SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir, İlçe Yollarında Çalışmalarını Sürdürüyor

Büyükşehir, İlçe Yollarında Çalışmalarını Sürdürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Eğribük-Sinanlı mahallerinin bağlantı yolu ile Akçadağ İkinciler Mahallesi’nin yolunu çift kat sathi kaplama ile güvenli duruma getiren Büyükşehir Belediyesi, kısa süre içerisinde yol çalışmalarını tamamlayarak, bölge sakinlerinin hizmetine sundu. 

Büyükşehir Belediyesinin ilçelerine gerçekleştirmiş olduğu yol çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileten Yazıhan Eğribük-Sinanlı mahalle muhtarları ve Akçadağ İkinciler Mahallesi Muhtarı, memnuniyetlerini ‘Allah Sami Başkanımızdan razı olsun’ ifadeleriyle dile getirdiler. 

Yazıhan ilçesinin Eğribük-Sinanlı mahallerinin 5 bin 800 metre uzunluğundaki bağlantı yolu, çift kat sathi kaplama ile yenilendi. 

Yazıhan Eğribük Mahallesi Muhtarı Bektaş İlhan, bağlantı yolunda yaşanan bazı aksaklıkları dile getirerek, “Eğribük mahallemizi Sinanlı mahallemize bağlayan yolumuzun yapılması için daha önceden dilekçe verdik, gerekli yerlere müracaat yaptık ama bir türlü bağlantı yolumuz yapılmadı. Sami Başkanımdan Allah razı olsun, sayesinde 5 bin 800 metre olan bağlantı yolumuz yapıldı. Başkanımız bizi tozdan, çamurdan kurtardı ve yolumuz komple asfaltlandı. Bağlantı yolumuzun bölge sakinlerine hayırlı olmasını temenni eder, emeği geçen başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’e ve ekibine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 

Yazıhan Eğribük- Sinanlı Mahalleri Bağlantı Yolu’nda uzun yılladır yol çalışması yapılmadığını ve bu sorunlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in çözdüğünü söyleyen Yazıhan Sinanlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Eliaçık, “Allah devletimizden razı olsun 5 bin 800 metrelik bağlantı yolumuz çift kat sathi kaplama yapılarak, konforlu hale getirildi. Yolumuz yapılmadan önce buradan tozdan geçilmiyordu çünkü aşırı derecede toz vardı ve bundan dolayı da yolu kullananlar, haliyle şikâyet ediyordu. 16 senenin sonunda bağlantı yolumuz asfalt gördü. Gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Sami Başkanımıza teşekkür ederim” diye konuştu. 

Akçadağ İkinciler Mahallesi’ne 5 bin 500 metre sathi kaplama çalışması yapıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yol çalışmalarına başlanmadan önce yolun şarampolleri açıldı ve gerekli yerlere yağmur suyu giderleri için büzler konuldu.  

Akçadağ İkinciler Mahallesi Muhtarı Mahmut Altan ise yaptığı konuşmada “Mahallemizin 5 bin 500 metrelik yolu sathi kaplama yapıldı. İkinciler Mahallemizin dışında Kaş, Höyük mahalleri ile Kültür Merkezi’ne giden bu yoldaki tozdan kurtulduk.  Çalışmalarda emeği geçen tüm ekibe ve Sami Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bülten


 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Şahıs (7 saat önce)
    Dilek hatunsuyu arasındaki kanal yolunu güya yaptılar 2 hafta her yer toz perişanlık içerisinde daha sonra zift döktüler üzerine mıcır döküp bıraktılar araçlar seyahat halinde riske giriyor bu kadar baştan savma iş hiçbir yerde görülmemiştir sonra da yol yaptık olur bunun adı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Osman (15 saat önce)
    Akçadağ Ilıcak Mahallesi yolundaki perişanlığa da bir el atılsa keşke
    %100
    %0
    Yanıtla
  • C Yiğit (1 gün önce)
    Allah rızası için Dilek kasabasının yollarınıda yapsın Yeşilyurt belediyesi unutmuş bizi.
    %67
    %33
    Yanıtla