SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir 11.1 Milyon TL'ye 48 Köprü Yaptı

0
Güncellendi - 2018-03-08 04:03:01
Büyükşehir 11.1 Milyon TL'ye 48 Köprü Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir statüsünün kazanılmasıyla birlikte Malatya genelinde yol sorunlarının çözümü noktasında önemli çalışmalar yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, son 3 yılda özellikle kırsal mahalle yollarının daha güvenli hale gelmesini sağlamak amacıyla 48 köprü yaparak, hizmete sundu.

Büyükşehir sürecinden sonra kırsal-merkez ayrımı yapmadan Malatya genelinde hizmet atağına kalkan Büyükşehir Belediyesi, Malatya’ya birçok yeni köprü kazandırdı.

2015 yılında 15, 2016 yılında 14, 2017 yılında da 19 olmak üzere toplamda 48 köprü yapan Büyükşehir Belediyesi yaptığı bu köprülerle yolları güvenli hale getirdiği gibi mesafeleri de kısaltarak milli sermayeye de önemli katkılar sağladı.

Coğrafik yapısı nedeniyle 12 köprüyle en çok köprü Pütürge ilçesine yapılırken; Darende ilçesine 7, Battalgazi, Hekimhan ve Kuluncak ilçelerine 5, Kale ilçesine 3, Akçadağ’a 3, Doğanşehir, Yazıhan ve Yeşilyurt ilçelerine 2, Arapgir ve Doğanyol ilçelerine de 1’er köprü kazandırıldı.

48 köprü’nün yapımına 11 milyon 145 bin lira harcayan Büyükşehir Belediyesi, 2018 yılında yapılacak köprüler için de proje çalışmalarına devam ediyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Avsar ismet (6 yıl önce)
    Malatya büyük sehir calismalarindan dolayi tesekür ediyoruz.Hekimhan kuru cay ve Demir yolu gecidi icin köprü ve üst gecit yapilmasi Hekimhan cevre mahalle ve köyleri icin zaruri ihtiyac Malatya Büyük sehir tarafindan en kisa zamanda porograma alinmasini ve yapilmasiniz temenni ediyoruz.
    0
    0
    Yanıtla