SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Buzdan Kayan TIR Dükkanlara Çarpıp Devrildi, 1 Ölü..

Buzdan Kayan TIR Dükkanlara Çarpıp Devrildi, 1 Ölü..
A- A+ PAYLAŞ

Darende yakınlarında buzdan kayan vinç yüklü TIR'ın yol kenarında kayısı satılan iki dükkana, TIR'dan kopan tekerin de bir dolmuşa arkadan çarpması ve şarampola yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, TIR'ın sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, Cumartesi saat 18.45 sıralarında Malatya- Darende yolu Yukarıulupınar mevkisinde meydana geldi. 60 yaşındaki Vedat Doğan'ın yönetimindeki 06 HC 1583 plakalı TIR, kar ve buzlanma nedeniyle freninin tutmaması sonucu sürücünün kontrolundan çıktı. TIR, yol kenarında kayısı satışı yapılan iki dükkana çarptıktan sonra yoldan çıkarak şarampola yuvarlandı. Kaza sırasında, TIR'ın kopan tekeri de yol kenarında park halinde olan 44 J 2877 plakalı dolmuşa arkadan çarparak hasar verdi. Kazada, TIR sürücüsü öldü.

Kaza sonrasında Jandarma, Emniyet Bölge Trafik Şubesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerinde teknik ve idari çalışmalar yürüttüler. 

Cumhuriyet Savcısını olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Vedat Doğan'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Fuat Kutsal (2 yıl önce)
    Hemşerilerimizin böyle önemli makamlara gelmesi bizleri mutlu ediyor.Sayın Erhan Çetinkaya yı kutluyor.Yeni görevinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla