SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'den Şahnahan Yolunda Yenileme Çalışması

Büyükşehir'den Şahnahan Yolunda Yenileme Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Şahnahan Mahallesi’nde alt yapı, yol genişletme, deplase ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. 

Yol çalışmalarını aralıksız sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Şahnahan Mahallesi’nde yaptığı 1000 metrelik sıcak asfalt, 1000 metrelik soğuk asfalt çalışması ile Şahnahan Mahallesi’nin yollarını daha güvenli ve daha konforlu hale getiriyor. 

Mahallesine yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Şahnahan Mahallesi Muhtarı Müslüm Akbulut, “Mahallemizin yolu ve altyapısı tahrip olmuştu. Önce altyapı çalışmaları tamamlandı. Daha sonra da yol çalışmalarına başlandı. Sağ olsunlar Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er ve ekibi yolumuzu çok güzel bir şekilde yapıyorlar. Mahallemizdeki yol çalışmalarının hızlı bir şekilde yapılmasından dolayı çok memnunuz. Mahallem adına, yolumuzun yapımında emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er olmak üzere ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Serkan (3 gün önce)
    Önemli olan ordan sahnahan merkeze kadar olan yolu da yapmak hergun gittiğimiz ve yüzlerce belki binlerce aracın geçtiği bir güzergah eğer müdahale edilmezse çok büyük ölçekli kazaların olmasi kaçınılmazdır.bu da burda not olarak dursun umarız bunu da haber yapar yetkililere bildirirseniz...çok iyi olir
    %0
    %100
    Yanıtla