SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Büyük ve Zorlu Maçlar Geçti"

0
Güncellendi - 2018-11-29 00:56:01
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un ön liberosu Ahmet Ildız, "Allah'ın izniyle önümüzdeki bu 4 maçı da alıp, ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitireceğimizi ümit ediyorum. İnşallah dediğimiz gibi olur. Allah hakkımızda hayırlısını versin, Malatya da bize dua etsin" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'da Akhisarspor maçının hazırlıkları sürüyor. Ligin 13'üncü haftasında deplasmanda İstanbul ekibi Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 14'üncü haftasında 3 Aralık Pazartesi günü 20.00'da sahasında Akhisarspor'u konuk edecek.

Kasımpaşa'ya farklı kaybeden sarı kırmızılılar, haftayı 21 puanda beşinci sırada tamamlarken, gözler Akhisarspor ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi.

İstanbul dönüşü ara vermeden Akhisarspor maçının hazırlıklarına start veren sarı kırmızılılar, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürüyor.

Takımın ön liberosu Ahmet Ildız, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kasımpaşa maçına iyi hazırlandık. Her şey istediğimiz gibi oldu ama oyun içerisinde istediğimiz şeyleri yapamadık. Çalıştığımız plana maalesef sadık kalamadık. Erken penaltı golünden sonra takımı toparlamak zor oluyor. Bunu başaramadık, o yüzden de yenildik. Önümüzdeki Akhisarspor maçından 3 puan almak istiyoruz. İyi bir konumdayız. Şimdilik bir şey kaybettik sayılmaz. İnşallah daha iyi yerlerde olmaya çalışacağız" dedi.

Genç oyuncu, bir gazetecinin 'Takım milli maçlardan sonra oynadığı maçları kaybediyor, burada bir motivasyon eksikliği mi var?' sorusuna, "Takımda motivasyon eksikliği ya da farklı bir şey yok. Bence bunu tesadüf olarak varsaymak gerek. Milli takım arasında insan tatil yapıyor, geliyor, belki toparlanması birazcık zor oluyor ama bu takımda motivasyon eksikliği ya da farklı bir şey olduğunu söyleyemem. Biz her zaman ki gibi hazırlandık ama futbol bu bazen olmuyor. Bazen istediklerini yapabiliyorsun bazen kötü günün oluyor" cevabını verdi.

Ildız, kendi performansına ilişkin ise "Burada 'ben iyiydim, o kötüydü' demek pek iyi olmaz. Futbol takım oyunudur. Biz her zaman takım olarak iyi olmaya çalışıyoruz. Ben kendi açımdan kötü değildim ama bu galibiyete yetmediği sürece o takımda herkes iyi oynasa da iyi olamazsın. O yüzden biz takımca iyi değildik dersem daha iyi olur" değerlendirmesinde bulundu.

Ligde ilk yarıda kalan son 4 maçı da değerlendiren Ildız, "Bizim kendi rakiplerimize karşı oynayacağımız bir 4 hafta olacak. O arada iki tanede kupa maçımız var. Büyük ve zorlu maçlar geçti. Bu müsabakalardan çok da iyi çıktığımızı düşünüyorum. Allah'ın izniyle önümüzdeki bu 4 maçı da alıp, ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitireceğimizi ümit ediyorum. İnşallah dediğimiz gibi olur. Allah hakkımızda hayırlısını versin, Malatya'da bize dua etsin" ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bülent (5 yıl önce)
    Aslan kardeşim büyük ve zorlu maçlar bitti demen çok hatalı.Maç sahada kazanılır.Her rakibe saygı lütfen.Yüksek motivasyonla çıkmazsanız sahaya kaybedersiniz sonuç olarak hep beraber üzülürüz.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (5 yıl önce)
    Biraz daha ilk 11 de şans verilirse önü açık vede bileklerine hakim bir oyuncu malatya sporumuza uzun yıllar faydalı olacak bir oyuncu Allah yardımcınız olsun..
    0
    0
    Yanıtla