SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Büyükşehir Çağrı Merkezine 7 Ayda 100 Bin Başvuru

Büyükşehir Çağrı Merkezine 7 Ayda 100 Bin Başvuru
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, yılın ilk 7 ayında 100 bin çağrıya cevap vererek, vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikâyetleri anında değerlendirip işleme aldı. İşleme alınan talep, öneri ve şikâyetler Büyükşehir Belediyesi'nin ilgili birimlerince anlık olarak değerlendirilip çözüme kavuşturuldu. 

Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi, Büyükşehir’in yerel yönetim hizmetlerini etkin ve kaliteli bir şekilde Malatyalılara ulaştırması için anlık sorunların çözümü ve aksaklıkların giderilmesi noktasında, 7 gün 24 saat ulaşılabilen çözüm merkezi olarak vatandaşlara büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor.

Malatya’nın irtibat Merkezi’nde, 2022 yılının ilk 7 ayında 100 bin çağrı cevaplanırken, vatandaşlardan gelen talep, öneri ve şikâyetler titizlikle incelenerek sonuçlandırıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanındaki her konuda hassasiyetle hizmet veren 444 51 44 – 377 10 00 – 188 ve 153 Çağrı Merkezi numaraları ile ulaşım, fen işleri, park bahçeler, zabıta denetimlerinden çevre ve veterinerlik hizmetlerine kadar pek çok konuda vatandaşa anlık çözüm sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi, ürettiği proje ve yaptığı hizmetlerle vatandaşa konforlu bir kent hayatı sunarken, diğer taraftan da iletişim ve erişilebilirliğin önemli olduğu günümüzde 444 51 44 – 377 10 00 – 188 ve 153 Çağrı Merkezi ile 7/24 vatandaşın yanında yer alıyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız