SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buz Veda Etti.. "Elimizi Taşın Altına Sokmaktan Çekinmedik"

0
Güncellendi - 2021-10-04 18:17:16
Buz Veda Etti..
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un ligin ilk 8 haftasında, 4'ü iç sahada olmak üzere alınan 6 mağlubiyetin ardından karşılıklı olarak sözleşmesi sona erdirilen eski Teknik Direktörü İrfan Buz, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile veda etti.

Buz, mesajında şöyle dedi:

"Evim olarak gördüğüm Yeni Malatyaspor'da bugüne kadar birçok kırılma anında tarifsiz duygular yaşadım. Şanlı armamızla çok önemli başarılar yaşamış olmak benim için gurur verici. Zor zamanlarda ekibimle birlikte kulübümüz için elimizi taşın altına sokmaktan çekinmedik.

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde üzerimize düşen sorumluluğu, karşılığını düşünmeden Malatya'mız için yerine getirdik. Devamında da yeni sezon için çok büyük bir şevk ile çalışmalarımızı sürdürdük. Ancak sonuçlar hedeflediğimiz gibi olmadı. Kulübümüzle sözleşmemizi karşılıklı olarak sona erdirme kararı almış bulunmaktayız.

Gerek sezon başı sürecinde, gerekse sezon başlangıcı itibariyle bugüne kadar desteklerini esirgemeyen başta başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuz, teknik ekibimiz, futbolcu kardeşlerim ve büyük Yeni Malatyaspor taraftarı olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.

Hakkınızı helal edin."

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sadece hocanın gitmesi eksik olur.Yanında mutlaka Sadık,semih ve Mustafa eskihellaçı da göndermezsek sonuç farklı olmaz.Formanın hakkını vermeyen futbolcununda kapının önüne konması lazım.Malatyaspor forması bu kadar ucuz olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yabancı oyuncularda çok kötü.. çöp transferler
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (2 yıl önce)
    Öncelikle asil kişiliğin ve zarafetinle saygı duyduğum bir insansın İrfan hocam. Gönül isterdi ki kulüpte kalasın ama bazen şartlar insanları istemedikleri yerlere taşıyor maalesef. Bir gün mutlaka daha iyi şart ve imkanlarda bu takımda yine görmek isteriz seni hocam. Yolun bahtın açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Niyazi PARMAKSIZ (2 yıl önce)
    Çok teşekkür ederim sayın İrfan BUZ. Ben Malatyaspor taraftarı olarak göstermiş olduğun çabayı ve verdiğin emeği takdir ediyorum. Ayrıca asil duruşunun futbol camiasında ender rastlanır bir duruş olduğunu belirtmem gerekir. Bana kalsa takım düşse dahi seninle devam etmeliydi. Ancak son iki maçtaki hakem tavırlarından anladığım kadarıyla futbol tanrıları böyle istedi zannederim. Yolun ve bahtın açık olsun güzel insan. Bir gün yönetimiyle,taraftarıyla,futbolcusuyla,spor basınıyla daha güçlü bir Malatyasporu çalıştırıp çok başarılı olmanı dilerim. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Battal (2 yıl önce)
    3veya 5 galibiyet yada kümede kalmayı başarı görenler veya lanse edenler !?Yahu nankör olmayın 5 yıldır süper ligdeyiz diye nara atanlar hoca bilmiyor futbolu gitmeli...ben haklıydım diyecek ancak bir müddetliğine!!! 27 bin kişilik stada yaklaşık bin değerli taraftarımız gidiyorsa yılda ortalama 3 t.direktör değişiyorsa klüp borcu boyu aşmışsa her yıl hedef düşmemekse klüp şehir birlikteliği oluşmamışsa ..uzatmak istemiyorum bu kısmı...degerli katkılarınız için teşekkürler irfan hocam yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    İrfan hoca keşke hiç sokmasaydın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Deniz. (2 yıl önce)
    Ardı arkası kesilmeyen yanlışlar,devam etti. Hep aynı hatalar... Bu karar, 3 hafta önce alınmalıydı...Belki de iyi niyetliydi ama, sonuç vahim. 90 dakikada, tüm taraftar sancı içinde kıvrandı... Oysa, yönetim, hiç rahatsız olmadı bu gidişattan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hocam futbolculara dayalı bir kulüp olduk ,bazı oyuncular geçmişte yaşıyorlar,onlara diyorimki sporda dün dünde kalmıştır cancağızım geleceği bilmiyoruz bugüne bakalım ,bakınız fenerde mesut Özil düne güvenerek bugün forma istiyor aliyormu hayır bizde de geçmişte kalmış formaları garanti oyuncular var hocam suç sizde değil yıllardan beri kulüp yönettiği halde yanlış transfer yapan baskanimizda ve başkana destek veren ismini herkesin bildiği vekilimiz de , kötü gidişe bir kurban lazım,oyuncular gidemez ,başkan hiç gidemez geriye kim kaldı sahipsiz teknik adamlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyyah (2 yıl önce)
    Yolun açık olsun hocam.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 malatya 44 (2 yıl önce)
    Sayın hocam çok teşekürler çok iyi bir hocasın bizi bu duruma getiren ve senin kariyerini silmeye çalışanlar kimse lütven açıkla
    0
    0
    Yanıtla
  • Hafez oyuna girdikten sonra nasılda lakayt hareketlerle aldığı her topu kaybettiğini gördük.bu tiplerde hocayı bitirdi.
    0
    0
    Yanıtla