SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi Ocak Toplantıları Başladı

Büyükşehir Meclisi Ocak Toplantıları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2024 yılının ilk Meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında 10 Ocak 2024 Çarşamba günü, saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlık ettiği meclis toplantısı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantı öncesinde kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “2024 yılının Malatya’mıza, Meclis’imize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ayrıca bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü. Bütün basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. 2024 yılının basın mensuplarımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında yer alan 2024 yılında görev yapacak olan Denetim Komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Gizli oyla yapılan seçimler sonucunda Denetim Komisyonu üyeliklerine;  Mahmut Özbaysar, Hasan Demez, İbrahim Aydoğan, Selim Gültekin ve Emin Kılıçaslan seçildiler. 

Ayrıca Büyükşehir Belediye Meclis toplantılarının ise her ayın 2. haftası Çarşamba günleri yapılmasına karar verildi. 

Toplantıda meclis gündem maddelerin bir kısmı görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ilgili komisyonlara, bazı maddeler ise bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi. 

Büyükşehir Belediye Meclisi Ocak ayı Meclis toplantısı II. birleşiminin ise 11 Ocak 2024 Perşembe günü saat 14.00’de yapılması kararlaştırıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malayalı 44 (3 ay önce)
    sayın başkan 1 yıl oldu neredeyse deprem olalı ve siz tv lerde her seferinde şov yapıyorsunuz ben şunu yaptım ben bunu yaptım vesayre ama halen orta hasarlı evlerin durumu neolacak yılan evlerin durumu ne olacak yerinde dönüşüm olacakmı olursa zemin +6 mı yada zemin +7 mi olacak ve orta hasarlı binalara neden güçlendirme izni verilmiyor halen insanlar zaten mağdur olmuş kiralar almış başını gitmiş artık siyaseti şov yapmayı bırakın icrata yönelin çözüm üretin lütfen vatandaşın yanında olun size zahmet
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Yasin ÇİFTÇİ (3 ay önce)
    Yeşiltepeyi Ve Yeşilevleri 5 kata düşüren Belediye Meclis kararını geri çekin. Yada Bostanbaşı Ve Fahrikayahanıda 5 kata indirin. Bu mevcut Yeşiltepe Yeşilevler kararınızı mahkemeye taşıyorum yarın itibariyle. Bu arada kafasını kuma gömmüş bölge muhtarları size iyi uykular...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sizi gidi üçte birciler (3 ay önce)
    Toplantıda huzur hakkı sorulmuş üçte bir demişsiniz bu üçte bir kaç tl açıklamaya korkuyormusunuz.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Acil (3 ay önce)
    Yeşilyurt zemin+6 oldu şimdi zemin +7 konuşuluyor yerinde dönüşüm yapacağız hızlı karar verin acil acil netleştirin.
    %75
    %25
    Yanıtla