş,Bayram başkan Osman başkanın projeleri nın devamını yapsa yeter. Dün Çösnukte hastaneye gittim,çok güzel bir dinlenmek için belediye nın cafe restoran vardı.Yesilyurt devlet hastanesi yanına bir yere hastalar için de belediye böyle bir cafe gibi yer yapsa,çok yerinde olur.Bence Battalgazi bizim ilçeyi hizmet noktasında katladı, adamın hizmetleri nın hakkını vermek lazım..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Tatar Ramazan (1 hafta önce)
    Havamız on numara çizmeler çekilmiş İcraat kısmını gorecez bu arada bazı yorumlarda akraba belediyeciliği başlamış görünüyor hayırlı isler
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kenan (1 hafta önce)
    Yalandan çizme giyme
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Kenan (1 hafta önce)
    Bayram taşkın Osman güderden daha hızlı çıktı, şoför kaynı yani akrabası, özel kalem müdürü akrabası, Battalgazi inşaat sami Daşkıran yine akrabası helal olsun seçim öncesi gürlemelere bakın sonrası icraatlara bakın
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Cumali (1 hafta önce)
    Helal olsun işte gerçek ve adil belediyecilik bu çek çizmeleri düş yollara her gelen başkan bilmem kaç km yol yaptık diyor ama ortada hiç bişey yok
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Pukay (1 hafta önce)
    Orduzu Şanlikaya mahalle yolları çok kötü bilginize
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Selahattin yıldız (1 hafta önce)
    Venk yolu Battalgazi Sosyal yaşam merkezi yolu Cevat Çobanlı Ortaokuluna kadar çok kötü..Biran önce yetkililerin el atması gerekiyor
    %88
    %12
    Yanıtla