SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükerşen Malatya'ya Geliyor

0
Güncellendi - 2019-12-01 00:04:04
Büyükerşen Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Malatya İl Teşkilatının davetlisi olarak Malatya’ya geliyor. CHP İl Başkanı Enver Kiraz konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada “Belediyeciliğin duayen ismi Malatyalılarla buluşacak” dedi.

Kiraz açıklamasında Büyükerşen’in Malatya programına ilişkin şu bilgileri verdi:

 “Belediyeciliğin duayen isimlerinden, sosyal demokrasinin yılmaz savunucusu Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen‘i Malatyalılar ile buluşturmaya hazırlanıyoruz. Yılmaz Büyükerşen 30 Kasım Cumartesi Günü Malatya’da olacak. İlk programımız TED Malatya Koleji’nde gerçekleştirilecek. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen, Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da katılımıyla TED Malatya Koleji’nde öğrencilerle kahvaltıda buluşup, ardından kısa bir söyleşi gerçekleştirecekler.”

Kiraz, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in Cumartesi saat 13.00’de Kanalboyu Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirecek “Yerel Yönetimlerde Eskişehir Başarısı Örneği” konulu konferansa katılarak Malatyalılarla buluşacağını açıkladı. Kiraz konferansa tüm Malatyalıları davet ettiklerini belirtti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız