SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'de Üst Düzey Görev Değişiklikleri

Büyükşehir'de Üst Düzey Görev Değişiklikleri
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, genel sekreter ile iki genel sekreter yardımcısını görevden alıp, yerlerine vekaleten atama yaptı.

Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Murat Altundağ ile Genel Sekreter Yardımcıları Nurhan Demir ve Salih Uzun bu görevlerinden alınarak, belediye bünyesinde uzman olarak görevlendirildiler. Genel Sekreterliğe, genel sekreter yardımcısı Ahmet Faruk Yanardağ vekaleten atanırken, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu ile İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyithan Tekin bu görevleri de devam etmek üzere vekaleten genel sekreter yardımcısı oldular.

Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Deniz Demir'in de kurum değiştireceği, yerine vekaleten Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Kadir Çelik'in getirildiği haber alındı.

malatyahaber.com
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

120 yorum yapılmış

  • Gökhan kaya (4 gün önce)
    Belediyede yüksek tahsilin bir önemi yok.malatyalı olmanında hiç hiç önemi yok.daire bşk atanırken öncesine vukuatı varmı yokmu, bir olayı varmı .yokmu bakma yok.bir geçmişine bakma yok.liyakat yok. Ehliyet yok. Örnek :Bir anda güvenlik görevlisisin. İnsan kaynaklarında bir tanıdığın var ise yerin değişebilir. grupta değişebilir,,. Sami başkan bilmez bunları.Yahu arkadaş belediyeye kimse Kpss puanı ile gelmedi. Torpili olan geldi.daha üst torpilin varsa Özel kalemden memur olursun.Hele Malatyalı isen bir yere gelemezsin.bu kafa ile bu Malatya enkazı kalkmaz.Belediyelerde torpili artık bitirin. Kpss ile adam alın. Özel kalemden zenginin çocugunu memur yapmayın.adil olun adaletli olun. İnsan kaynaklarında personel listeye bakın tahsilli insanları maaş gruplarını inceleyin . Sahipsizlere sahip çıkın .değerlendirın. Bak gör kalite gelecek.şunuda arz edeyım bu kadro Sami başkanı yüceltmez. Bakın görün. Bu kadro zaten acemi tecrube yok.Malatyaya yazık oluyor.sami bey iyi insandır . Ama kadro kaldırmaz bu enkazı.arz olunur
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Bahri (5 gün önce)
    Belediyede itfaiye erleri ve zabıta erleri çok mutluymuş. Bizlerde artık üniversite okumadan yağcılık bazı medyaya şirinlik yaparak, imar, çevre, maliye, hukuk, strateji, personel, fen işleri, tarım , çevre , kültür, yol destek, bilgi işlem, kentsel dönüşüm, emlak , ulaşım dairlerinde müdür daire başkanı genel sekreter yardımcısı hatta genel sekreter oluruz diyorlarmış. Çocuklarına evladım okumaya, çalışmaya gerek yok. Yağcılık, sözde milliyetçilik ve basınla iş tutun yeter diye yol gösteriyorlarmış.Hatta artık doktorlar değil hemşireler ve ebeler başhekim olmalı okullarda da hademeler öğretmen olmalı diyorlarmış. Ne büyük umut oldun be Sami bey? Ne büyük adammışsın?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Onur (5 gün önce)
    Sami başkanıma güveniyoruz herkes rahat olsun Akıllı bürokrattır. Malatyamızı ayaga kaldırır hep bitlikte.ben şahsım adına güveniyorum sami başkana Malatyaya selamlar
    %24
    %76
    Yanıtla
  • Ali eren (5 gün önce)
    Maskideki arkadaş işten şikayet ediyor. Siz KPSS den kaç puan alarak atandınız.tabiki çalışacaksın. Lütfen arkadaş millet işsiz güçsüz.yazık. ayrılırsın ayrıl git. Ayrıca Sami başkan iyi bir devlet adamıdır.sorunların üstesinden gelecektir.az sabırlı olun . Her işi yoluna koyacaktır inanıyorum. Tüm başkanlarıma kolaylıklar diliyorum. Hep birlikte Malatyamızı ayağa kaldıralım .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Türkay (5 gün önce)
    Malesef artık görüldükü Sayın başkan bu yorumlarda verilen mesajlara dikkat etsin. İnsanların hafızası güçlü.yorumları tek tek incelesin . Verilen mesajlara baksın .yazılan şeyler çok ciddi . Geregi yapılsın.yoksa Reise zarar veriliyor.Erken seçim olacak gelecek sene. Başkanlar bunu hesap etsin.yazık etmeyelim Malatyamıza Yazık etmeyelim.Devletin hafızası hep tazedir. Kimse geçmişi unutmaz.Herkes aklını başına alsın. Türkiye Cumhuriyeti güçlü devlettir.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Burak (6 gün önce)
    Bir rahat bırakın herkes işine baksın .. MASKİ daha ne yapsın harabe olmuş şehrin alt yapısını mı yapsın, dağ taş hep ev oldu kaçak köçek onlara su mu yetistirsin, 200 lokasyon da tüm ilçelerde köy evleri yapılıyor onların suyunu kanalımı bağlasın, Sesinizi kesin herkes işini yapsın klavye delikanlıları
    %44
    %56
    Yanıtla
  • vatanım (5 gün önce)Burak isimli kullanıcı yorumuna
    Neyi rahat bırakın ya burası yıkılmış sahipsiz bir şehir burada rahat yok çalışacaksın. işten anlamayınca böyle ahkam kesersin ne 200 lokasyonu hangi iş, para ile diploma almışları onun bunun adamını idareci yaparsan böyle kuyruğunla oynarsın
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Karagöz (6 gün önce)
    Onca yorum yapılmış cogunuda okumuş gözde kacanlarda olmuştur kusura bakmayin ..benim Malatya için hayalini kurduğum her seçimde değişen belediye başkanlarından enson olan Sami er idi...donanımı ve tecrübesi hasebiyle artık Malatya için bir kurtuluş olarak görüyordum çünkü son dört dönemdir öyle bir kadro kurulmuski hiç bir değişime uğramıyor ve kambur gittikçe büyüyor Malatya'nın birikmiş sorunlarının hiç bir şekilde çözümü aranmıyor du..rant tezgahı kurulmuş dört dönem boyunca vuran vurgununu alıp yoluna devam etmiştir ..ne riyakatli ve sorumluluk sahibi atanmalar yapılıyor nede ehline görev teslimi yapıldı.sami başkandan beklentimiz bu kemikleşmiş faydası olmayan zararı çok olan kadroyu dağıtıp yerine ehli insanları getirmekti ancak bu şekilde bı başarı ve Malatya'ya hak ettiği yere taşıma fırsatı olacaktı. şu durumda böyle bişey olacağını hiç düşünmüyorum. Bakalım mevlam neylerse güzel eyler biz hak ediyoruz ki bizi yönetenler de böyle ...vesselem herkese
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ercan (1 hafta önce)
    Belediye’de bir yere gelemeyen çapsızlar. Ona buna saldırıyor. Çamur at izi kalsın.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)
    Şu yorumları okuyan dışarıdan biri bu şehirden zerre birşey olmayacağını iki saniyede anlar(eşşek değilse) Malatya darmadağın olmuş ekmek aslanın midesinde açlık sefalet her geçen gün daha da artıyor milletin şu platform da yazdıklarına bak,lQ bu kadar düşük ne beklersiniz bu toplumdan,bu sebeple böyle yönetilmeye mahkumsunuz.Devlet ne olduğunuzu bildiği için elini ayağını çekmiş sizden.Millet makamını alır yüz binlerce lira maaşı cebine koyar benim saftirik Malatyalı hemşerim burda kendini parçalar. Açlıktan feryat eder işsizlikten yakınır, Malatya'da Malatyalı kalmamış şehir Pakistan'dan beter milletin derdi iki tane sıradan adamın makamı olmuş ne diyeyim siteniin editörü guluyordur bu yorumları okudukça.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Erdoğan (1 hafta önce)
    İltimasın kayırmacılığın had safhada olduğu Malatya gibi liyakat seviyesi düşük İllerin Belediye Başkanları da Kurum Müdürleri de aynı Vali Kaymakam gibi Dışardan atanmalı yoksa bu kör dövüşü hiç bitmez illaki aynı yerin insanı birbirinin akrabası tanıdığı olacaktır Aksi durumda hizmet yerine dedikodudan başka kazanım elde edilmez.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Samet (1 hafta önce)
    Sayın koltuk adayları ve koltuktan düşenler kendinizi çok yormayın, birbirinize düşmeyin. Adam 30 yıllık aile dostunu bir çırpıda kesip atmış size mi acıyacak? Seçilmiş başkan istediğini alır istediğini atar. Sosyal medya yorumlarının etkisi, Şoför Sabri amcanın etkisinin onda biri değil, ona göre yatırımınızı yapın. Bütün makamların geçici olduğunu da unutmayın.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mehmet (1 hafta önce)
    Vah vah büyükşehir neymiş ya, neler varmış neler, yazıklar olsun. Daha söyleyecek söz bulamıyorum. Asıl soru şu. Bu yazılan şahsı Büyükşehire kim önermişse onuda araştırın.bu nasıl akıl tutulması . Siz nasıl malum davadan adı geçen kişiyi başkan yaparsınız.hiçmi malatyahsber okumazsınız ,neyse büyükşehir neymişte bugün ögrendik. Vah vah vah.Sadece kınıyorum. Basit bir tartışma sonunda herkes kurdunu dökmüş ama ne dökmüş. Başkan inşallah sabah geregini yap. Bu vatan sahipsiz değil.
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Malkoçoğlu (1 hafta önce)
    Bugün Abbas güçlünün Malatya sendromu 2 yazısını okudum. Bizans yıkılırken melekler dişimi erkek mi tartışan Bizans tarih oldu. Bizans oyunlarını oynayanlar burada belli isimler üzerinden kendi isimlerini gizleyerek doğru yanlış hiç önemli değil yıkılışa hizmet ediyorlar. Belliki deprem bile bazılarının aklına başına getirmemiş. Ha Hasan kel ha kel hasan. Mevzu bu mudur? Bu arkadaşlar için diyorum ortada ne Battalgazi efsanesi kalmıştır nede Battalgazi torunları. Titreyin ve kendinize gelin
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ergin (1 hafta önce)
    Kilit isim Eyüp.. Eyüp, Hüseyin,Alptekin,Tuğrul,Sezgin isimlerini bir köşeye yazın.Çınar döneminde hibe yoluyla elde ettikleri destekleri kime nasıl aktarmışlar.İlhan hoca yönetimi sadece faturaları incelesin,başka bir şey yapmalarına gerek yok.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Sezgin (1 hafta önce)Ergin isimli kullanıcı yorumuna
    Hibe yoluyla aldıklarımız 4 sosyal tesis 5 park 1 bilim merkezi 1 yem fabrikası falan filan bunları aramızda bölüştük hepimiz fabrikatör olduk. Hem cahilce hem iftira! Alınan hibeler yada destekler yatırım gerçekleşmeden parası ödenmez yani blokeli paradır. Anlayacağın bina yapılmadan, mal alınıp vatandaşın hizmetine sunulmadan para ödenmez. Herhalde şey sanıyorsunuz ahaa işte şu kadar para alın bu parayı şunu yapın :) Yaa bu Eyüp ten ne istersiniz deprem ertesi günü sokakta palet üstünde kaldı diğer gün sidelya düğün salonunda kaldı sonra 2 gün yine sokakta beraber kaldık. Gıda ve giyecek yardımları dağıtılırken adamcağızın montunu bile çaldılar. 2 gün montsuz gezdi :) Ama şöyle bir durum var bu işleri aynı yazıyo yazan arkadaş gibi peşkeş çekip birşeyler kazanacağını sanıp gelen çok oldu elleri boş dönüncede böyle yorum yapar oldular. Acaba sen hangisisin :)) Tek bir şahit getir tek bir örnek işte bahsettiğin faturalardan referansumla bana ne yapılacağını sorr. Bu adamlar sırf Elazığlı Tuncelili diye etmediğiniz kalmadı. 1000 Malatyalı gücünde çalıştılar yapılanları görünce tırlara saldırmalar sokaklarda yardımları yağmalamaları falan ben utandım Malatyalılığımdan. İyi ki bu insanlar vardı da bazı yardımlar taraflara ulaşabildi hepsi tek tek zabıtlı kayıtlı yoksa bu yorumu yazanlar gibi yardımlara sulanan ve eli boş dönenler hepsini hiç ederdi..
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Yavuz (1 hafta önce)
    Çakır döneminde yetkili ve etkiliyken Malatya'nın coğrafi ve kültürel hafızasını yok eden Türkiye'nin en komik anlamsız salakça sokak adlarıyla şehri donatan Ertan Mumcu ile Ali Yıldırım kesinlikle hiçbir etkili yetkili görevde olmamalıdır. Sağda solda gördüğünüz Malatya'yı rezil eden, seviye düşürten, köksüz ve sahipsiz şehir olduğu imajını veren rezalet bu ikilinin eseridir. Aman uzak olsunlar. Sayın Sami Er, sakın ola bunları belediye binasına bile yaklaştırmayın.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • malatyalı (1 hafta önce)Yavuz isimli kullanıcı yorumuna
    ya o kadar haklısınız ki... böyle anlamsız, saçma sapan isimlerin bir başka eşi benzeri yok... yahu başharıktaki caminin olduğu sokağın ismini de izzettin doğan sokak yapıp tabelasını da minarenin olduğu duvara asmışlar dalga geçer gibi... kuyuönü mezarlığında yüzlerce mezarı kaldırdı attılar şehir mezarlığına, neymiş? sandal turu yapılacakmış hahaha gerçekten sinir bozucu olduğu için gülüyorum... öyle rezil bir halde 10 metre kanal genişledi, bir sürü mezar talan oldu. üstelik efin tefin edilen mezar yerlerinde yeller esiyor o ekip gittiğinden beri... külliyen zararlar, malatyadan, geçmişinden bihaber insanlar oradan buradan şehir yönetimine getirilirse böyle üfürükten saçma sapan projeler her zaman şehir kimliğini baltalar durur...
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Şahin (1 hafta önce)
    Maalesef Malatya belediyesi kafasını kuma gömdüğü gibi etkin bir mücadelede ettiği de görülmüyor , bir dönemde Kayseri , Sivas ,Van, Kırşehir, Elazığ ve Adanalı üst düzey yöneticiler Malatya Belediyesini istila etmiş Sanki Malatya Belediyesinde Malatyalı olup idarecilik yapacak insan kalmamış gibi davranılıyordu, bunu sebebi belki bazı sırlar bilinsin istemiyorlardı., hatta bütün ihaleler neredeyse il dışı firmalara verilİyordu , 15 Temmuz darbesinden hemen sonra bu sitede bir Mahkeme tutanağı yayınlandı ve Sodeste Fetöcü derneklere ve Vakıflara en çok yardım eden kişi şu anda sanıyorum daire başkanı yapılmış. Haber okunduğunda Sanık diyor ki : Kurban parasını da meslektaşım olan ve o dönemde MAKİAD'ın mali müşavirliğini yapan Kazım Y.'ya verdim. O tarihte Malatya Valiliği bünyesinde bulunan SODES biriminde çalışan Eyüp isimli kişi MAKİAD ve Umut Der'den giden projelerde yardımcı oluyordu.” dedi. https://malatyahaber.com/haber/feto-pdyde-ilk-davanin-3uncu-durusmasi-yapildi … Bu kişi Malatya Belediyesinde Daire Başkanı nasıl olur anlamadım .
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Eyüp dediğin şahıs Elazığ da güvenlik görevlisi olarak çalışırken,Jet hızıyla valiliğe,ordan da Büyükşehir e geçiyor.Yükselişi çok hızlı ve kolay.Peki kimin adamı,Tabiki Ali'nin adamı.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ya neresini düzeltelim, bilemedim ki, Elazığ değil Niğde üniversitesi, valilik değil, Malatya tedaş. Valilik değil Darende defderdarlık, sonra valilik. Sonra Malatya belediyesi sonra Yeşilyurt Belediyesi sonra büyükşehir belediyesi ve tüm bu süreç 22 yıl sürmüş. Vallahi jet hızıyla olmuş. Ne hikmetse 22 yıl jet hızı ile olmuş EYT DEN EMEKLİLİĞİ Gelmiş sen jet hızıyla diyorsun... El insaf be...
    %59
    %41
    Yanıtla
  • 5 yıldır tanırım kendisini personeli olarak çalıştım. Maaşı benden 500 - 1000 tl fazla alıyor. Attığı imzalar aldığı sorumlulukları kimse üstlenmez. Jet hızı gerçeği var o da deprem zamanı tüm herkes Malatyadan kaçarken o aynı gün sabahına jet hızıyla tüm personelini toplayıp önce arama kurtarmaya oradan da yardım tırlarının üzerine çıkıp günde jet hızıyla 10 tır indirip kolilerle muhtarlıklar önlerine indiriyordu. Bizleri ailemizin yanına hafta sonu gönderirken kendisi 3 ay kımıldamadı ilk hafta sokakta kaldık malesef sonra kıymetli bir abimiz kapısını açtı orada kaldık. Hem boş hem yalan yazdıklarınız. Tanısanız vallahide billahide utanırsınız.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • İşini bilen adam lazım ne güzel işte
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Sümeyye (1 hafta önce)
    Ali denen zatın ihtiraslarına bu şehri kurban etmeyin Sami Başkan.Belediyeyi teslim ettiğiniz bu gurubun 6 ayda sizi uçurumun kenarına doğru ittiğini görün artık.
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Raşit (1 hafta önce)
    Her dönemde Malatya Belediyesinde Zengin Malatyalı çocukları dışında bir malatya evladı işini yapıtıramamış.Elazığ ve Adıyamanlı müdür daire başkanı kendi hemşehrilerıne sahıp çıkmış. Grup değiştşrmişler en iyi müdürlüğe vermişler. Her dönemde yerli Malatyanın evladı bir işini yaptıramamıştır. Bugunde oldugu gibi ,ya çok zengin olacan işin olsun. Adamın olacsk . Yoksa Malatya evladı kenarda izliyor.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Bahtiyar (1 hafta önce)
    Bütün yorumlara baktım ve acınası bir Malatya ile karşılaştım. Depremde hasar görmüş bir Malatyaya'yı nasıl ayağa kaldırabiliriz diyen kimse yok... Herkes kendini yakın hissettiği kişi belediye yönetiminde olursa nasıl bir paye alabilirim in peşine düşmüş. İki yıl geçmesine rağmen ana arter yollar darmadağın olmuş, cadde ve sokak araları harabelikten kurtulamamış, esnafı tüccarı, eğitimcisi, seyyar satıcısı, bakkalı belirsizlikten yutkuna yutkuna mahvolmuş bir şehrin yarasını kimse konuşmuyor. Ali Yıldırım, Ertan Mumcu üzerinden belediyeye reçete sunan adamlar... Dönün kendi işinize bakın, elinizi başınızın arasına koyun ve şehrinize gerçekten yararlı ne yaptınız. Yolun ortasına düşmüş bir taşı hanginiz kaldırdınız, hanginiz kaldırmı işgal etmediniz,hanginiz trafikte işık ihlali yapmadınız, hanginiz bir işinizi yaparken size iltimas geçilmesi için avuçlarınızı ovuşturmadınız, hanginiz evinde hasr yokken devletten para almanın kurnazlığına düşmediniz, hanginiz evinin tamiratı bitmesine rağmen eletrik ve su parası vermemek, ya da kira vermemek, ya da kira yardımı almak için türlü aldatmalara girmediniz. Hanginiz sigorta şirketlerini kandırmanın ve daha çok para kapmanın hesabını yapmadınız... Hepiniz yapabildiğiniz kadar bu şehre karşı suç işlediniz ve işlemeye devam ediyorsunuz... Burada yazdıklarınız tuttuğunuz köşe başlarını kimseye kaptırmamak, ya da yeni köşe başları elde etmenin dayanılmaz hafifliğinden başka bir şey değildir...Ali Yıldırım, Ertan Mumcu ya da başka birilerini sadece kendiniz için bir siah olarak kullanmanın hesabını yapıyorsunuz. Geçmişte de başkalarına yaptığınız gibi... Kusura bakmayın, Malatya'nın içerisinde bulunduğu bu zor süreç hepinizin küçük beklentilerinin çok üzerindedir... Çünkü bu şehirde belli kişiler ve belli mevzular üzerinde hoplayıp zıplayan sadece sizler yaşamıyorsunuz... Kendi işinize bakınız...
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Bu yazıyı yüz kere imzalarim. " Bozuk sütten sağlam kaymak olmaz."...
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Liyakatsızlığın kitabını yazan kişi (1 hafta önce)
    Giden isimler ve gelen isimler dahil Malatyaya zerre faydası dokunamayacak kişilerdir. Üst düzey derken ne kadar üst bu belediyeyi kim tınlar LİYAKATSIZLARLA DOLU BELEDİYE
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Yakup (1 hafta önce)
    Malatya’nın geleceğini şekillendirmesi, kendi evine kendi yurduna sahip çıkması gerekiyor. Bu ne Konya medresesi avlusunda kendince şehre hükmetmeye çalışanlarla, ne de mevkii ve özlüğü için Malatya’ya ailelerini bırakıp gelenlerle olur. Depremi yaşayan, o acıyı iliklerine kadar kadar hisseden, öldüğünde mezarı bu memlekette olacak memleket sevdalıları ile olur. Bugün belediye bünyesinde 7 tane Elazığlı daire başkanı var, gidin bakın bakalım Elazığ belediyesinde Malatyalılara şeflik dahi veriyorlar mı! Bu grup kendince örgütlenmiş komiteleşmiş. Bu şehirde enkaz var kardeşim, kimin umurunda! Kaç tanesi İstanbul pasajında çay içti, kaç tanesi şeker standı top oynadı, kaç tanesi Malatyalıları tanıyor. Oturdukları yerden özlüklerini şişirip, eşlerinin koluna bilezik takmakla meşguller! Malatya’ya malatya sevdalısı insanlar gelsin. Derdi de tasası da malatya olsun. Yoksa yine büyük hüsranlar bizi bekliyor…
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Rıfat (1 hafta önce)Yakup isimli kullanıcı yorumuna
    Çok doğru Adıyaman ve elazığ daire başkanlarıda bir tane malatyalıyı yanına almadı . Kendi hemşehrilerı varsa güvenlikten ordan burdan veya yeri iyi olmayanları .sami beyin haberı bile yok. hemen en iyi yere yerleştirdiler.öncek dönemde aynısıydı . Ezilen malatya evladıydı.yinede eziliyor.
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Bu ne seviyesizlik, bu ne aymazlık? Sizin gibi 3 kuruşluk mikromilliyetçi insanlarla mı yol yürünür? Vasıf desen yok, liyakat desen sıfır. Tek gerekçe hemşehri olup olmamak. Tek kriter bu. Yazık size.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Riza kaya (1 hafta önce)
    Yorumlara bakıyorum aslında tüm sorunlar bu yorumlarda yatıyor. Başkan hepsini okursa Çözer mesajlar verılıyor.hatalar söyleniyor. Çözüm sunuluyor. Demokratik toplumlarda olsn şeyler. Öncelikle hak hukuk adalet herkese laxım. Kul hakkı. Dürüstlük ve işi ehline verme bunlar çok önemli.
    %88
    %12
    Yanıtla
  • Abdurrahman (1 hafta önce)
    Malatya haber bende soruyor um Siz kime çalışıyorsunuz açıklayın derdiniz Malatya ise o kadar yorum yaptım, isim vererek ama hiç birini yayınlamadınız, BIRAKIN KİŞİLERE GÖRE HABERİ DERDİNİZ MALATYA OLSUN
    Editörün Notu: Kampanya halinde sürdürülen bir 'trol destek' faaliyetine alet olmama hassasiyeti nedeniyle..
    %53
    %47
    Yanıtla
  • Abdurrahman (1 hafta önce)Abdurrahman isimli kullanıcı yorumuna
    Ne trolleri kardeşim bizim aşkımız Malatya Ve boş insanları görünce yazmayalım mı, daha ne yapsın adamlar memlekete bir çöp çakmayan boş konuşan olduğu insanın zoruna gidiyor..eski yönetim Malatya ya en büyük ihaneti yaptı . Mevcut yönetim elinden geleni yapıyor. Görmeyelim mi neyse size göre trol hareketi ve onlara destek anlamın da olsun BİZ MALATYA YA CAN VERENE YOLDAŞ OLMAYA KARARLIYIZ NET OLARAK ÇIKARSIZ RİYASIZ SAYGILARIM LA
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Kaysıbaşkenti (1 hafta önce)
    Sami başkanım Belediyenin beyni Genel sekreterdir Sonra yardımcıları ve sonra insan kaynaklarıdır.insan kaynakları çok önemli bir daire. Örnek : Özel kalemden memur oluyor.sonra başka kurumlara aktarılma.veya Taşeron güvenlik görevlisi göreve başlıyor. Veya hizmetli çaycı olarak göreve başlıyor. Sonra etrafı araştırıyor insan kaynagı kim samimi adamını buluyor.İnsan kaynağın adamını buluyor.bir bakmışsın kilit önemli dairelere şubelere geçiyor. İşten anladıkları yok Bence yanlış işin diğer boyutu :taşeron işçi eğitimli çalışkan insanlar köşede bucakta. Bir bakın insanların dosyasına bitirdiği eğitimlere bakın . Kaliteli eğitimli sahipsiz taşeronlara sahip çıkın.gruplarını yükseltin taşeronun şu ana kadar dışlandı. Torpilin yoksa dışlanırsın.vel hasıl size başta yanlış isim önerilmiş. Daha liyakatli tecrubeli işi bilen ,daire başkanları seçin kaliteli kişiler seçin. Belediyenin kalitesi artar arz ediyorum. Herşey Malatya için. Başkanımıza desdek verelim
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Salih (1 hafta önce)
    Maski genel müdürü ve ekibi çok kötü Malatya'ya zarar veriyor milletin suyu akmamis umurlarinda değil yerlerinde oturup tablo yapıp toplantı yaparlar sabah akşam Sami başkan artık bu ekiple biseyler yapamayagini anlamistir inşallah
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Suat Yıldırım (1 hafta önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Adam yeni göreve başladı ve yıkılan binaların su kaybı açıkta olan kanallar, altyapı yerle bir olmuş bir kent.suan en berbat durumda olan maski Allah yardımcıları olsun.genel müdürümüzde çok değerli bir kişilik ve çalışkan
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Eğitimci (1 hafta önce)
    Büyük şehir belediyelerinde daire bakanları ilçe belediyelerinde birim müdürleri iyi seçilmiş liyakatli ve işinin ehli olan kişilerden seçilmelidir. Bakıyorsun adam öğretmen kökenli ama makine mühendislerinin olması gereken yere bir şekilde müdür yapılmış.Bu müdür alanı olmayan bir birimde ne vatandaşa ne belediyeye hizmet edemez.Alanı olmayan bir yerde olduğu için ya vatandaşa yada personele mobing uygular.Özellikle ilçe belediyelere bakıyorsun müdürler alanı itibarı ile atanmamışlar.İş böyle olunca tabiki işler yürümez. Adamın alanı eğitimse,eğitimle ilgili bir bölüme müdür olsun.Mühendisse ilgili bölüme müdür olsun.çevre mühendisi ise alanı ile ilgili birime müdür olsun. Sayın il ve ilçe belediye başkanlarımız bu konuya acilen el atmazlarsa hizmet yapmak çok zor olur. Öncelikle birim müdürlerinin diploma ve alanlarına bakılarak, alanı olan birimlere çekilmesi yada o görevin alanı olanlara devredilmesi gerekir. Kısacası eğitim kökenli ise eğitim birimlerine,mühendisse kendi alanı olan birimlere atanarak bu yanlışın bir an önce düzeltilmesi hizmet açısından önemlidir. Değerli başkanlarıma önerim,Birim müdürlerinin alanlarına göre değerlendirilmesidir.Öğretmen kökenli birinin makinelerle ilgli birime müdür olması ne kadar yanlışsa,mühendisi de eğitim ile ilgili birimde müdür olması o kadar yanlış olur.Özelliklede amir durumunda olan müdürlere hizmet kalitesi ve personel motivasyonu için vatandaş ve personel ilşkileri ile ilgili hizmetiçi seminerler verilmelidir.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 hafta önce)Eğitimci isimli kullanıcı yorumuna
    Kurtuluşumuz alanı olmayanların bildikleri dedikodu algı mobbing iftira yalan padisahimiz cok yasa sahte KÂR larin tilkiliklerini görüp liyakatli çözüm sunan alanında uzman dürüst vicdanlı insanlarla calismaktir
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Enes (1 hafta önce)
    Ayrıca bu siteye de bir Eleştiri getireyim Ertan Mumcu ile ilgili olumlu mesajlarımı dün den beri yayınlamıyorsunuz. Kimin talimatı ile hareket ediyorsunuz siz Kimin yandaşısınız peki
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Cafanalı44 (1 hafta önce)
    Sn malatya haber com neden şeffaf değilsiniz hep ertan bey e zıt olan mesajlarını yayınlıyorsunuz özellikle seçiyorsunuz size kaç kere mesaj attım hiçbiri yayınlanmadı yapmayın etmeyin şeffaf olun gazeteciligin geregi .ertan mumcu yu 1000 kişiye sorun 999 size olumlu rapor verir selo cular hariç
    %46
    %54
    Yanıtla
  • Ömer (1 hafta önce)
    Ertan Mumcu 10 sene Başkan yardımcılığı v.s. yaptı. Yetmedimi.
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Yahyâ (1 hafta önce)
    Yeşilyurt belediyesinden de bahsedin özel kalem müdürü yakup onun kuzeni mesut işlem genel müdürü yine akrabaları destek müdürü Fatih muhtarlar müdürü Enver hepsi Yönetim değişince müdür oldular kankileri koordinasyon müdürü şahin bunlar nerden nasıl geldiler heryere koğuşlandılar belediyeyi eline aldılar el altından ne işler çeviriyorlar kimse biliyor mu kimleri işe alıyorlar kimlere ne iş veriyorlar bilen var mı hoca ne yapıyor hoca uykuda eskinin Muzaffer çeliği şimdinin sabri akını oldu özel kalem ve ekibi sabriyle neden çatışma halindeler Fatih kimin yerine oynuyor başkan yardımcısı mı olcak kimlere ne vaatler verdiler bilen var mı kimse aptal değildir yazık bu milletle dalga geçmeyin bi dönem typ vardı adamı olan kaldı diğerleri gitti yazık değil mi BMW binen typden işe giren ablamız kimleri araya koydu da daimi personel oldu Fatih Enver mesut yakup kimleri kimleri işe aldı personeller arasındaki haksızlığı gidermeyen bir belediye ne kadar doğru olabilir sabri damadı kayını bunları nasıl işe aldı asgari ücrete çalışan personeller dururken kendi adamlarına ne paralar veriliyor gençlik kollarında salih belediyeyle ne işi var belediyede maaş alıyor hocanın oğlu üniversite okyan 20 yaşında bir çocuk belediyede başkancılık neden oynuyor yazıklar olsun bu memleketi bu hale getiren herkese daha niceleri var yazmakla bitmez inanmayın şunlara artık herkesten büyük Allâh var bunu sakın unutmayın
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Adaletçi (1 hafta önce)
    Şelaleci genel sekreter yardımcısının önerdiği ve atamasına ön ayak olduğu bu vasıfsız ve acemi daire başkanlarının çok acil değişmesi zaruridir.artık.başkanım bu kadro seni ihya etmez.
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Emrah (1 hafta önce)
    Herkes belediyeyi Nurhan yönetiyor diye diye adamın kellesini aldı. Halbuki adam işini yapmaya çalışıyordu. Sami Başkanın adı ile belediyeyi asıl yöneten kişi kürek işçisi ilkokul mezunu Sabri. Erol da ondan geri kalır yanı yok. Şu an belediye bu iki kişinin elinde oyuncağa dönmüş durumda. İkisi gece gündüz hata içi hafta sonu il içinde il dışında Sami Başkanın yanında. Hal böyle olunca her söyledikleri Başkanın emri gibi algılanıyor. Bunun böyle olduğunu bilen herkes Sabri ye ulaşıyor. Birçok problemin altında bu vatandaş var. Kişiye özel işlerin tamamı bu kişi eliyle yaptırılıyor. Karşılığında ne aldığını bilmiyorum. Lakin 7/24 başkanın yanından ayrılmıyor. Adamın kapasitesi ilkokul mezunu bir beden işçisi kapasitesi. Gerisini siz hesap edin. Sami Başkan bunu ne zaman farkeder bilmiyorum. Umarım çok geç olmaz.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Onur (1 hafta önce)
    Yorumların hepsini okudum.Malesef siyasetin getrıdiği durum. İçler acısı. Adamın varsa soyadın tanınan biri ise yıkama yağlamacı isen zengin isen parayı ver özel üniv yazdır.bitir özel kalemden memur yap gir . Yıllardır bu yapılıyor geçen dönem rekor kırmış .kul hakkına gir eeee sonra. Onu müdür yap daire başkanı yap veya başka bakanlıklara naklen aldır.kac tane belediyee KPSS ile giren var.vicdan yahu. Sonra vatan sevgisi dürüstlükten bahset.olmaz kardeşim.bu olay her dönemde oldu.bu dönemde oluyor. Milletin hakkına hukukuna girmek günah değilmi. Başkanım başta atatıdığın insanların vizyonuna bak.meşale listesi hepsi beyaz bir sayfa aç başkanım bunları görevden al .dair başkanlıkları yeniden ata bu saatten sonra bu başkanlıklar başarılı olamaz.?yeni sayfa aç . Bu şelale listesini iptal et. Yeniden ata hepsini. Vizyonlu Başarılı bir genel sekreter getir .Malatyayı çağ atlat.Malatyayı ayağa kaldır
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Hüseyin (1 hafta önce)
    Ertan Mumcu olursa şaşirmam hak ediyor mu bence hiç hakkı değil ama gel gör ki memleketim de kim liyakat arıyor ki o gruba yakın birini geleceğini düşünüyorum ismi geçen de o gruba uzak değil
    %40
    %60
    Yanıtla
  • Ersan (1 hafta önce)
    Ertan bey genel sekreter olursa,Nurhanın önüne geleni daire başkanı müdür yaptığını bildiği için değiştirir hepsini.Ertan beyin gelmesini istemeyenler müdürler daire başkanları şuan.
    %60
    %40
    Yanıtla
  • MENFAAT (1 hafta önce)
    Ertan Mumcu göreve gelsin bir sene ömrü yok! Ben Sami başkanın Ertan beye görev vereceğini de düşünmüyorum ! Ne oldu Malatya meşale konya gecin bu ayakları herkes menfaatinin peşinde Ertan beye görev vermeyince Sami başkana sallayanlar neyi umuyorsunuz bekliyorsunuz ? Hepi hepi bir avucsunuz. Seçimden önce Sami başkanın arkasından ayrilmayip seçimden sonra umdugunuzu bulamayinca kotulediniz şimdi de gelirse işte malatyanin özeti bu kadar anlayana!
    %27
    %73
    Yanıtla
  • Ne kadar yanlış ve iftiralarla insanları karaliyorsunuz. Bu kadarsınız işte. Adaylığının ilanından sonra kim başkanın arkasından gitmiş? Kimler bu isimleri önermiş? Mumcu soyismine niye alerjniz var? Adam bu şehre hizmetin dışında ne yapmış? Kendi halinde ve Sami başkanla 8 aydır bir defa görüşmüş bir insana utanmadan asılsız hikayeler yazıyorsunuz? Elbette ona görev verilmez. Dürüst ve Malatya özlü, adil ve çalışkan, kimseyi incitmemiş birinin bu kadro ile ne işi olur? Belediye çalışanları hepinizin arka yüzünüzü biliyor ve sizi ifşa etti. Görevden alınmaların hiç mi gerekçesi yok? Dağ fare doğurdu denilirken bu kadronun tutmayacağını bu şehir aylar önce konuşmaya başlamadımı? Kötülüklerinize insanları bulastirmayin. Günahı biliyor musun sen?
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Dalkavuk (1 hafta önce)Vahap isimli kullanıcı yorumuna
    Seçim çalışmalarında yanında ayrilmiyordu Sami başkanın ? Bilen biliyor Sami başkanın etrafında gezenlerde biliyor.ben burdan isim vermiyorum diyorum ki Sami başkan liyakatinden durustulugunden emin olduğun kim varsa ver görevi sağa sola tıka kulagini çalış 2029 kadar yoksa sekteye uğratır bu millet. VAHAP arkadaş isimler üzerinden deil hizmet üzerinden tartışın.bu ekibi. Tutmayacagi derken dışardan gelenler olduğu için Malatya'da Ertan beyden başka kimse yokmu ?
    %19
    %81
    Yanıtla
  • Aziz (1 hafta önce)
    Sayın Belediye yetkili büyüklerim 2 kişi düşünün bunlar Kpss kazanamamış , iş bulamamış . İşsizler bir çevre müh bitirmiş. Diğeride eğitim fakültesi bitırmiş bir yerde çalışıyorlar . Çünkü kpss kazanamamışlar.bunlar siyasi torpili var belediyede başlıyorlar. İşsiz mühendis 5 .inci gruba alıyorlar . İşsiz öğretmende 2. Gruba alıyorlar mühendis ögretmenden 10 bin tl tl fazla alıyor. Sonuçta ikiside kpss kazanamamış.işsiz insanlar. Demek istiyorum 7 bin taşeronu olan büyükşehir bld ücret grupları yeniden belirlensin. Grublar arası çok fark yoktu şimdi çok ücret fark fark oluştu. Bu haksızlığı giderın. Başkanım siz Degerli insansınız. Saygılarımla
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Aziz (1 hafta önce)
    Büyükşehirde yeni görevlendirmeler yapılınca Ertan Mumcu lobisi bundan birşey elde etmek için harekete geçmiş.Genel sekreter olması için sosyal medyada mesajlar yağdırıyorlar.Bunlarla Sami Er'i etkilemeye çalışıyorlar.Ama Ertan Mumçu kendisiyle bile barışık olmayan birisi ve hiçbir yöretici vasfı yok.Ahmet Çakır döneminde bir ara ipleri ele geçirdi belediye elinden illlallah etti.Malatyanın şu sokak adlarının değiştirilmesiyle ilgili ihanetin baş mimarlarından biridir.Sami Başkan sakın ha Bu Ertan Mumcu lobisine itibar etmeyin.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Puslu Hava (1 hafta önce)Aziz isimli kullanıcı yorumuna
    Söylediklerinizin önemli bir kısmına katılmakla beraber ufak bir düzeltme yapmak istiyorum. Malatya’nın cadde ve sokak isimlerini değiştiren Ertan MUMCU değil; şu an pusuda bekleyen ve sessizce kulis çalışması yapan meşaleci Av. Ali YILDIRIM’dı. Nasıl ki bugün depremi bahane edip demografik yapıyı değiştirerek Malatya’yı Diyarbakır yapmak istiyorlarsa, o günde amaç Malatya’nın şehir hafızasını yok ederek şehri ele geçirme girişimiydi. Açık söyliyeyim Yıldırım mı Mumcu mu? diye sorarsanız hiç düşünmeden Ertan MUMCU derim.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Tanımadığınız insanlar hakkında yalan yanlış yorumlar yazmayın. Ali yıldırım Bey yerel yönetim konusunda işinin ehli olduğu halde kendi rızasıyla görev kabul etmeyen mütevazi bir kişidir. Hem avukatlık mesleğinde dahi parayı elinin tersiyle itip ahlakı ön plana tutar. Ben onun iyi bir insan olduğuna Allah katında şehadet ederim, peki sen kötü bir insan olduğuna şehadet edebilir misin
    %37
    %63
    Yanıtla
  • İstisnai kadrodan beleş memuriyet almış Ali Yıldırım.Beleş memurluğu alan adam görev kabul etmiyormuş.Alinin köleleri yazmış yine boş boş
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Ali Yıldırım'ı tanımadığın belli. Onun memurluğa ihtiyacı yok. İstersen kimlikleri karşılıklı yayınlayalım kim kimin kölesi belli olsun. Bir insanı tanımak için onunla ya alışveriş etmeli ya yolculuk etmeli demiş atalarımız. Ali Yıldırım ile bir dönem beraber yolculuk yaptık. Kimseye yalakalık yapmayıp bildiğini dosdoğru söyler. Şehrimize böyle insanlar lazım. Ne çektiysek menfaati için susan, gördüğü yanlışı söylemeyen yalakalardan çektik. Kendisine öyle bir görev verilecek mi bilmiyorum ama eğer bir görev verilirse de o işi en başta Allah korkusuyla layıkıyla yapacak bir insandır.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Kardeş Ali Beye belli ki önyargı ile bakıyorsun. Vicdanında yok. Ama okuyucular nezdinde haksız ithamları adalet gereği düzeltmek isterim. Bu adam Hukuk mezunu adam bir adam. O senin kutsadığın memurluk adamın hayatında zerre önemli olabilir mi? Zerre önemli olsa memurluktan istifa etmezdi. Belediyede işe gidip gelmeden bazıları gibi 5 yıl haram maaşı alırdı. Ali bey Selahattin bey ile de çalışmadı memurluktan istifa etti Sami Beyle de asla çalışmaz. Adamcağız Malatyada bile değil. Gidin kavganızı başka yerde nasıl verirseniz verir. Zorla adamı istemediği bir kavgaya çekmeye çalıştığınız belli ama bu seviyeye düşmez umarım.
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Bir insanı tanımak için onunla ya alışveriş etmeli ya yolculuk etmeli demiş atalarımız. Ali Yıldırım ile bir dönem beraber yolculuk yaptık. Kimseye yalakalık yapmayıp bildiğini dosdoğru söyler. Şehrimize böyle insanlar lazım. Ne çektiysek menfaati için susan, gördüğü yanlışı söylemeyen yalakalardan çektik. Kendisine öyle bir görev verilecek mi bilmiyorum ama eğer bir görev verilirse de o işi en başta Allah korkusuyla layıkıyla yapacağından eminim.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Cafanalı (1 hafta önce)Aziz isimli kullanıcı yorumuna
    Hayırıdr sana noluyor sen kimin adamısın ki zoruna gitti.ertan mumcunun herkese eşitligi var hakkaniyetli bi insan ama senin baya zoruna gitmiş…
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Azizim (1 hafta önce)Aziz isimli kullanıcı yorumuna
    Bu neyin çekememesi olmuyor işte ithallerle birader sokaklar yıkılmış sen isimlerine takılıyon azıcık şahsi hesaplarınızı bir yana bırakıp memleker için hayırlısını isteyin yazık günah şehir yok ortada şahsi fikrim etan mumcunun idare ve yönetim anlamında yararlı olacağı enazından memleketin evladı birileri gibi maraşı kayseriyi kendine rota çizmedi depremdede burdaydı sonrasında da burdaydı çakır dönemindede belki hataları olmuştur ama o dönem malatyanın en başarılı dönemiydi nitekim ertan mumcu maskideykende maskinin en başarılı dönemiydi selahattin döneminde de kaçıp gitmedi biyerlere bilmem anlatabildim mi
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Muhasebeci Ertan Mumcunun MASKİnin en başarılı müdürü olduğunu yazmışsın ya.Demekki yazdıklarının tümü hikaye.
    %26
    %74
    Yanıtla
  • Kaysı 44 (1 hafta önce)
    Belediye öyle bir yerki liyakat yok, ehliyet yok.,insan kaynaklarında adamın var ise, güvenlik görevlisi olarak girsende . Çaycı olarak girsende ,Sonra başka yere geçersin. Adamın yoksada en iyi okulları bitir.kenarda köşede Taşeron olarak eriyip gidersin.malesef herşeyın başı torpil.her dönem yalakalık para ediyor.değişmez sami başkanıda kandırır bunlar.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Maski bir daire başkanı bayanın cv sini okuyun. Özel okul mezunu.. nerde ÖSS ile kazansın. Kpss ile atansin.. babası soktu ise. Aldı sözleşme.aldj memuriyet aldı müdürlük aldı daire başkanlığı... Doymadilar...sorsan herkesten adiller herkesten milliyetçiler.. adamı olmayanin ogluda kpss de sıra beklesin. Bu haramzadeler o koltukları birakincaya kadar yazacağız. Bu tür insanlar adil insanlardan korkacak.. bir daha yapamayacak cesaret edemeyecek.. müdürünün de cv sini okuyun oda aynı...
    %77
    %23
    Yanıtla
  • İftira atma.iftiranin ne kadar büyük günah olduğunu hatırlatırım sana.karalamani yap ama iftira atma.
    %63
    %37
    Yanıtla
  • Realist 44 (1 hafta önce)
    Bakıyorum da, kim başkan olursa olsun. Malum grubun etkisinden kurtulamıyorum. Sanki, birileri başkanın eline listeyi tutuşturmuş. Yazık oluyor Malatyamıza. Unutulmuş bazı değerlerimiz vardı, liyakat gibi, işi ehline vermek gibi. Bu atanan kişileri tanımıyorum. Eğer atanan ve atanacak kişilerde bu iki özellik varsa, Allâh muvaffak etsin. Şayet yok birilerinin dayatması (ahbap çavuş) ilişkisi dahilinde görev veriliyorsa Allah a havale ediyorum. O, El Hakemdir. Herşeyi bilendir, herşeyi görendir. Bunlar olmazsa ne olur, onlar kazanırken Malatyamız kaybeder. Zaten hep kaybediyor ya.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Erdem (1 hafta önce)
    sami başkanım büyükşehirde böyle bir değişmeye acil ihtiyac vardı. yolun acık olsun
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Daha 4 ay olmuş adamlar göreve geleli. Birileri 5 yıl yattı, bunlar 4 ayda ne yaptı da ceza kesildi? Ne değişiminden bahsediyorsun sen?
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Ruşen uçar (1 hafta önce)
    korkumuzdan hala ıçemedigimiz suyu , elektirik ve doğal gaz faturaları ile yariştirmaktan vazgeçin.
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Kaysekentli (1 hafta önce)
    şu anki atanan daire başkanları tavsiye üzeri atanmış. İnsan kaynaklar. Desdek.strateji-muhasebe .bunlar dahil hepsi değişmesi lazım.buraları başkanları daha tecrübeli olması lazım.bir bakın daha önce nerde daire başkanlığı yapmışlar.yani Enkaz Malatyayı bu kadrolar ayağa kaldıramaz başkanım yarından tez yok . Hepsini değiştirin. Ehil ins
    %66
    %34
    Yanıtla
  • teklif (1 hafta önce)
    MASKİ müdürü şahsen iyi bir adam. AMA o koltuğu dolduramaz. Deprem sonrası bozulmuş altyapıyı güncellemeye gücü yetmez. Alt kadrosu kendisinden daha iyi...
    %25
    %75
    Yanıtla
  • Sehitfevzili (1 hafta önce)teklif isimli kullanıcı yorumuna
    On üç yıldır doğalgaz alt yapı ve yönetimini yaptı beraber çalıştık adaleti çalışkanlığı ve saygınlığı ile nadir bir kişi.
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Engin (1 hafta önce)
    Maski müdürünu ne zaman görevden alacaksınız 2 senedir musluklarda çamur akıyor
    %61
    %39
    Yanıtla
  • Başefendi (1 hafta önce)Engin isimli kullanıcı yorumuna
    Maski müdürü göreve başlayalı 5 ay oldu, çamurlu su onun kabahati değil.
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Suat Yıldırım (1 hafta önce)Başefendi isimli kullanıcı yorumuna
    Maski genel müdürü dünyada nadir insanlardan biri göreve yeni geldi.insallah ilerde belediye başkanı olsun siz ozaman görün adaleti hizmeti.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Yani diyorsunki 24 senedir bu şehir adaletli bir hizmet gören bir başkan görmedi. Ama 5 sene sonra senin bahsettiğin seçilirse gelecek olan bu şahıs adil olacak bekleyin diyorsun?Şaka gibi!Yani beklemeye devam.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • mustafa (1 hafta önce)
    Sami başkan gerçekten güzel bir şeye imza attı fakat maski genel müdürünün de acil değişmesi gerek
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Kadircan (1 hafta önce)
    Kendisi genel sekreteri istememişmi yoksa tepedenmi atanmıştı.Yeni gelmişti oysaki hiç bir icraat görmedik neden gönderildik. Burda durmaz Erzuruma geri gider belki
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Ayla (1 hafta önce)
    Eğer genel sekreter ertan olursa demedi demeyin malatya seloyu mumla arar.
    %39
    %61
    Yanıtla
  • Ertan Bey'le ilgili sıkıntı nedir anlayamadım ben size bir şey anlatayım öğrenciler öğretmenlerinden en çok müzik veya beden öğretmeni ni severler çünkü dersler laylaylom geçer matematik veya fizik öğretmeni ni kimse sevmez çünkü bu dersler ciddiyet ister Ertan bey de benim bildiğim bu laylaylom memurların işini bozacağı için rahatsız olmuş olabilirmisiniz
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ayla hanım! Yağma ekibinden misin? Yoksa Konya tarafından mısın? Belliki Malatyalı da değilsin? Yorum yaz,ama insanlara iftira etme. Senden Yeteri kadar var zaten ortalıkta.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Hakan (1 hafta önce)
    Ertanın ismi geçiyor eğer ertan genel sekreter olursa vah Malatya'nın haline. Malatya'nın muhasebeciye ihtiyacı yok.
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Ertan Bey'den muhasebeyi bildiği için mi rahatsız oldunuz bu kurumu Kendi hesabını dahi yapmayıp faize düşenler bu hale getirdi. O koltuğa yakışacak tek adam
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Bos yorumlar yapip algi yaratmayin.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Kamile Kaya (1 hafta önce)
    Tarım yoksa hayat biter. Tüketim çok üretim az. Küresel iklim krizleri cabası. Hayırlı bir iş olur umarım.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Ahmet (1 hafta önce)
    Sabık başkanın ekibi ile bu şehri ayağa kaldırma beklentisi gerçekten trajikomik. Sami başkanın acilen iyi bir genel sekretere, şehrin ihtiyacına göre alanında uzman genel sekreter yardımcılarına ve Malatya'yı bilen bir özel kaleme ihtiyacı var yoksa şehre yazık olur.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • mert ali (1 hafta önce)
    dik duramadı buda teslim oldu
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Serdar (1 hafta önce)
    Büyükşehir başkanımız şu atama işlerını bitirsin. Sıra Belediyenin taşeron ücretlerını düzeltecek inanıyoruz adaleti sağlayacak.belediye ücret gruplandıma 5 grup düzeltecek. Ögretmen diploması olan taşeronlar haklı olabilir. Ama genel bir gruplarda ücret skalası değişsin başkanım bu gruplara bir el atın. Sagolun varolun arz ederım başkanım
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Er kişi niyetine (1 hafta önce)
    Selahattin de böyle yaptı sürekli adam değiştirdi. Hepsini kendi getirdi. 6 ay sonra değişiklik yaptı. bir sene sonra yine yaptı. Anlayacağın dikiş tutturamadı. Problem bürokratlar değil. Selahattin Gürkan Dı. Şimdi problem getirilen bürokratlar değil. Sami bey. 17 milyar borç ne oldu. Konuştu mu yok niye sümen altı edildi. Çünkü 5 sene sonra başına gelecekleri biliyordu o sebepten. Malatya’nın 5 yılı yine boşa gitmiştir. Kimseye güvenmeyin Sayın bürokratlar. Elbet bu devran bitecek. Hepsinin hesabını Allaha verilecek. Ben burada hesap sorulmasını istemiyorum. Ahirete bıraktım. Çok daha acı olacak.
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Hepsine eyvallah ama bu sefer erkişi niyetine değil er şehir niyetine eğer sami başkan başarısız olursa memleket gidecek ahali fark edin artık sami er e oy vermeyen gerçekten memleket sevdalısı biri olarak yazıyorum sami bey inşallah çok başarılı olur kendine ihanet ermeyecek malatya sevdalıların ve liyakatli mümkünse tecrübesi olan ve depremi yaşamış insanlardan oluşan bir ekip kursun ve başarsın inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • kemal (1 hafta önce)
    memlekette adam mı kalmadı eski adamlar dönüp duruyor. açın artık gençlerin önünü yeni isimler gelsin
    %48
    %52
    Yanıtla
  • muhammed (1 hafta önce)
    Hepsini değiştirmen lazım başkan yoksa pasifize oluyorsunuz iş yaptırmıyorlar size
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Dursun (1 hafta önce)
    Sayın başkan. Memleket öyle hale geldi ki ülke siyasi bağı olanların olmuş. Kimsesi olmayan kul hakkindan korkan kpss de sıra bekler olmuş. Adamlar yolunu bulmuş. Kafası basmıyor sınav ile üniversite kazanmaya.. baba parasi ile özel okul oku.. sonra baban belediyede ise koysun. Sonra sözleşme aldirsin. Seçim zamqni memurluk al.. buda yetmez . Müdürlük ver.. buda yetmez . Başkanlık ver.. belediyenin her yeri böyle adamlarla doldu başkanım. Özellikle maski bilgi işlem daire başkanlığı.. baskanida mudurude aynısı.. hayırdır. Ne zaman bu ülkenin sahibi oldunuz. Bu bedel için baban caninimi verdi her makam sorgusuz önüne gelecek...siz utanıp gidinceye kadar yazacağız her yere .. öyle bir adamin evladiki yarın CHP başa gelse CHP'li olurlar...
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Öyle iftira atmakla olmaz :) erkek olup gerçek isminle yazacaksın. Muhtemelen tanıyorsunda yazıyorsun, numarası vardır ara konuş başkanla müdürle tabi erkeksen namusun varsa.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Atabey (1 hafta önce)
    Ne Malatya imiş be kardeşim. 3 tane adam oraya ver oradan al buraya olmadı hopppp şuraya demek Malatya'da bu işleri yapacak başka kimse yok hep aynı isimler. Ne diyeyim deprem sonrası göç oldu ya ondan zahar adam bulamıyorlar. Vahh vah
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Nedim (1 hafta önce)
    Malatya Nurhandan kurtuldu, elinize sağlık Sami Bey.
    %66
    %34
    Yanıtla
  • Muhtemelen seçim sonrası makam bekleyip avucunu yalayan bir şahıs. Hangi makamı istiyordun da Nurhan Bey istediğini vermedi? Lakin adam daha 4 ayını doldurmadan görevden sebepsizce alındı da. Nurhan'dan ne çektiniz 4 ayda Malatyalı olarak?
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Bilgin (1 hafta önce)
    Sami başkanım katipoğlu ve tekin zaten bir görevleri var koskoca Malatya Büyükşehir belediyesinden bu görevleri yapacak başka kimse mi kalmadı ki geçiştirme yapıyorsunuz onun bunun adamı olmayan kurumunuz içinde liyakatlı idarecileri atamanızı bekliyoruz
    %77
    %23
    Yanıtla
  • İrfan (1 hafta önce)
    Kültür AŞ ye de bir el at Sami başkan işe gelen giden yok biri muhtar ayağına dolanıyor 20 yıldır işe gitmeyen adamı atamışsın benide alsalar diyip duruyor Esenlik zaten Allaha emanet
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Bilgekağan (1 hafta önce)
    Şu Maski yede bir el atsanız başkanım liyakatsız idareciler ile dolu iş yapmak için değil kariyeri için koltuğu işgal eden genel müdür yardımcıları daire başkanlarını da temizlemeniz gerekiyor
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Hamdi (1 hafta önce)
    Motas a el atılması lazım küçük otobüs koymuşlar tıklım tıklım klima çalışmıyor.11a ve 11b ye Allah aşkına saat 15:30-18:00 arası binip bakin.eskiden büyük otobüs vardı yetmiyor du ceza gibi küçük otobüs verdiler.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Motaş,ulaşımda değişiyor haftaya
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Tarafsız (1 hafta önce)
    Sami bey bu şirket ve daire başkanlıkları tutmadı.genel sekreterlikten sonra sıra daire başkanlıklarına gelsin.bu kadro tecrube liyakatı yok.ekibin yüz güldürmesse başarılı olunmaz.ilçe belediyelerden ordan burdan toplama kadro kurulmuş. Sizin haberınız yok. Size önerılıyor.ama iyice araştır. Başkanım malatyamız için değiştır.delamlar
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Göktürk (1 hafta önce)
    Allah aşkına malatyayı ismail özbey ahmet turan özbey insan kaynakları daire başkanı yönetiyor nekadar akraba çevresi varsa hep belediyeye aldırdılar bir bakın belediye de kaç tane Özbey soy isimli kişi çalışıyor ve hepsi yönetimde çoğuda ilk okul ve lise mezunu sami başkan bunları hepsini fark edip temizleyecek inşallah
    %93
    %7
    Yanıtla
  • ÖĞRETMEN (1 hafta önce)
    kıymetli başkanım taşeron ücret gruplarında öğretmen diploması olan taşeronlar neden 5. grupta değil.öğretmen diploması olan khkl sahip çıkın.gruplandırma artık yeniden yapılsın.artık ögretmen diploması olanlar 5. grup olsun. saygıla başkanım
    %48
    %52
    Yanıtla
  • Aç gözlü (1 hafta önce)ÖĞRETMEN isimli kullanıcı yorumuna
    Gidin öğretmenlik yapın belediyede ne işiniz var
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Doğru düzgün işe geldiğiniz yok ortada yoksunuz kalkmış 5. Grup maaş istiyorsunuz size dışarıda kim iş verir
    %40
    %60
    Yanıtla
  • ilerici toplumlarda ögretmenlik mesleği kutsaldır. 5 grubu hak ediyor
    %59
    %41
    Yanıtla
  • Mühendisler ile nasıl kendinizi bir tutarsınız ya. Allah akıl fikir versin. Kpss girin okullarda çalışın. Size 2. Ci grup yeter .
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Muallim (1 hafta önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Ögretmen mühendisten üstündür. Sen çok iyi mühendissen niye KPSS kazanamadın. belediyede ne işin var. Demekki kazanamadın hiç bir sınavı.ben Yıldız kimyayı kazandım gitmedim idealim ögretmen olmaktı.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Kemal (1 hafta önce)
    Allah aşkına megsaşı yöneten arkadaşın şirket ve bu sektör ile ilgisi nedir kaç sene piyasada bulunmuş ticaretin içinde bulunmuş. Ekibinizin tamamını memuriyeti olan arkadaşlardan oluşturdunuz. Biraz piyasadan iletişimi yüksek halkın içinden adamlar atayın. Atamalar tamamen alakasız iyi niyet olabilir ama bu ekip tamamen başarısız olur. Keza esenlik keza Belsos nasıl böyle bi ekip kurdunuz anlamış değiliz hepsinin Malatya ile ilgisi yok
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Müdür (1 hafta önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    Yani Malatyalilarida gorduk.Bu sehri asıl Malatyalilar cokertti
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 hafta önce)
    Sami Er isabetli bir iş yaptı. Artık Malatya’yı Malatya'nın liyakatlı öz evlatları yönetsin.
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Yerine kimi getirirse getirsin vatandaş bir bahane bulup beğenmez.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Cumali (1 hafta önce)
    hayatında idarecilik nedir bilmez.hiç bir tecrube yok. kasıntılı. kibir abidesi. insana tepeden bakan daire başkanlar kalmasın.kısaca kadronuzu yenileyın. bu kadrodan başarı gelmez.zaman erken iken
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Hakkı (1 hafta önce)
    Maski, esenlik, motaş, megsaş ve Meston hepsi değişmeli hepsi hatalı atama özellikle esenlik fiyasko
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ali eren (1 hafta önce)
    Sami başkanım sagol çok gerekliydı bu değişimler. Bu Alınan vatandaşlar tüm daire başkanlıklara atama önerdiler.onun için, Sami başkanım çok önemli daire bşk lıkları personel . Mali işler. Strateji .,desdek gibi vb daire başkanlıkları yeniden atayın. Aslında tüm daire bşk değişmesi lazım. Bu kadrolar sizi bir yere göturmez.vakit geçmeden tüm daire başkanlıklar değiştir başkanım.
    %79
    %21
    Yanıtla
  • Bilirkişi (1 hafta önce)Ali eren isimli kullanıcı yorumuna
    Büyükşehir belediye gözümde bitmiştir, su abonesi için adamlar 2025 yılında yaparız diyor,ölme eşşegim yaz gelecek...seloyu arayacağımız aklımdan geçmezdi...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Neriman (1 hafta önce)
    Erzurum'dan gelen vatandaş artist birşeye benziyordu. Er sanırım kilici cekti
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Adam Erzurum'a büyük hizmetler yapmış ama burada kabul görmedi.
    %25
    %75
    Yanıtla