SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Büyükşehir Denetim İçin Tekne Aldı

0
Güncellendi - 2016-12-31 04:03:15
Büyükşehir Denetim İçin Tekne Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Karakaya Baraj Gölü üzerinde teknelerin denetimlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde yapmak amacıyla İçsu Denetim Kontrol Teknesi satın aldı.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, baraj üzerinde bulunan teknelerin denetim, kontrol ve kayıt işlemlerinin güvenli bir şekilde yapılabilmesi amacıyla 5 metre boyunda, 50 HP gücünde bir tekne alındığı belirtildi.

Çakır: Teknelerin güvenliği için denetimler yapacak

Yeni alınan tekneyi inceleyerek bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, alınan denetim kontrol teknesinin baraj üzerindeki teknelerin güvenliği için önemli görevler yapacağını söyledi.

Çakır, teknenin Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı İç Sular Taşıma ve Kontrol Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet vereceğini belirterek, “40 knot (74 km) hız kapasitesine sahip bu tekne sayesinde Karakaya Baraj Gölü üzerinde bulunan teknelerin can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından denetlemeler artık daha hızlı bir şekilde yapılacak. 7 kişi kapasitesindeki teknemiz, aynı zamanda baraj üzerinde arıza veya kaza gibi durumlarda acil müdahale de yapabilecek” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • memet (7 yıl önce)
    bari biraz büyükbişey alsaydınız
    0
    0
    Yanıtla
  • yalçın (7 yıl önce)
    bari halk için alın tekneyi arada balığa çıkarız
    0
    0
    Yanıtla
  • YILMAZ (7 yıl önce)
    Denetim bir kurumun en ASLİ görevidir.Sayın Başkan hazır denetime başlamışken esenliğin hesaplarınıda bir denetlesen Mesela Esenliğin ne kadar borcu var (peşin satıyor borcu olmaz) Bu borçların ne kadarını hangi tedarikçiye borçlusunuz Bu tedarikçilerin kaçı bu ülkeye büyük hizmetleri olmuş AK parti il yönetiminde. Neden esenlikte fiyatlar yüksek tedarikçiye borç olunca ucuz alamıyormusunuz Yarın esenlik kapansa veya satılsa personel tazminatları kaç trilyon olacak Bunlarıda bir denetle
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (7 yıl önce)
    Yollar patates tarlası içme suyu yok belediye tekne alıyor allah akıl fikir versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaşım teknenin yola ihtiyacı Yok ondan almıştır. ? Bu espiri tutar
    0
    0
    Yanıtla
  • KML (7 yıl önce)
    Tamam bu eksigimiz de giderildi. Artık aglamayin başkan daha ne yapsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan K (7 yıl önce)
    Sağdaki Sivaslı müdürün duruşuna bak yaa. Adamın duruşu nasıl milleitn çektiği nasıl. Sende suç yok Zeki başkan. Seni oraya getirende suç var. Yazık Malatyanın anasını ağlattınız. Allah sizleri bildiği gibi yapsın
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (7 yıl önce)
    SAYIN BAŞKAN, MALATYADA ASIRLIK ÇINAR AĞAÇLARINI KATLEDİYOR.VATANDAŞI SUSUZ BIRAKTI.YAKINDA BARAJLARIDA KURUTACAK HALA AKILLANMIYOR.TEKNEYİ KARADAMI YÜZDÜRECEN BAŞKAN BABA
    0
    0
    Yanıtla