SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in Kamyonu Minibüse Çarptı, 5 Yaralı

Büyükşehir'in Kamyonu Minibüse Çarptı, 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Darende'de, Büyükşehir Belediyesi'ne ait kamyon, trafik ışığında bekleyen minibüse arkadan çarptı, 5 kişi yaralandı. Doğanşehir'de de TIR'ın arkadan çarptığı minibüsteki 3 kişinin yaralandığı bildirildi. Akçadağ'da şarampole yuvarlanan araçta 1 kişi yaralandı.

BÜYÜKŞEHİR'İN KAMYONU ÇARPTI, 5 YARALI
Malatya’nın Darende ilçesinde Büyükşehir Belediyesine ait kamyon fireni tutmayınca trafik ışıklarında bekleyen minibüse arkadan çarptı. Feci kazada minibüste bulunan yolculardan 5 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait B.K. yönetimindeki 44 BA 560 plakalı hafriyat kamyonunun iddiaya göre frenleri tutmayınca Aşağı Ulupınar mevkiinde trafik ışıklarında bekleyen Nasır Alan 06 AY 1197 plakalı minibüse arkadan çarptı. Kazada minibüs içerisinde bulunan Ömer Seyit Alan (12), Hamşi Alan, Sümbül Alan, Besra Alan ve sürücü Nasır Alan yaralandı.

Kaza sonrası bölgeye ambulanslar sevk edilirken, Darende’de devlet hastanesine kaldırılan yaralılardan durumları ağır olan Ömer Seyit Alan ile Besra Alan hava ambulansı ile Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi.

Freni tutmayarak ışıkta bekleyen minibüsü önüne katarak yaklaşık 500 metre sürükleyen Büyükşehir Belediyesi kamyonunun sürücüsü ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Öte yandan, kazazedelere yardım için duran bir kamyona da arkadan başka bir kamyonun çarpması sonucu ikinci kaza meydana geldi. Yaralananın olmadığı ikinci kaza sonrası çevre yolunda trafik kontrollü sağlanırken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

DOĞANŞEHİR'DE 3 YARALI
Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Adıyaman istikametinden Malatya istikametine giden Aydın Ç. idaresindeki 02 AC 088 plakalı tır sürücüsü ile aynı istikamette sağ tarafından gelen Yaşar M. idaresindeki 44 AGG 880 plakalı minibüs sürücüsü ile çarpıştı. Meydana gelen kazada minibüste yolcu olarak bulunan Ayşe K., Murat S. ve Tuba K. yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Doğanşehir Devlet hastanesine kaldırıldı.

OTOMOBİL ŞARAMPOLE UÇTU
Akçadağ ilçesinde ise kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan sürücü yaralandı.

Kaza öğle- saatlerinde Malatya-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Akçadağ ilçesinin Aydınlar Mahallesi mevkiinde meydana geldi. 61 yaşındaki H.K. yönetimindeki 44 AGH 299 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi ile birlikte yolun dışına çıkarak şarampole yuvarlandı.

Aracın şarampole uçtuğunu gören diğer sürücüler durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekiplerince araçtan çıkarılan sürücü H.K. ilk müdahalesinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kazalarla ilgili inceleme devam ediyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Şahıs (4 hafta önce)
    Büyükşehir araçlarını magandaların ellerine vermişler trafikte resmen terör estiriyorlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • bülent (4 hafta önce)
    kimsenin umrunda deyil memur arkadaşlar sadece ay sonunu maış zamanını düşünüyor birde ne kadar zam alacağını gerisi önemli deyil
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 hafta önce)
    Her iddiasına girerim yalan söylüyor, bu araçlar her zaman ki gibi trafikte cellat misali kurban arıyor. Komşumuzu da iki sene evvel yine aynı model aynı marka belediye kamyonu Tavşantepe de hayattan kopardı
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Vip malatyalı (4 hafta önce)
    Depremden arta kalanları da sarı tamperli kamyonlar öldürecek.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya'nın yerlisi (4 hafta önce)
    Binek araba gibi hızlı gidiyor belediye kamyonları nice canlar gitti halen tedbir alınmıyor
    %94
    %6
    Yanıtla