SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Protokol Müdürü Hayatını Kaybetti

Büyükşehir Belediyesi Protokol Müdürü Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da öğretmenlik mesleğini yürütürken emekli olmasının ardından yerel televizyonlarda kültürel ağırlıklı programlar yapan, yöresel yemek tanıtımlarını gerçekleştiren, açılış programlarında sunuculuk yapan ve son olarak Selahattin Gürkan’ın, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının ardından Protokol Müdürü olarak görev alan 65 yaşındaki Cumali Duman, Büyükşehir Kültür A.Ş.’de kaldığı odada kalp krizi geçirdi.

Ailesi deprem nedeniyle il dışında olan Cumali Duman’ın vefat ettiği belirlendi.  

Cumali Duman, deprem sürecinde Fuar Merkezi’nde kurulan çadır kentinde idari sorumluluğunu yürütmüştü.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yayınladığı taziye mesajında, “Protokol Müdürümüz, mesai arkadaşımız Cumali Duman’ın vefatı bizleri derinden üzmüştür. Cumali Kardeşime; Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Ali d (8 ay önce)
    Allah rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Selim Ozdemir (E.Cocuk Sube Muduru) (8 ay önce)
    Allah rahmet etsin ve mekanini cennet eylesin… Duzenlemis oldugumuz tum organizasyonlarin basinda, o guzel sunumu ve herkesi kucaklayan mesajlariyla bizimde hocamiz oldu. Dunya degerli bir insani kaybetti. Basta sevgili esi ve kizi olmak uzere tum insanligin basi sagolsun…
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Yılmaz (8 ay önce)
    Hiç unutmadığım, çocuklarıma da her zaman anlattığım 80'li yıllarda İlkokul öğretmenim idi. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun İnşaallah. Ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (8 ay önce)
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah, rahmetliyi Malatyamızın tv kanalları vasıtasıyla tanıdık, güler yüzlü bir kişiliğiğle hep anılacaktır, Sıtmapınarında Zapçıpğlu Caddesi üzerinde Perşembe pazarı üstünde bir dükkan Aşure dağıtımı yapıyordu, rahmetli de oradaydı ayak üstü bayağı Malatya muhabbeti yapmıştım, tekrar mekanı cennet olsun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • nurullah udun (8 ay önce)
    allah rahmet eylesin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ali Yiğit (8 ay önce)
    20 gün önce kiralık ev bakmak için gelmişti.Sohbet ettik.Kiralık olursa haber veririm dedim. Ev bulmuş bir kaç güne taşıyacaktı. Fani dünyadan baki dünyaya taşındı. Yüzünde gülümseme eksik olmazdı. Naif kişiliği,mütevazi kimliği ile onu tanıdık. Rabbım rahmet eylesin
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Aliseydi (8 ay önce)
    Allah rahmet eylesin
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Fazilet-ül cehalet (8 ay önce)
    Malatyamızın Naif insanı,güzel Türkçesi ve yorumları ile ekranlardan tanıdığımız Cumali Duman beye Allahtan rahmet ,Ailesine sabır dilerim.Mekanı cennet olsun.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Deprem (8 ay önce)
    Yalan dünya. Vaybe
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (8 ay önce)
    naif güzel insan, makamın cennet olsun .kızına eşine sabırlar diliyorum
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Recep solmaz (8 ay önce)
    Cumali abim Allah rahmet eylesin mekânın cennet olsun yerin yaptiklarin sevgin saygın ile her zaman hatirlanacaksin. Ailesinin başı sağolsun.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Murat Bilmez (8 ay önce)
    Allah rahmet eylesin. Çarşı-pazar gezip bize tanıtan,tanıştıran programlar yapmıştı T.V.'de. Bende çoğu kez izlerdim. Yakınlarına sabır dilerim.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • TV lerin makatyanin güler yüzlü insanı mekanın cennet olsun inşallah.Ailesine yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.
    %100
    %0
    Yanıtla