SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Büyükşehir'in Veri Güvenlik Sistemine HAVELSAN Yazılımı

Büyükşehir'in Veri Güvenlik Sistemine HAVELSAN Yazılımı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara ziyaretleri kapsamında havacılık ve savunma sektöründe ülkemizin önemli teknoloji firmalarından biri olarak kabul edilen HAVELSAN’ı ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ankara ziyaretleri kapsamında HAVELSAN’ı ziyaret ederek Genel Müdür Dr. Mehmet Akif Acar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Bilişim, simülasyon, savunma, ülke güvenliği ve siber güvenlik alanında ülkenin önemli teknoloji firmalardan biri olan HAVELSAN ziyaretinde Başkan Gürkan, Genel Müdür Dr. Mehmet Akif Acar ile Malatya Büyükşehir Belediyesinin veri güvenlik sistemlerini daha sağlıklı hale getirmek adına, HAVELSAN tarafından üretilen güvenlik yazılımlarının devreye alınması konusunda istişarelerde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, HAVELSAN tarafından üretilen ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından devreye alınması planlanan HAVELSAN Kalkan, HAVELSAN Bariyer, SIEM, HAVELSAN Diyalog, yazılımlarıyla ilgili Genel Müdür Dr. Mehmet Akif Acar’dan bilgiler aldı.

Başkan Gürkan ayrıca HAVELSAN ziyaretinde Türk Hava Yolları’nın eğitim uçuşları için HAVELSAN tarafından üretilen Airbus A 320 uçak similatörünü de kullandı. Başkan Gürkan Airbus A 320 uçak similatörü kullanımı hakkında ve pilotların eğitim süreçlerinin aşamalarıyla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyali (1 yıl önce)
    Bilgi guvenligi gibi en buyuk firmalarin bile sorunlar yasadigi bir donemde, dunya piyasasinda en cok ragbet edilen firmalar yerine HAVELSAN'in tercih edilmesi mantiksiz bence. ornegin HAVELSAN SIEM yerine SPLUNK, IBM QRADAR, SENTINEL, ELASTIC STACK kullanilabilir. guvenlikle ilgili yazilim urunlerinin, yeni cikan tehditlere karsi zaman kaybetmeden guncellenmesi gerekir ve bunu gecikmeden yapmak buyuk sirketler icin bile kolay birsey degildir. Kendi ekibinizde bu alanda ehil insanlar yoksa urunlerin isinize yarayip yaramadigini bile anlayamazsiniz. Hayirlisi bakalim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (1 yıl önce)
    Doğrudan havelsan ile çalışacaksak güzel haber.Yarenler üzerinden alım yapılacaksa niyet başka.
    %50
    %50
    Yanıtla