SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Konteyner Yaşam Alanlarında İlaçlama

Büyükşehir'den Konteyner Yaşam Alanlarında İlaçlama
A- A+ PAYLAŞ

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler 718 mahallede 12 ay boyunca ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. İlaçlama çalışmaları kapsamında kış aylarında kışlak, yaz aylarında ise larva mücadelesine devam ediliyor.

6 Şubat tarihinde yaşanan depremler sonrasında ciddi yıkımların yaşandığı ilimiz sınırları içerisinde kurulan 72 konteyner yaşam alanında da ekipler, vatandaşların hayatlarını daha sağlıklı ve daha hijyenik bir ortamda sürdürmeleri için mekanik ve fiziksel olarak çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından; konaklama merkezlerimizde yer alan, çöp konteynerlerinde, kanalizasyon giderlerinde, konteyner aralarında ve açık alanlarda haşerelere karşı etkili ilaçlarla açık alan mücadelesi ve kemirgen mücadelesi yapılıyor.  Çalışmalar kapsamında son olarak Malatya Yeşilyurt İlçesi Yaka Mahallesi Samanköy Geçici Yaşam Alanında, kemirgen mücadelesi ve diğer haşerelere karşı ilaçlama çalışması yapıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Depremzede (2 saat önce)
    Allah rızası için ayda birde olsa hijyen malzemeleri de dağıtın temizlik ürünleri
    0
    0
    Yanıtla
  • Orhan (5 saat önce)
    Ne büyük hizmet hiç yapılmayanı yaptılar. Bari konteynerda kalanların saçlarını da boyasaydılar.
    %50
    %50
    Yanıtla