SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS 'En Kritik' Maçına Çıkıyor

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ile final niteliğinde bir maç oynayacak. Küme düşme hattının üzerinde yer alan sarı siyahlılar, kritik deplasmandan istediği sonucu alarak, lige tutunmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 33.haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olacak. 32.haftasında sahasında Beşiktaş’a 1-0 kaybederek, iki sıra birden gerileyen sarı siyahlılar, 33.haftada küme düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor ile son derece kritik bir karşılaşma oynayacak. 

KRİTİK MAÇLAR OYNANACAK

Süper Ligin 33.haftasında hem şampiyonluk hem de ligde kalma adına birbirinden kritik maçlar oynanacak.

Süper Lig’de sona yaklaşılırken, şuana kadar 36 puan toplayan Gençlerbirliği, 35 puanlı Yukatel Denizlispor, 33 puana sahip olan İttifak Holding Konyaspor, 32’şer puanlı BtcTurk Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor ve Hes Kablo Kayserispor ile son sıradaki 29 puanlı MKE Ankaragücü, lige tutunmak için mücadele veriyor. 

Ligin 33.haftasında kümede kalma mücadelesi veren BtcTurk Yeni Malatyaspor, 19 Temmuz Pazar günü deplasmanda yine lige tutunmak isteyen Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor, şampiyonluk yarışını son haftaya taşımak isteyen Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Üst üste aldığı sonuçlarla kümede kalma umutlarını artıran Kayserirspor’da şampiyonluğun en güçlü adayı Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

MAÇ SAATLERİ VE GÜNLERİ DEĞİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Süper Ligin 33.haftasında oynanacak olan karşılaşmaların maç gün ve saatlerinde değişikliğe gitti. Buna göre, 19 Temmuz Pazar günü Çaykur Didi Stadı’nda oynanacak olan Çaykur Rizespor-BtcTurk Yeni Malatyaspor karşılaşmasının 18.30 olan başlama saati 21.00 olarak değiştirildi.

Süper Lig Cemil Usta Sezonu 33. hafta müsabaka programında gün ve saat değişiklikleri yapıldı. 33. hafta karşılaşmalarının yeni programı şöyle: 

18 Temmuz Cumartesi

21.00 Galatasaray-Göztepe

21.00 Gaziantep Futbol Kulübü-Kasımpaşa

19 Temmuz Pazar

21.00 Trabzonspor-İttifak Holding Konyaspor

21.00 Medipol Başakşehir-Hes Kablo Kayserispor

21.00 Aytemiz Alanyaspor-Yukatel Denizlispor

21.00 Çaykur Rizespor-BtcTurk Yeni Malatyaspor

21.00 MKE Ankaragücü-Fraport-TAV Antalyaspor

21.00 Demir Grup Sivasspor-Gençlerbirliği

21.00 Beşiktaş-Fenerbahçe.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Emre (4 yıl önce)
    Hadi beyler 1 puan burdan 3 puan gazişehirden alıp işi bitirelim çok zor olmasa gerek .
    0
    0
    Yanıtla
  • beydağı (4 yıl önce)Emre isimli kullanıcı yorumuna
    rizeyle başbaşa kalırsak ikili averajla düşeriz, galibiyet şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Rizeden çok konyaya odaklanmak lazım berbat fikstürleri kayseri ve denizli de aynı şekilde . Bizim rakibimiz konyadır ikimizden biri düşecek .
    0
    0
    Yanıtla
  • Yakamoz (4 yıl önce)
    Rizeyi 2-0 yen son maça bakmadan ligde kal. Kayseri de yenilecek başakşehire
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif BİLİR (4 yıl önce)
    Değerli yorum yapan arkadaşlar. Söylenecek hiç bir şey kalmadı. Ayrıca Konya'nın ve Denizli'nin 2 şampiyonluk adayı takımları yenmeleri garip bir şey değil. Adamlar can havliyle oynadılar inandılar ve başardılar. Maalesef aynı ruh Malatya'mızda yok. Düşme adayı her takım bizi burada yendi. O yüzden hayıflanmaya gerek yok. Hayal kurmayalım. Yumurta kapıya gelmiş, efendim Rize'yi yenip 3 puan alalım Rize kümeye gitsin biz kurtulalım. İmkansız gibi bir şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • çok iyi niyetlisin, keske can havliyle saldırsaydılar, denizli gol attıktan sonra konyanında gol atması tesadüfmü, bu kadar tesadüf olabilirmi dümenler döndü kardeşim,
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Kabullenmek çok zor ama bir ayda 4 gol atamıyan küme düşmenin en büyük adaylarından konya ,şampiyonluğun en büyük favorisi;B.şehire 4 tane atıyor,Ne garip aynı gün diğer şampiyon adayı trabzonda bir başka küme düşme adayı denizliden 2 tane yiyerek malatya ve rizeyi başbaşa bırakıyorlar. Biz kendi hesabımızı iyi yapamazsak,başkaları bizim üzerimizde böyle güzel hesaplar yaparlar.Rize bu saatden sonra işi tesadüflere ve şansa bırakmaz.Sahipsiz takımın bu taraftarına yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)Kemal isimli kullanıcı yorumuna
    denizli ve konya maçlarında goller 84 ve 85 dakikalarda arka arkaya atılıyor, anlayana çok anlam ifade eden bir durum, dümenler masada dönüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Erzurum 25oltu (4 yıl önce)
    Malatya düştü mü düşmedimi
    0
    0
    Yanıtla
  • Düşecek düşmesi ne sebep olunacak etmenler saymakla bitmez bi hafta yani yarın akşam 9 da başlayacak olan rize maçı bir nevi kader belirleyen maç OLACAK hadi yağmur duasına pardon hadi malatya spor düşmesin diye dua ya bu ARADA adil gevrek ne yaptı muamma takımın düşmesi için 4 elle kolla çalıştı başardımi bana göre yarını BEKLE
    0
    0
    Yanıtla
  • New malatya (4 yıl önce)
    3 puan alamazsak küme gidiyoruz. Bizim takım farkında mı acaba. Gol atamıyoruz hikmet hocam iki hafta kaldı bı çare bul. Birşeyler yapın rizeyi yenin yoksa düşüyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL CANTÜRK (4 yıl önce)
    Malatyaspor yensin .. asgari ücret olan aylığımi malatyaspora bağışlayacam..canımda kanımda feda olsun.malatyama...sevgi ve saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • kral aklını başına topla senin bağışlayacağın asgari ücret senin 1 ayın ama Malatyaspor için hiçbir şey . Çok destekleyeceksen kombine al forma al sana da bi faydası olsun :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (4 yıl önce)
    Düşen takımın kritik macimi olur yani Beşiktaş Gençlerbirliği Kasımpaşa maçları kritik degilmiydi daha hala hayal dünyasında rüya görenler var onlara iyi hayeller ve iyi rüyalar diliyorum rüyanın bitmesine ne kaldı bunları yazarken şunu belirteyim takımımız çıksın sahada adam gibi onurlu mücadele etsinler biz bu maçı alırız ama o ışığı oyuncularda görmüyorum bu saatten sonra inşallah beni yaniltirlar zaten başkan ve hocaya güvenimi kaybettim oyunculardan onurlu bir duruş bekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Bir takimda formaya aşık o memleketin yerlisi o memleketin çocuğu bir kaç oyuncu olmazsa oynayanlarda da meslek ahlakı olmazsa olacagi budur adam alacağı paraya bakıyor yarın çekip gidecek belki bir daha bu ile gelmeyecek olan bizlere olacak sayın adil başkan bir yerel televizyona cikta gerçekleri konuş neden bu takım bu hale geldi iyi günde herkes konuşur önemli olan zor günde konuşmaktır bu takım sahada dizilse ligde kalırdı kimler bu takımın defterini sürdü Allah aşkına bir konuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    İnşallah pazar günü 22.45 te bu çile bitecek.hala hayal kuruyorlar cek caklarla bu milleti kandırıyorlar bir takım göz göre göre düştü demiyorum başkan, hoca ve ruhsuz oyuncular el ele vererek zoru başardılar ve bizi 1.lige değil belirsiz borçla Malatya amatorune düşürdüler sayın gevrek bundan sonra eserinle gurur duyabilirsin haftaya bu ile gelmenize bile gerek kalmayacak Antep maçına altyapının gençleri ile çıkarız bu şehrin vekilleri siyasileri belediye başkanları bu olayı görmezden geldiler adeta seyrettiler hala sahada yürüyenler rizeyi yeneceğiz diyebiliyorlar bakalim haftaya diyebilecek bir sözleri olabilecek mi pardon özür diliyorum zaten Malatya'da olmayacaklarki .
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (4 yıl önce)
    Bu mac kayıp edilirse tüm yonetim istifa etmelidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • BEYLERDERESİ (4 yıl önce)
    Benim Bu Maça Bakmaya ne Kalbim nede yüreğim Dayanır ALLAHIM Sen Biz Sevgili Malatyalı kullarını pazar günü Sevindir aminn nolur nolmaz Bakarsınız yıllar önce malatyanın düşmesi için Şike Yapan Çaycı takımı bu sefer ALLAHIN Tokatını yer ve Maçı kaybeder son maç Antep. artık Adil beg oynama sırası sende ozaman araya Hatırlı hatırsız kim varsa koy antep takımının Teşvik parası almaması için Onları Bir hafta önce Malatyaya davet edin Düşecek bütün takımlar Teşvik primi vaat edecektir Bizim Stadtan başka satacak bir şeyimiz kalmadı gerekirse onuda sat ve Takımı Düşürme yoksa Dünyadaki tüm Malatyalıların Gözünden düşeceksin bu senin son şansın yeterki Rizeyi yenelim ve NE OLUR ALLAHIM DÜŞMEYELİM
    0
    0
    Yanıtla
  • hudai (4 yıl önce)
    ne kritigi. rize icin kritik mac.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kral44 (4 yıl önce)
    3 puan başka söze gerek yok alamazlar ise yüzleri varsa ordan sözleşmelerini fesih edip gitsinler malatyaya hiç uğramasınlar
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    Rize şu an üzerimizde , ikili averajdan , öyle bir oyun oynandı ki düşmE hattındaki tüm takımlardan ikili averajımızın kötü olduğu tek takım Rize ve bizi Rizeye bıraktılar! GERİSİNİ ANLATMAYA GEREK VARMI!?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Tek.kurtulus.3..puan.almak
    0
    0
    Yanıtla