SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Büyükşehir'in Trafik Levhaları İhalesi Sonuçlandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, belediyenin sorumluluk alanındaki yollar üzerinde mevcut levhalardan  yıpranmış olanların yenilenmesi ve yollar üzerinde trafik işaret ve işaretlemeleri  ile yapım, bakım ve onarım çalışmalarında kullanılmak üzere, trafik işaret levhaları, omega levha direkleri, plastik delinatör, plasttik refüj başı levhası, kar direği ve trafik konisi satın almak amacıyla bir ihale düzenledi.

İhaleyi, 937 bin TL teklif veren Ermak İnşaat - Makine - Sanayii İletişim - Ticaret Turizm Limited Şirketi’nin kazandığı açıklandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülecek çalışmalarda kullanılacak trafik işaret ve uyarıcılarına ait ihale 1 Haziran 2020 tarihinde yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihalenin sözleşmesine ilişkin yapılan açıklamada, ihaleye kaç firmanın katıldığı ve kaç firmanın teklif verdiği konusunda bilgi verilmezken, 937 bin TL teklif vererek ihaleyi kazandığı belirtilen firma ile 7 Temmuz 2020 tarihinde imzalandığı bildirildi.

İhale kapsamında neler satın alındı? ,

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Trafik İşaret ve Uyarıcıları Alımı” ihalesinin teknik şartnamesine göre, 937 bin TL karşılığında satın alınan malzemelerin listesi şöyle:

Trafik Levhası  : 8030 adet

Omega Direk               : 4.000 adet

Delinatör                      : 1500 adet

Koni                            : 1000 adet

Kar Direği                   : 300 adet

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Mesut (4 yıl önce)
    Büyükşehir Belediyesi bir prensip kararı almalı. Mesele 5 bin TL nin üstundeki her alım şeffaflık gereği internet sitesinden paylaşılmalı. Sadece ihaleli alımlar değil doğrudan teminle yapılan alımlar da açıklanmalı. Bir esnaf olarak biz de bilelim hangi ürünü belediye kaça alıyor. Belki biz daha uygun bir teklif verebiliriz. Belediye doğrudan teminlik işleri neden hep belli başlı firmalardan tedarik ediyor. Tercih sebepleri nedir merak ediyorum. Biz bir esnaf olarak ilişkilerimizle değil işimizle, kalitemizle, fiyatımızla tercih sebebi olmak istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nebi (4 yıl önce)
    Büyükşehir Belediyesi ile ilgili bazen yorum yapmak istiyorum, sonra vazgeçiyorum. Kendimi dipsiz bir kuyuya sesleniyor gibi hissediyorum. Sesimin karşılık bulacağına olan inancım çok ama çok zayıf. O kadar haber yapılıyor, o kadar yorum yazılıyor aynı tas ayni hamam. Ya insan biraz ders çıkarmaz mı? Ayni hatalar tekrar tekrar yapılıyorsa artık bir hatadan bahsedilemez. Kamu şeffa olmalı, hesap verebilir olmalı. Peki öyle mi. Maalesef değil. Allahdan malatyahaber gibi eyvallahı olmayan, ne şiş yansın ne kebap demeyen ve sadece gazetecilik yapmaya çalışan siteler var da bizim adımıza bir şeyleri sorguluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuncay (4 yıl önce)
    Belediyenin twitter hesabında 24 Haziranda şöyle bir paylaşım vardı. Çöp sepetlerimizin imalatını bile kendimiz yapıyoruz, daha ne olsun. Bu trajikomik sorunun cevabı bu haberde. Çöp sepetini üretmeyi başarı zannedip daha ne olsun diyenlere söylüyorum. Yaklaşık 1 milyon lira verip levha ihalesine çıkacağınıza kendiniz yapın. Vallahi bu twiti belki 10 defa okudum. İnanamıyorum. Büyükşehiri yönetenlerin vizyonunu acı bir şekilde ortaya koyuyor. Bir gurbetçi olarak memleketim için kahroluyorum, ama elimizden bir şey gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • İlhan (4 yıl önce)
    Çok mu zormuş bir ihaleye kimler katılmışı, kim ihaleyi kaça almışı açıklamak. Haberi okuyuncs Belediyenin internet sitesine girdim ve ihale listesinde sonuçlananlara bakmak istedim. Sonuçlanmıs bir tek ihale bilgisi yok. Kimse bana şeffaflıktan dem vurup hikaye okumasın. Her şey ortada. Kimse kusura bakmasın ama gördüğük Büyükşehir Belediyesu Kasaba Belediyesi gibi yönetiliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ceyhun (4 yıl önce)
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz derdi büyüklerimiz. Şeffaflık, şeffaflık, şeffaflık diyip duracaksınız, fakat 2020 Türkiyesinde ihaleleri canlı yayınlamayacaksınız. Canlı yayınlamıyorsunuz bari sitenize hangi ihaleye kaç firma teklif vermiş, hangi firma ne kadar teklif vermiş, hangi firmanın teklifi idarenizce onaylanmış görelim. Bu rekabeti artırır. Rekabet de kaliteyi artırır. Tabi derdiniz kalite ise, kamu menfaati ise bu iş bu kadar zor değil. Şeffaflık olmayınca milletin aklında tilkiler cirit atıyor. Attırmayın be güzel kardeşim attırmayın. İşinizi güzel yapın kimsenin ağzına laf vermeyin.
    0
    0
    Yanıtla