SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediye Personeline 3 Biner TL Bayram Desteği

Büyükşehir Belediye Personeline 3 Biner TL Bayram Desteği
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in olurlarıyla Kurban Bayramı öncesinde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermekte olan tüm personele 3000 TL bayram desteği sunuldu.

Yaklaşık 6 bin çalışanı ilgilendiren Kurban Bayramı desteği, personelin ESOS kartına yatırıldı. Büyükşehir Belediye ve bağlı şirketler bünyesinde çalışan personeller bayram öncesi sunulan desteği Esenlik Marketlerde kullanabiliyor.

Personelin Kurban Bayramı’nı da kutlayan Başkan Er, yapılan desteği güzel ve sağlıklı günlerde harcamalarını diledi. Başkan Er ayrıca yaptığı açıklamada: “Kıymetli çalışma arkadaşlarımıza bayram öncesinde bir bayram desteği sunduk. İnşallah hep beraber nice güzel bayramlara erişiriz. Şimdiden herkesin Kurban Bayramını kutluyor, iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Berk (1 gün önce)
    Bankamatik memurlarında verdiniz mi ..belediye nin arabalariyla 100 km köyüne giden ler vardi
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Orhan (4 gün önce)
    Belediyenin verdiği arabaları özel işlerinde kullanıyorlar hala,, mesai saati bitince herkes bıraksın arabasını neden evine gidiyor yöneticiler personeller
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Belediye arabasıyla keyf yapan kişi (2 gün önce)Orhan isimli kullanıcı yorumuna
    Araç zimmetli olduğu için
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 gün önce)
    Büyükşehir aile belediyesi gibi. bir çok çalışanın birinci derece akrabası belediyede çalışıyor. biz kpss de sürünüyoruz. bir belediye çalışanından duyduğum kadarıyla daire başkanı şef olan eşini kendisine bağlı birime getirmiş. ne güzel dünya. ohh. ayrıca hiç bir sınava girmeden özel kalemde memurluğa geçenlere bir şey yapılmayacak mı. hakkımızı helal etmiyoruz.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Aile belediyesi üyesi (4 gün önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Kıskanma ne olur çevre yap seninde olur
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Bi gün olur devran döner elbet o zaman yorum yapıp dalga geçtiğin kişinin durumuna düşmen dileğiyle
    %67
    %33
    Yanıtla
  • tekniker osman (3 gün önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Hande yenerden çatla isimli parçayı hediye ediyorum.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Şahıs (4 gün önce)
    Maaşları krediyle ödeyen belediye 3000 tl destek mi veriyor mantık ?
    %78
    %22
    Yanıtla