SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir İlaçlama Sezonunu Başlattı

0
Güncellendi - 2020-04-02 02:01:17
Büyükşehir İlaçlama Sezonunu Başlattı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, ilkbahar-yaz dönemi haşere ile mücadele ilaçlama sezonu için start verdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde yapılan törene Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Genel Sekreter Yardımcısı Cevdet Atalan, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Bülent Şahin, şube müdürleri ile personeller katıldı.

Ekiplerimiz koronavirüs salgını nedeniyle Malatya genelinde üstün bir gayret gösteriyor

Haşere ile mücadele çalışmalarının başladığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “İlaçlama ekiplerimiz koronavirüs salgını nedeniyle Malatya genelinde üstün bir gayret ve çaba göstererek vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlar ile cadde ve sokaklarda dezenfektasyon ve ilaçlama çalışmaları yaptılar. Bu çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum” dedi.

Halka hizmet etmenin büyük bir gurur olduğunu belirten Başkan Gürkan, “1 Nisan itibariyle haşereyle mücadele çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Yapmış olduğumuz çalışmalarda vatandaşlarımızın evlerinde, işyerlerinde huzurlu bir şekilde çalışmalarını sağlamak bizim temel görevimizdir. Bu görevi yaparken empati ruhu içerisinde karşımızdaki kişinin yerine kendimizi koyarak çalışmalarımızı yerine getirmeliyiz.

Çalışmalar sırasında sizlerden istirhamım odur ki insanımızı temel esas alıp onların incinmemesine, onların talep ve isteklerini yasal mevzuat içerisinde yerine getirilmesi noktasında gerekli esnekliği de göstererek insanımızı, hemşerilerimizi memnun etmektir” dedi.

26 araç 57 personelle mücadele edeceğiz

Başkan Gürkan, “Bugün itibariyle startını vermiş olduğumuz ilaçlama çalışmalarına, 26 aracımız ve 57 personelimiz katılmaktadır. Malatya’nın geneline hizmet edecek olan bu arkadaşlarımız ile birlikte el ele, gönül gönüle çalışmaları yürüteceğiz.

Büyükşehir Belediyesi olarak kullandığımız ilaçlar Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanmış olan ilaçlardır. Kesinlikle insan ve doğaya zarar vermeyen ilaçlar kullanılmaktadır. İlaçlama ekibindeki arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Amacımız vatandaşlarımızın memnuniyetidir” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen program sonrası ilaçlama ekipleri şehrin genelinde görevli oldukları bölgelere hareket ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Aliseydi (4 yıl önce)
    Göstermeliktir kesin yine haftaya kadar bakın bi ilaçlama bile göremezsiniz,işleri reklam arkası boş
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam (4 yıl önce)
    sayın selahattin gürkan 'ın zabıta ekibi 1 yıldır stad önündeki seyyar satıcılarla uğraştığı kadar başka ne işle mücadele etti
    0
    0
    Yanıtla
  • Yamaç (4 yıl önce)
    Selahattin Gürkan az önce tweet atmış, göreve gelmesinin 1. Yıldönümü diye. -Geçen 1 sene vasat bir seneydi, umarım bu sene geçen seneki hatalarını yapmaz. -Geçen seneki bize yaşattıklarını umarım bize yaşatmaz. -Malatyalılar olarak kendisinden umudumuz kırıldı, inşallah telafi eder ama ona da umudumuz yok. -Geçen sene şov senesiydi icraat yoktu, bu sene inşallah icraat senesi olur. -Ve inşallah seneye yıldönümünü kutlamaz....
    0
    0
    Yanıtla
  • Arzu (4 yıl önce)
    Büyükşehir’in büyük başkanı! 30 tane iş makinasıyla 5000 km asfalt seren efsane Başkan! Senden rica ediyoruz! Sen yaparsın biliyoruz! Ama bizim için lütfen bizim için araç ve personel sayısını artır. Bu ekip yeterli olmaz! Bu senede börtü böcekle uğraşmayalım! Sürekli sizi yad etmeyelim suçla mevsimde! Corona bu sene yeter bize! Lütfen ama lütfen ne olursunuz ekip sayısını artırın! Bu kafi gelmez!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Sayın baskanim okullarda TYP kapsamında çalışan personel okullar kapalı olduğu için boştalar bakanlık ihtiyaç duyulan yerlerde çalışabilecekleri ni sayın valimizin yetkisine bırakmıştır bu kardeşlerimizden Haziran ayı sonuna kadar eğer okullar acilmazsa yararlanılabilir diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tomo (4 yıl önce)
    Vay vay vay. Selahattin Başkan bu sene çalışmaya niyetli heralde :) ama koskoca şehri ilaçlamak için bu ekip yeterli midir? Tasarruf edeceğiz diye yine bizi haşerelerle başbaşa bırakmazsın heralde Selahattin Başkanım :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Haşereden dersini geçen sene almışa benziyor başkan bey. Hayat tecrübedir diyor ve Yaşayarak öğreniyor büyükşehir belediye başkanlığını, başkan bey. Umarım tasarruf diyerekten ilaca fazla su katmasınlar da. Göstermelik bi ilaçlama olmasın yani. Herşey beklenir bu yönetimden
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet ali (4 yıl önce)
    Sayın :selahattin GÜRKAN bey sizler malatya için mücadele veriyorsunuz teşekkür ederim yalnız konak mahallesini unutmayın konakta aptmanlar oralara girilsin ilaçlama yapılsın sizden çok rica ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Taha (4 yıl önce)
    Selo başkan geçen seneden iyi ders almış, bu defa sınıfta kalmayacağım diyor. Başkan Allah vere harbi ilaç sıkasınız. Sezon sonunda notunu vereceğiz ?
    0
    0
    Yanıtla