SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Daire Başkanı Adıyaman'ın İlçesinde Aday Adayı

Büyükşehir Daire Başkanı Adıyaman'ın İlçesinde Aday Adayı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi daire başkanlarından Hanifi Acar, Adıyaman’da belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. 
Malatya’da uzun yıllar İtfaiye Müdürü ve İtfaiye daire Başkanı olarak görev yaparken son olarak Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak görev yapan Hanifi Acar (fotoğrafta sağdaki), Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi için AKP'ye Belediye başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Acar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerini Çelikhan ilçemizde de gerçekleştirmek amacıyla, Çelikhan Belediye Başkanlığı için Adıyaman Ak Parti İl Başkanlığımıza aday adaylığı başvurumuzu yaptık.” dedi.

-Hanifi Acar kimdir? 
1968 yılında Adıyaman İli Çelikhan ilçesinde doğdu. İlk ve Orta ve Lise eğitimini Çelikhan’da tamamladı. Yüksek öğrenimini Trakya Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesinde 1989 yılında tamamladıktan sonra 215. Dönem Yedek Subay olarak Erzurum’da Vatani Hizmetini yaptı.

1991 yılında Şanlıurfa İli Bozova ilçesinde Tarım İlçe Müdürlüğünde Köy grupları Kontrol Mühendisi olarak çalışma hayatına başlayan ACAR, 1992 yılında sınavla Malatya Belediyesine atandı.

Malatya Belediyesi uhdesinde 22.01.1993 tarihinde Park ve Bahçeler Müdür yardımcılığı görevini yürütmeye başlamıştır. 1995 yılında Park ve Bahçeler Müdürlüğü görevini yürütmeye başlayan ACAR, Aynı yıl Başkanlık Genel Sekreteri olarak görevlendirilmiştir.

24.02.2002 yılında Bem-Bir Sen Malatya İl Teşkilatını kurmak için görevlendirilen ACAR, Bem-Bir Sen Malatya Şube Başkanı seçilmiş ve 2014 yılında 4. Kez seçilerek bu görevi kesintisiz yürütmüştür.

08.06.2004 tarihinde İtfaiye Müdürlüğü görevini yürütmeye başlayan ACAR, İki Yıldız Balık Adam, temel itfaiyecilik ve arama kurtarma konularında eğitim almış, şiir ve edebiyata ilgisi bilinmekte olup, doğa yürüyüşleri de yapmaktadır. 6360 sayılı kanunla Şehrimizin Büyükşehir Statüsü kazanmasının ardından 24 Ekim 2021 tarihine kadar İtfaiye Dairesi Başkanı olarak görev yapmış, 25 Ekim 2021 tarihi itibariyle de Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı olarak görevlendirilmiştir.

Mehmet Hanifi Acar, evli ve 4 çocuk babasıdır.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Akıncı (5 ay önce)
    Malatyadakiler de taş mı yesin, Büyükşehirdeki memurların çoğu Adıyamanlı adı Malatya büyükşehir belediyesi olup içini adıyamanlılarla doldurulan kurumlardan bir tanesi
    %76
    %24
    Yanıtla