Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü yaz aylarını konser, tiyatro, sergi, tasarım ve duvar boyama etkinlikleriyle karşılıyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Mayıs ayı içerisinde kutlanan ‘Anneler Günü’ nedeniyle Kongre ve Kültür Merkezi’nde konser gerçekleştirildi. Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Malatya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu tarafından icra edilen “Bütün Şarkılar Annelere” adlı konser vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Murat Kılınç konserde kısa bir konuşma yaparak, “Bizim için her gün anneler günü olduğunu düşünüyoruz. Bundan dolayı Anneler Günü etkinliğimizi bugün gerçekleştirdik. Bu konserin teması “Bütün Şarkılar Annelere” oldu. Yaklaşık 45 çocuğumuzun 3 aylık bir çalışmayla konserimizi gerçekleştirdik” dedi.
Bülten
