SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart Ayının 3. Toplantısını Yaptı

Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart Ayının 3. Toplantısını Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Mart ayı toplantılarının üçüncü birleşimini 18 Mart 2025 tarihinde gerçekleştirdi. Toplantı, Büyükşehir Meclis Başkanvekili Ramazan Ayhan’ın başkanlığında saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Başkan Vekili Ayhan, 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni andı. Ayhan, "Bugün şanlı tarihimizin en büyük zaferlerinden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni kutluyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize saygı ve minnetle anıyor, mekanlarının cennet, makamlarının âli olmasını diliyoruz. Rabbim bir daha ülkemizin başına böyle savaşlar getirmesin inşallah" ifadelerini kullandı.

Yoklamanın ardından gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. Mecliste, İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından sunulan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği konuları görüşülerek karara bağlandı. Diğer gündem maddeleri ise ilgili komisyonlara havale edildi.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
Reklam