SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediye Başkanı Er, YMS- Çorum FK Maçını Tribünden İzledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Er, YMS- Çorum FK Maçını Tribünden İzledi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ankara Aktepe Stadında oynanan Yeni Malatyaspor - Ahlatcı Çorum FK maçını tribünde taraftarlarla izledi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, beraberinde Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Katipoğlu ile birlikte Malatyaspor - Ahlatçı Çorum FK arasında oynanan maçı  tribünde taraftarların arasında izledi.

Ankara’daki Yeni Malatyaspor taraftarlarının  ilgi gösterdiği Başkan Sami Er, maç öncesi yaptığı açıklamada, “Bugün, Yeni Malatyaspor'umuzun yanında olmak için tribündeki yerimizi aldık. Birlikte güçlüyüz. Zorlukları hep beraber aşacağız. Her daim gençlerimizin ve takımımızın yanında olacağız. Hep birlikte daha güzel günlere.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Haciwhat (3 gün önce)
    Daha Tff den gelecek 70 milyon lira var!
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Cihan (3 gün önce)
    Yazıklar olsun Adil gevrek, maça giden Malatyalı taraftarlarımıza teşekkür ederiz. En azından çocukları ve armayı yalnız bırakmamışlar.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (3 gün önce)
    Bu şehir çok çabuk kartondan kahramanlar çıkarır. Daha sonra kendi ürettiği kahramanı yok etmeye uğraşır. Malatyaspora zamanında belediye eski para ile 45 trilyon harcadı. Sonuç sıfır oldu.Daha sonra Darendeli iş adamı olacaktı ama gevrek oldu. Peki gevrek orada kalsın diye divan vardı onlar tüzüğü değiştirdi gevrek için. Kulüptekiler hep aynı değişmiyor. Kulüp yönetimi göstermelik. Aynı adamlar istediğini kahraman yapıp istediğini tahttan indiriyor. Ama kendileri aynı kalıyor. Bunlar hem siyasette hem belediyede hemde kulüpte var. Öncelikle kulüp bu yapılardan kurtulmalı
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Hasan (3 gün önce)
    Gevrek'in kontrol ettigi herhangi bir yapıya yardım, hele hele kamu parasının verilmesi asla kabul edilemez...
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (3 gün önce)
    Kimse bu takımı daha gevsekten geri alamaz. Bari bu adama para falan verilmesin. Baksana belediye başkanı maça gelmiş kendisi ortada yok. Başka bir takıma destek verilerek süper lige çıkmak lazım. Bu adama da bir sürü iddia var yasal islemler yapılmalı ama Dilan Polat çıktığına göre adalet yok hükmünde
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Aleddin çolak (3 gün önce)Bülent Yaşar isimli kullanıcı yorumuna
    Dün takımı yalnız bırakmadık orada Belediye başkanıda vardı aynı zamanda Adil Gevrek te maçtaydı ama seyirci yuhladı dönüp bakmadı kafasını önüne eğerek devam etti.
    %100
    %0
    Yanıtla