SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Altundağ Atandı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine Altundağ Atandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ atandı.

İhlas Haber Ajansı'nın Erzurum bürosunun haberiyle ataması yapıldığı duyulan Genel Sekreter Murat Altundağ, "Yıllardır edindiğim tecrübe ve birikimi asrın felaketinde büyük bir yara alan doğduğum şehrim, memleketim Malatya’nın yeniden ihya ve inşasında kullanacağım” dedi.

MURAT ALTUNDAG KİMDİR?
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı iken Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atanan Harita Mühendisi Murat Altundağ, 9 Ekim 1979'da Malatya'da doğdu.

Evli ve 2 çocuk babası olan Altundağ'ın; eğitim, kamudaki ve diğer görevleri ile ilgili bilgiler şöyle:

Erzurum İha-malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • murat aslan (3 hafta önce)
    isabetli ve doğru bir atama güzel işler yapacağına inancım tamdır. hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 hafta önce)
    yıkılmış bir şehrin belediyesinde hiç mi liyakatlı mühendis kalmadı ki böyle ithal personel getiriyorsunuz neden bu kadar dışarıdan personel getirme hevesi var anlamış değilim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı adama ithal diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Porgalı (1 ay önce)
    CV iyi.Tecrübe var.Sekreterliği hak ettiğini düşünüyorum.Ama geldiği yer Malatya.Herkes profesör herkes herşeyi biliyor.Herhangi bir çay ocağında otur ve milleti dinle dert çok ama sonuç yok.Malatyam güzel malatyam kendi içinde çok konuşan ama bir siyasi geldimi gülen hiçbirşey anlatmalayan malatyam.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Abartmayın (1 ay önce)
    Bir isim olduğundan fazla büyük gösteriliyorsa orada sorun vardır. Selahattin beyden maalesef gördük tecrübeliyiz. Bu Cv ve şahsın bu kadar övülecek birşeyini CV den göremedim. Ya ömrümüzde hiç CV görmesek anlarım. Şimdiden bu kardeşimiz algı işlerine başlamışsa yazık. Siyaset düşüncesi varsa birşey diyemem. Ama gel görki o kadar genel sekreter veya yardımcısı geçti malatyadan. Reklamcıların algıcıların trolü olanların hep zayıf tipler olduğunu gördük. Abartı iyi birşey değil. Lafla peynir gemisi yürümez. İcraata bakmak lazım. Bizde doğal olarak icraata bakacağız. Şimdilik sözümüz yok. Hele bir 6 ay 1 yıl geçsin görürüz.
    %64
    %36
    Yanıtla
  • Fevzi (1 ay önce)
    Deprem olmuş şehir yerle bir.Şehirde esnafta işçide ahlak azalmış.İdealizm bitmiş.Ya şehri iyi bilen birilerini getireydiniz.Ya İstanbul Ankaradan yetkin birileri getireydiniz Kala kala erzurmdan bir genel sekr yardımcısına mı kaldık.Sami bey olmadı bu atama olmadı.Diğer malatyalı atamaların daha mantıklı idi. Belediyeyi bilen eski daire başkanlarını atamanda müdürleri daire başkanlarını atamanda mantıklı idi. Belediyeyi bilen ehil kişilerdi. Bu ataman olmadı Sami başkan. Ayrıca atadığın veteriner afyonlu genel sekr yardımcısıda yanlıştı.Benden söylemesi. Bu iki atamanın yanlışlığını belediye çalışanları görüyor. Birde sen görsen iyi olacak. İnşallah bu iki atamada başarılı olsun. Çünkü başarıya açız aç.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hasan Aslan (1 ay önce)
    Malatya klasman olarak Erzurum’dan daha önde daha iyi olan bir şehir. Evet ikiside Büyükşehir ama vizyon ve gelişmişlik olarak bir Bursa, Antep, Kayseri, Eskişehir vb ilden geride. Ankara İstanbul İzmiri söylemiyorum bile. Oldu olacak Bingöl , Sivas , Erzincan belediyesinden transfer yapaydınız. Günü kurtarmaya yönelik bir atama olmuş. Pek bir vizyon beklemiyorum. Ve yanılmak isterim. Çünkü depremle yıkıldık. Pek ümitli olamadım
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Murat (1 ay önce)
    Hayırlı olsun malatyamıza
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Sami (1 ay önce)
    Sami bey geldiği zaman yaptığı yanlış atamalara bakınca yerinde bir atama olmuş şaşırdım açıkçası,bu seviyede birini beklemezdim,yaptığı atamalara göre kıyaslayınca
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Sevda ÜLKÜ (1 ay önce)
    İnşallah Makam arabası kullanmaz, bi kaç yerden maaş almaz Şeffaf Belediyeci olur.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Akp belediyesinden bahsediyorsun değil mi :) kesin öyle olur (:
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Gürkan DİKİCİ (1 ay önce)
    Murat Bey eğitimli, donanımlı, kültürlü, tecrübeli ve dürüst bir kardeşimizdir. Malatya'nın öz çocuğudur. Görev adamıdır. Malatya için, kamuoyunun haberi bile olmayan bir çok hizmete zaten imza atmıştır. Liyakat ve doğruluğun nasıl sonuçlar vereceğine hep beraber şahid olacağız. Kardeşimize başarılar dilerim. Allah yardımcısı olsun.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Haberimiz olmadan hangi hizmetleri yapmış, merak ettim bak. Millet yapmadığı hizmeti bile pazarlarken, şehre çaktırmadan hizmet edenler varsa nobel alır. Yalnız dediğim gibi. NEY BUNLAR?
    %74
    %26
    Yanıtla
  • malatyalı (1 ay önce)
    kamuda çalışmış bir kişinin kariyerinden bahsetmek abestir.müdür ve bürokratların nasıl atandığını hepimiz biliyoruz liyakata bakılmaz ,kamuda reel kardan hiç bahsedilmez malatya belediye başkanı 17 milyar borç bıraktı ve bunu başarı olarak slogan yaptı.özel bir şirkette 17lira açık versen işinden atarlar.liyakat sahipleri bence özel şirket büyük firmalarda basamakları tırmanmış insanlar için kullanılabilir.gerçek başarı öykülerini bunlardan dinlersin.devlet kurumlarında başarı kıstası olmaz ,orada dayı ,amca önemlidir.zararın hesabı sorulmayan bir yerin yöneticiliğini çocukda yapar.gerçek liyakat sahipleri kamu kurumlarında veya belediyelerde çalışmaz.bunlar büyük şirketlerde her şeye yön verirler.bu insanlar belediyede görev alsalar ertesi günü belediyenin tüm projelerini yakar personelin tamamının işine son verir.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Pırasa (1 ay önce)
    Turgut Özal lisesi özel okulmuydu ?
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Özel okul değil.. kiltepede ki super lise..sonra anadolu lisesine döndü.. çok kaliteli bir okuldu. Şimdi mahalle mektebi oldu. Depremde de yıkıldı zaten. Haa senin dediğin fetönün özel okulu varmıy di? Vardı ama bu okul o okul değil..
    %80
    %20
    Yanıtla
  • İlginç (1 ay önce)
    Öncelikle hayırlı olsun. Umarım başarılı olur. Ama yıllardır Malatyada yaşamamış birine şimdiden bu kadar övgü bende şüpheye neden olmadı desem yalan olur. Bakalım görelim. Umarım iyi işler yapabilsin. Benimkisi sadece bir his. Bir bürokratı bu denli öven yorumlar bana garip geldi. Ayrıca bu CV den katbekat iyi CV lerden beklentimiz vardı. Çünkü bu beklentiyi başkan oluşturmuştu. Göremedik. Tekrar hayırlı olsun.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Ömer çetinkaya (1 ay önce)
    Malatya büyük şehir belediyesi çok isabetli bir karar vermiş Malatya'nın öz evladı adam gibi adam şehir imarına büyük katkısı olacaktır sorunları biliyor ve nasıl Çözümleyeceğini biliyor Cv dolu Erzurum Belediyesinde başarılı işlere imza atmış memleketine'de daha fazla hizmet eder Allah hayırlı etsin başarılar dileriz.
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Erhan (1 ay önce)
    Hic tanimam bilmem adami ancak sonunda donanimli birini atamislar.Aslinda ne Malatyali çevherler varda.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Hamit (1 ay önce)
    Malatya'da doğup yaşam tercihini Malatya dışında yapanları bu şehire kurtarıcı diye sunmak ne kadar doğru? Malatya Malatya'nın ve Malatya'lının tercihleri ile yönetilmeli.Ankara'dan belirli gurup ve topluluklar bu şehrin yönetimine ergenlerle yön vermeye çalışmamalı. Bu şehir birilerinin çıraklık dönemlerini geçirecekleri bir yer olmamalı.Malatya'da depremi yaşamış bu şehiri terk etmemiş ve etmeyecek insanları amatör görmek ancak ergenlerin bakış açısıdır. Ayrıca kurumlarda özellikle yerel yönetimlerde dindarlık değilde dincilikle yönetmeye çalışanlar personele yaşamları ile ilgili sorular sormamalı. (Örneğin Genç bir bayan çalışana sevgilin var mı? gibi bir soru) Şehirin değerleri,bileşenlerini kendi düşünce ve yaşam tarzlarına göre dizayn etmeye çalışmamalı.
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Emir burak yüksel (1 ay önce)
    Gayet liyakat sahibi dürüst çalışkan rüşvete yol Vermeyen vizyonlu , hep siyaset dışı kalıp iş bitirmeye ve hakkıyla yapmaya çalışan birisidir kendisi Malatya için hayırlı olsun güzel bir kazanım olmuş
    %49
    %51
    Yanıtla
  • Deniz (1 ay önce)
    Adam zaten Malatya'lı diyen arkadaşlar Malatya'lı olması neyi değiştirecek ki? Mevcut hükümetin 4+1 milletvekilleri de Malatya'lı? Gelmiş geçmiş belediye başkanlarının hepsi Malatya'lıydı ? Ne faydaları var? Ne faydaları oldu? Seçtiğiniz her belediye başkanını eleştirerek, yerden yere vurarak gönderdiniz!! Şimdi soruyorum: Genel sekreter olarak atanan arkadaşın Malatya'lı olması neyi değiştirecek??
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Muhammed (1 ay önce)
    Akıllı bir adama benziyor,yapılan liyakatsiz atamaları farkedeceğine inanıyorum
    %54
    %46
    Yanıtla
  • Koç (1 ay önce)
    Tamam da Orayi burayı begenmiyorsunuzda elinizde ise yarar 1 adaminiz varsa söyleyin bizde duyalim.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Cengiz (1 ay önce)
    "Bilgi İşlem, Etüt ve Projeler, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık, İmar ve Şehircilik, Kentsel Dönüşüm ile Yapı Kontrol Daire Başkanlığı gibi önemli birimlerin bağlı olduğu Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ, kurum değişikliği yaptı." Yukarıdaki bilgiyi Erzurum Ajans haber sitesinden edindim. Hemşehrimizin sorumlu olduğu birimler itibari ile inşallah tecrübelerini Malatyamiza aktaracak olması sevindirici bir gelişme.Başarılar dilerim.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Kara (1 ay önce)
    Chp ye eş dost ataması yaptı diyenler Erzurumda genel sekreter atıyorlar.Malatyada bu görevi yapacak kimse yok demek yazıklar olsun.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Vatandaş (1 ay önce)Kara isimli kullanıcı yorumuna
    Bir şeyden de memnun olun be. Ne yapsalar eleştiriyorsunuz
    %54
    %46
    Yanıtla
  • CHP de eş dost yok 1-2 kendini bilmez yapmaya çalıştı CHP genel başkanı bizzat önünü kesti. Ama bakın cumhurbaşkanının cocuklari hangi kurumlarda görev yapıyor. Damadını bakan yaptı! Varın diğer siyasileri,bürokratları siz düşünün (: neyse 2050 yılında Suriyeliler seçimi kazaninca zaten türk kalmayacak burokraside :)
    %44
    %56
    Yanıtla
  • malatya44 (1 ay önce)Kara isimli kullanıcı yorumuna
    adam malatya nın evladı kardeş. bilgi birikimine bakılırsa tam isabet.
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Meho Ağa (1 ay önce)Kara isimli kullanıcı yorumuna
    Galiba haberi okumamışsınız. Adamın CV'si harika. Tecrübesi harika. Siması düzgün. Memleketi Malatya. Daha ne istiyorsun. İleride Belediye Başkanı olacak kariyere sahip. Umarım Malatyanın yeniden ayağa kalkması konusunda düzgün işler yapar. Hayırlı uğurlu olsun.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Belediye başkanı olur senide genel sekreter atar Meho ağa
    %73
    %27
    Yanıtla
  • mustafa (1 ay önce)
    inş mestonu ve esenliğide erkonıt gibi yapar malatya dına sevindim.olumlu
    %37
    %63
    Yanıtla
  • irfan44 (1 ay önce)
    Hahahahahahaha. Malatyalılar hakediyor. Elazığlı ve Kayserili yöneticiler isteriz Erzurum'dan getirmeyin :) haydi halaya zurnacilar sizi
    %49
    %51
    Yanıtla
  • önce haberi araştır sonra yorum yaz , adam zaten malatya' lı. irfannnn bey
    %63
    %37
    Yanıtla
  • İrfan bey yorum yapmaya vakit bulmuşsun ama 5 cümleden oluşan haber içeriğini okumaya üşenmişsin.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Bademine sağlık işin ehli görünüyor. Hadi bakalım şahlanan Malatya :)
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Malatya halkı için liyakat önemli degil önemli olan malatya lı olması malatya lıysa yönetici bilgiye gerek yok bunlar birde oy kullanıyor çok bişey beklememek lazım!!!!!
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 ay önce)
    Nasıl bir bilgi ve tecrübeye sahipsiniz hep beraber göreceğiz inşallah.Gerci sıkıntı yok Malatya yap boz tahtası.2 gün sonra "Bu iş sandığımdan daha zormuş dersiniz' ve geri eski yerinize dönersiniz.Problem yok.
    %71
    %29
    Yanıtla