SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'de Çalışan ve Vatandaşa Ateş Kontrolu

0
Güncellendi - 2020-03-24 07:33:25
Büyükşehir'de Çalışan ve Vatandaşa Ateş Kontrolu
A- A+ PAYLAŞ

Toplu taşıma araçlarından duraklara, minibüslerden özel taksilere kadar birçok alanda ilaçlama çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi son olarak personellerinin ateşini ölçerek mesaiye başlamalarını sağlıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Sağlık personeli tarafından mesai saatinin başlaması ile birlikte giriş katına gelen personelin ateşi ölçülerek gerekli tedbirler alınıyor.

Başkan Gürkan’ın da ateşi ölçüldü

Büyükşehir Belediyesi Sağlık Personeli tarafından personelin ateşinin ölçülmesinin akabinde Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da ateşi ölçüldü.

Başkan Gürkan ateşinin ölçülmesi sırasında yapmış olduğu açıklamada, “Koronavirüs ile alakalı ülke genelinde çok hassas çalışmalar yürütülmekte ve hükümetimiz gerekli bütün tedbirleri almakta. Koronavirüsün yayılmasının önüne geçebilmek adına Büyükşehir Belediyesi olarak hükümetimizin almış olduğu tedbirlerle birlikte bizlerde yerelde tedbirler almaktayız. Personellerimizin sağlığı bizim için önemli, mesai başlamadan ateşlerini ölçerek herhangi bir rahatsızlıklarının olup olmadığını tespit etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde esnek çalışma sistemine de geçebiliriz. Belediyemizde vardiya sistemi veya personellerimiz bulundukları yerde görevlerini ifa edebilirler.

Vatandaşlarımızdan ricamız mümkün olduğu kadar kurallara riayet ederek dışarı çıkmamalarıdır. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan BELSOS, MEGSAŞ ve ESENLİK Şirketimiz vatandaşlarımızın müracaatı halinde ihtiyaçlarının karşılanması noktasında şirketlerimiz gerekli çalışmaları yapmıştır.

Temennimiz insanlığın biran önce bu musibetten kurtulmasıdır. Koronavirüs ile ilgili alınan kurallara vatandaşlarımızın sonuna kadar riayet etmelerini istiyoruz. Vatandaşlarımız hijyen ve temizlik kuralları ile sokağa çıkma yasaklarına uymaları hem kendileri hem de çevrelerindeki insanlar için çok önemli. Lütfen kurallara uyalım” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • DEMİREL (4 yıl önce)
    bu korona virüs ( kovi19) sadece şehirlerdemi var tüm doktorlarımız ve yöneticiler nerde bütün tedbirler sadece merkeze uygulanıyor şehirden 2,5 veya 3-5 km dışında ne dezenfekte ne yollar, çöp knnt.ları izolasyon yapılmıyor basın nerde köy halkı ölsün, şehir halkı yaşasın kanpanyası.
    0
    0
    Yanıtla
  • Veliler (4 yıl önce)
    Sayın başkanım kenar mahallerde bulunan okulları dezenfekte etmenizi ve esenlik fabrikasından temizlik malzemesi yardımı yapmanızı istiyoruz saygılarımızla.
    0
    0
    Yanıtla
  • İhsan (4 yıl önce)
    Başkan geçen bir kanalda nasıl hapşırılacağını uygulamalı olarak gösteriyordu sonrasında da eline hapşırdı. Birde meyve ve sebzeleri yanlış deterjanlar ile yıkamayın diyordu ? olur ya yanlışlıkla hijyen olsun diye çamaşır suyu veya tuz ruhu kullanılırsınız yapmayın diye uyarıyordu. Esas bombası ‘bakın geçenlerde kar yağdı hepiniz şikayetçi oldunuz bu da Allah’a hoş gelmedi, şimdi evinizden çıkamıyorsunuz’ diyordu. Rabbim bizim günahımız neydi de böyle bir başkan şehrimizi yönetiyor. Adam o bayan sunucunun sorduğu hiç bir soruya net cevap veremedi, yuvarlayıp bıraktı... Keşke kendisi o programın tekrarını bi izlesede bundan sonra daha dikkat ederdi. Ama bizim yöneticilerde nerde o özeleştiri
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir dost (4 yıl önce)
    Elektrik veya doğalgaz özel şirket olabilir fakat Maski belediyemizin, su sayacının faturasını kesen memurlar riks altındadır. Tüm şehre de bu hastalığı yayabilirler. Önlem alınsın
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (4 yıl önce)
    Maski personeli her eve girip çıkıyor su faturası yazmaya devam ediyor bu personellerden birisi hastalığa yakalansa tüm Malatya ya yayılacak belediyenin işi gücü para olmuş insan ve personel sağlığı ikinci planda geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayin vatandas ve dost (4 yıl önce)vatandaş isimli kullanıcı yorumuna
    Bedava 2 ay su kullanmak icin laflarara bak o zaman otobus soforleri daha riskli maski su yazan personeli evlerin icine girip ayni havayi mi tenefus ediyor. Dolmus otobus soforleri ne yapsin o zaman. Bin tane farkli kisi ile birebir temas ediyor nerdeyse. Market kasiyeri yada. Market calisanlari onlar isi biraksa ortaligi ayaga kaldirirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Makamda ateş ölçtürmek her şeyin ciddiyetini gösteriyor. Makamda ateş ölçtürmek kusura bakmayın Afridaki kabile devletlerinde bile kalmadı. Makam sahibi olduğunuzu makamda fotoğraf vererek değil, icraatınızla gösterin. Bence Malatya'ya az bile yapıyorsunuz, en iyisi belediyenin girişine heykelinizi yapın, gelip size karanfil bıraksınlar her sabah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Personel (4 yıl önce)
    Makamında ateşini ölçtürüp fotoğrafını paylaşan bir başkasını görmedim. Ya Rabbi sen aklımıza mukayyet ol. Cumhurbaskanlığı kararname yayınlamış, dönüsumlu personel çalıstırabilirsiniz diyor, aynı odada 7- 8 kişi çalışıyoruz ve akşama kadar oturuyoruz. Millet selam vermeye korkuyor. Yapacaksaniz dönüsümlü çalisma sistemini getirin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dönüşüme de gerek yok her katta bir çalışan bırakılsa yeterli zaten işler durmuş heryerde
    0
    0
    Yanıtla