SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Belediyesi'nde Sami Er'in Atamaları..

Büyükşehir Belediyesi'nde Sami Er'in Atamaları..
A- A+ PAYLAŞ

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına Sami Er'in seçilmesinin ardından, Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcılığı ve daire başkanlıklarına atama yapıldı. Genel Sekreterlik görevine, genel sekreter yardımcılığına atanan bir isim vekalet etmeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi'nde, biri genel sekreter vekili olmak üzere 3 genel sekreter yardımcılığı, 1 hukuk müşavirliği, 24 daire başkanlığı ve Özel Kalem Müdürlüğü'ne yapılan atamalar kapsamında, eski başkan Selahattin Gürkan döneminde görev yapan bazı isimler daire değişikliğiyle göreve devam ettiler. İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyithan Tekin ve Mezarlıklar Daire Başkanı Osman Gönültaş makamlarını korurken, İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu Zabıta Dairesi Başkanlığına, Park Bahçeler Daire Başkanı Berkan Samanlıoğlu Emlak İstimlak Daire başkanı oldular.

Genel sekreter yardımcılarından Nurhan Demir Genel Sekreter Vekilliği, Genel Sekreter Yardımcılarından Salih Uzun Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Mükremin Yağbasan Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Erdal Akkuş Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ahmet Suat Soylu Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı görevini de üstlendiler.

Büyükşehir Belediyesi'ndeki görevler ve atanan isimler şunlar:

Genel Sekreter Vekili, Genel Sekreter Yardımcısı: Nurhan Demir
1.Hukuk Müşavirliği: Mehmet Önder Dönük
Genel Sekreter Yardımcısı: Salih Uzun
Afet İşleri Dairesi Başkanlığı: Hamza Bozkurt
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı: Deniz Demir
Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı: Selami Ercan
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı: Salih Uzun
Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı: Ahmet Turan Özbey
Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı: Berkan Samanlıoğlu
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı: Ahmet Suat Soylu
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı: Mükremin Yağbasan
İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı: Seyithan Tekin
İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı: Erdal Akkuş
İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanlığı: Ömer Çoban
Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı: Alaeddin Partal
Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı: Osman Gönültaş
Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı: Mehmet Hanifi Gül
Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanlığı: Mevlüt Geleri
Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı: Basri Akdemir 
Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı: Yaşar Kanatucu
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı: Mükremin Yağbasan
Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı: Eyüp Canpolat
Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı: Hilmi Öksüztepe
Ulaşım Dairesi Başkanlığı: Bekir Gökhan Karataş
Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı: Erdal Akkuş
Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı: Ahmet Suat Soylu
Zabıta Dairesi Başkanlığı: Mustafa Katipoğlu
Özel Kalem Müdürü: Melih Tayyip Aksüt.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Kerim (1 ay önce)
    Hani liyakat atananların yüzde 50 si açık öğretim mezunu
    %78
    %22
    Yanıtla
  • hakki (1 ay önce)
    Yakın meşaleleri
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Baskilli (1 ay önce)
    "Bazı çevreler, Sami Er'in Büyükşehir Belediyesi'ndeki atamalarını eleştiriyor. Ancak, bu eleştirilerin çoğunun, gerçekçi olmadığı ve şehrimizin gelişmesini engellemek için getirildiği açıktır. Bu eleştirilerin arkasında, politik çıkarlar ve kişisel hesaplar bulunuyor. Şehrimizin gelişmesi için çalışacak yerde, bu eleştiriler, şehrimizin kalkınmasını engellemek için getiriliyor. Sami Er'in liderliği ve deneyimi, şehrimizin geleceği için kritik bir role sahiptir. Onun atamaları, şehrimizin gelişmesi için gerekli adımlardır. Bu eleştirilerin yerine, Sami Er'e ve ekibine destek olmalı ve şehrimizin gelişmesi için çalışmalıdır. Herkesin, şehrimizin geleceği için çalışmaya odaklanıp, kişisel çıkarları bir kenara bırakması gerekir. Sami Er'in vizyonu ve çalışkanlığı, şehrimizin geleceği için umut dolu bir adım olarak görülüyor."
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Sefa (1 ay önce)
    Herhangi bir değişikliğe veya atamaya karşı ilk kuşkular ve endişeler anlaşılırdır. Ancak, Sami Er'in deneyimi ve vizyonu bu endişeleri yakında hafifletecek. Yeni atamalar, şehrimizin daha etkin ve verimli yönetimi için bir adım ileriye gitmekte. Sami Er ve ekibinin, şehrimizin mevcut sorunlarını çözmek için çalışacakları ve şehrimize olumlu değişiklikler getireceklerine eminim. Yeni atamalara karşı bazı kuşkuların olması normaldir, ancak Sami Er'in önceki rollerindeki başarılı geçmişini unutmayalım. O, şehrimize önemli geliştirmeler getirecek liderlik becerilerine ve uzmanlığına sahiptir. Kötümserlik yerine, onlara ve ekibine şans verelim. Sami Er ve ekibinin, şehrimizi hepimiz için daha iyi bir yer haline getirme çabalarında onları destekleyelim. Zamanla, bu atamaların şehrimize olan olumlu etkilerini görüleceğinden eminim.
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Mahmut (1 ay önce)
    Zaten 17 katrilyon borcu selaleciler yaptı Bu şehirde yeteneksizler başı sıkışınca şelale diye tutturur. usandık...
    %48
    %52
    Yanıtla
  • uğur tn (1 ay önce)
    Sayın Sami Er'e başarılar diliyorum. Malatya'ya efsane başkan MEHMET YAŞAR ÇERÇİ' den sonra gelen en şeffaf ,en dürüst ve belki de akp'nin 22 yıllık iktidarında malatya'ya fayda sağlayacak bir isim olduğuna inanıyorum. Araştırmalarım sonunda düzgün bir insan olduğunu bizzat tanıyanlardan ve istanbul'da kendisinle çalışan yakın arkadaşlarımdan duydum ve memnuniyetle karşııladımı belirtmek isterim. Zaten geçmiş dönemden kalan borçlar için araştırma komisyonu kurması nasıl bir karakter olduğunu ortaya koydu. Sayın başkan dilerim bilhassa yeni malatyaspor konusunda da duruşunu bozmayarak adil gevreğin başkan olduğu takıma destek vermemesini ayrıca ümit ediyorum.. Ki zaten gereken desteği vermeyeceği duyumlar arasında. Dilerim görev süresi boyunca da bu şekilde kalır ve fayda sağlar malatya'ya..!
    %40
    %60
    Yanıtla
  • berk (1 ay önce)
    şelaleciler cemal akınla çıraktı ahmet çakır ve hacı polat döneminde kalfa oldular şimdi ustalık hezimetlerini pardon hizmetlerini görün çok büyük projeler var en önemliside benden duymuş olmayın pembe belsos tesisi kadınlar gün yapacak
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Kurtlar Vadisi'nde Polat'ın Çakır'a anlattığı bir hikaye vardır: sandalcı kadına hiç bakmadan kürek çekerken kendi kendine de mırıldanıyormuş.. "derler derler derler!.." bir üç beş.. kadın dayanamamış. "ne derler be adam?'' sandalcı kadına bakmış bıyığını burmuş ve gülmüş.. "valla güzelim sen bu kayığa bindin ya!.. "
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Şelale (1 ay önce)
    Yapılan atamalarda herkes herşeyi yazmış ancak KPSS sınavına dahi girmeden yani memur dahi olmadan hülle ile genel müdür daire başkanı ve şube müdürü olarak atanan meşaleciler tekrar belediyede ve bağlı kuruluşlarında koltuk kaptılar ondan bahsetmemiş ler
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Ali (1 ay önce)
    Belediye başkanına da haberi paylaşın öğrensin atamalar kim nereye atanmış diye
    %89
    %11
    Yanıtla
  • AlsZöğretmen (1 ay önce)
    Allah görevlerinde başarılar nasip etsin.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Anka (1 ay önce)
    Şöyle bi hatırlayalım; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden önce başbakan kabinesi ile gelir kabinesi ile giderdi. Başarısız bakanlar görevden alınır yerine yenisi atanırdı. Sayın Selahattin Gürkan Hemen Hemen Bu Ekip İle Başarısız oldu ve genel merkez tarafından bir daha aday gösterilmedi. Lakin; Faturayı sadece Selahattin Başkan Ödedi. Yüce peygamberimiz bir hadisinde "işi ehline verin" der. Ayrıca bir atasözümüzde "Ekmeği ekmekçiye ver üstede bir ekmek ver der. Şayet bu bürokrat kadrosu başarılı ise Selahattin başkan neden yerinde değil ? Hem Selahattin başkan başarısız hem bürokratlar ise şu an koltuklar işgal altında. Neden kötüden ders çıkartmaz siyasetimiz. Yada neden gelen belediye başkanına kadrosunu seçme hakkı verilmez. Yada şöyle soralım bu bürokratlar görev yaptıkları süre zarfında almış oldukları kararlar hayata geçmesi için getirilen projelere attıkları imzalardan dolayı vicdanen rahatlar mı? Kısaca 5 yıl öncesine tekrar dönülmüş durumda. Biz Sayın Sami ER başkanda çıtayı yüksek tuttuk. Altlarındaki makam arabalarını alır hepsine bir Motaş kartı verir yada 18 vites bisiklet alır bunlarla belediyeye gelin der diye düşündük. Kim ne düşünür bilemem ama şu bir gerçek ki yaşananlardan asla ders çıkarmayan ve yapılan hataları tekrar eden bir milletiz. Hadi hayırlısı.!
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Anka bey yukarıda sayılan 28 kişiden 23 ü yeni atama sen neden bahsediyorsun!! Ve alınanların hepsi devlet memuru. Yok bakanlar kurulu gibi hepsi değişsinmiş sizin dediğiniz başka bir parti hükümet olduğunda yapılır, burada ne oluyor akpartili bir başkan diğer bir akpartili başkana devrediyor.
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Sanırım meramımızı anlatamadık. (Seçilen başkan Kendi oluşturduğu ekip ile gelmeli, Kendi oluşturduğu ekip ile gitmeli) Bağlı olduğu siyasi parti atamamalı.! Belki bilmiyor olabilirsiniz ama belediye başkan yardımcılığı ve daire müdürleri için yapılan kulislerin haddi hesabı yok. Bilin istedim.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • akil (1 ay önce)
    Atamalara baktım,sami bey profesyonel ekibimle geleceğim demişti kim hangisi profesyonel?TAbiki hiçbiri
    %84
    %16
    Yanıtla
  • İrfan (1 ay önce)
    Malatya'dan bir şey olmaz. Kim Suriyelileri afganlilari , ne idüğü belirsiz yabancılari yollarsa oyumu ona vericem
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Kenan (1 ay önce)
    Malatya'nın çeşitliliğini yansıtan isimler var. Belli bir denge gözetilmiş. Müdürlükten başkanlığa yükselmeler personel için umut verici. Sevilmeyen ama her dönem koltuğunu koruyan bazı isimler vardı onlardan da kurtulmak da güzel. Benim merak ettiğim gelen başkanlar kendi partilerine yakın bürokratları değiştiriyor yeniliyor da ittifak ortağına yakın isimler niye hep yerinde sayıyor. O tarafta hiç genç isim yok mu?
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Harun (1 ay önce)
    Sami başkan yıllardır tanıdığı, kendisi için canla başla çalışan birçok başarılı ismi listesine almamıştır. Umarım bu hatasından döner ve ekibini bunlarla güçlendirir. Siyaset ekip işidir ve VEFA İstanbul'da bir semt ismi olmaktan çok daha fazlasıdır.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Halil Gür (1 ay önce)
    Deprem günlerinde, yüzlerce kişiye mezarlık alanlarında yaptığı hizmet ile, ( çadır, yiyecek, su, defin ) Osman Gönültaş Bey tekrar göreve atanması açıkçası mutluluk verici. O zor günlerde bizlere kol kanat geren mezarlık personeline de ayrıca teşekkür ediyorum.
    %30
    %70
    Yanıtla
  • Malatya44 (1 ay önce)
    Sami ER bey çok güzel bir ekip oluşturmuş tebrik etmek lazım.Yanlız Sami bey bu ekiple Malatya halkından 20 sene istemiş anca Malatya'yı ayağa kaldırır.Sami bey ilk göreve başladığında kaybedecek zamanımız yok demişti.Kendi bile söylediğine inanmadı. Malatya'nın yıkılan evlerin hepsinin altında içme suları boşa akıyor.Kanalboyunun girişindeki kanal pislik içinde şişeler kağıtlar ne ararsan var.Her yer delik deşik. Sözde Malatya halkının psikolojik düzelecek.Bence psikoloji daha berbat oldu.Neyse inşallah hizmete başlanır.Davul zurna ekibi HAZIR..
    %70
    %30
    Yanıtla
  • aşkım_44 (1 ay önce)
    özelikle ahmet münir erkal ve mehmet yaşar çerçi dönemlerinde mezarlıklarımı cennet bahçesi gibiydi sonradan gelenler ilgilenmedi açıkcası mezarlıklar çöplük gibi olmuş bakım yok her taraf çöp yığını.. daha önceleri bir cenaze defn edildiğinde hemenci mezar başına çam ağazı dikilirdi son yıllarda bunları görmez olduk. mezarlıklar cennet bahçesidir mezarlıklar cennet bahçesi görünümlü olması lazım
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Mezarlık hırsızları (1 ay önce)aşkım_44 isimli kullanıcı yorumuna
    Son bir kaç aydır mezarlık hırsızları türedi. Annemin mezarına iki ayda üçüncü gülü diktim, her defasında çalındı. Yine babamın ve kayınvalidemin kabrinden birer defa çalındı gülleri. Görevlilere durumu ilettim iki defa ama sonuç alamadım.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Hakkı (1 ay önce)
    YILDIRIM gibi atamalar!!!
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Abdulvahap (1 ay önce)
    Malatyanın çilesi işte. Şimdiye kadar ne yapıldı ki bundan sonra da yapılsın.Çevre illere bakıyorum herşeyleri tastamam. Malatyalı bu adamlara İMAN etmiş. :)))
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (1 ay önce)
    sami er ,eski daire başkanlarını görevden neden almış ,yanına çağırıp herhangi bir şey sormuş mu?başarısı yada başarısız olduğu konuları dile getirmiş mi? yerine atadığı kişiler bu işin ehli mi?duyduğumuz kadarı ile bunların hiç biri yapılmadan görevden alma yazıları gönderilmiş.yerine atama yapılmış ,ortada kriter yok.sanki ceza kesiyor,bunlar devlet memuru belediye başkanının tavrına göre hareket ettiler ,böylede devam edecekler bir ceza keseceksen sen kendi partine kes ,görelim.atamaları neye göre yaptın bunu açıkla.kim yaptı...
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Hayırlı olsun (1 ay önce)
    Atananlar hayırlı olsun. İnşallah Malatya’nın ayağa kalkmasına hizmet ederler. Bazıları Selahattin bey döneminden kalma daire başkanları, bazıları eskiden müdürlerdi şimdi daire başkanı olmuşlar bazılarıda eskiden(Çakır dönemi) daire başkanı Selo tarafından görevden alınanlar. Birkaç tanede İstanbuldan gelen idereci var. Şube Müdürlerin daire başkanı olarak atanması isabet olmuş. Kurum hafızası açısından ve müdürlerin doğal olarak yükselmesi açısından isabetli atamalar. Selo tarafından görevden alınan Bazı eski daire başkanlarının göreve iadesi de isabet olmuş İstanbuldan gelenleri bilmiyoruz bakıp göreceğiz ama Sami Bey getirdiği için şans vermek lazım. Selo dönemindeki görevde olan daire başkanlarının atanması doğru olmamış. Şöyleki Selo kayıtlı 17 katrilyonluk borç bırakırmış , Yimpaş , Şire Pazarı , Buğday Pazarı, Polis Okulu yolsuzlukları en az 20 katrilyon iken o dönem görevde olup bu rezalete susan veya dahli olan daire başkanları ile devam etmek mantıklı ve adil değil. Ha bu adamlar bunu bilmiyorsa, koca belediyenin içinin boşaltıldığını göremeyecek adamların bu dönemde görevde olması hiç doğru değil. Ayrıca Sami Erin hiç bir tane Hacı Uğurun ekibinden adam atamamasıda isabet olmuş. Bir yıl kredi vermek lazım bu ekibe bakalım ne iş çıkaracaklar. Hayırlı olsun. Dürüstçe işlerini yapsınlar. Memlekete hizmet etsinler
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Suat mengüşoğlu (1 ay önce)
    Bence eleştiri için erken adam dürüstlüğünü belediye borçlarını açıklayarak ıspatladı. İcraatlarını bakıp ona göre eleştirelim.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Kulak (1 ay önce)
    Kulağı tutan eli değiştirmişler başarısızlardı niye işten atmadınız başarılardı niye yerlerinde kaldılar
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Hasan (1 ay önce)
    Maşallah liyakat akıyor helal olsun,Malatyaya geçmiş olsun
    %72
    %28
    Yanıtla
  • İlk yorum benden olsun (1 ay önce)
    1. Görev alamayanlar hemen şuraya buraya çekecekler. Şucudur bucudur diyecekler. 2. Görevden alınanlar bunlar liyakatsiz diyecekler 3. AKP lisi çok iyi bir ekip diyecek. 4. CHP lisi hırsız diyecek. Daha erken kimsenin dolduruşuna gelmeyin. Bakalım hele ne iş yapacaklar nasıl yapacaklar. Kimin ile yapacaklarını öğrendik. Bu ikisini(ne ve nasıl) de görürsek o zaman daha hayırlı yorum yaparız. Her şey için erken. İnşallah Malatyamız ayağa kalkar. Eski günlerden daha güzel günlere kavuşuruz. Amin
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Fatih doğan (1 ay önce)
    Hiç birini tanımam etmem hayırlı uğurlu olsun da kamuda tasarrufun konuşulduğu bu günlerde hepsine ayrı ayrı makam aracı ve şöför tahsis edilecek mi ve ben bunu merak ediyorum.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Merak etme başkanlarda müdür şef personelin altında araba var, evine de gidiyor gezmeye de o değişmez,ana kural ol
    %86
    %14
    Yanıtla