SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir Meclisi'nin Kasım Toplantıları Başladı

Büyükşehir Meclisi'nin Kasım Toplantıları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Habip Ahmet Şahin Başkanlığı’nda 8 Kasım Çarşamba günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, meclis gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Gündem maddeleri arasında bulunmayan 12 adet ek maddenin gündeme alınması kararı oylanarak kabul edildi. Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında imar ilgili gündem maddelerinin bir kısmı görüşülüp karar bağlanırken bir kısmı Komisyona bir kısmı ise bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelendi. 

Meclis gündem maddeleri arasında yer alan 2024 yılı Performans programı hakkındaki Büyükşehir Belediyesi Strateji Daire Başkanlığı teklifi, Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 yılı ücret tarifesi hakkındaki teklifi, Büyükşehir Belediyesi’nin 2024 Mali Yılı Bütçesi ve Bütçe Kararnamesi ile ilçelerin 2024 mali yılı bütçeleri hakkındaki Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının yazısı ise oylanarak Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında diğer gündem maddeleri bir sonraki toplantıda görüşülmek üzere ertelenirken, bazı maddeler de ilgili komisyonlara havale edildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı II. Birleşiminin ise 9 Kasım Perşembe günü saat 15.00’te yapılmasına karar verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız