SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Fenerbahçe Hazırlıklarına Başladı

0
Güncellendi - 2020-06-22 18:09:38
BYMS Fenerbahçe Hazırlıklarına Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de haftalar sonra galip gelen BtcTurk Yeni Malatyaspor, 29.haftada deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 12 haftalık galip gelememe özlemini 28.haftada sahasında Göztepe’yi 2-1’lik skorla mağlup ederek sonlandırdı. 

Ligde son olarak 15.haftada deplasmanda Beşiktaş’ı 2-0 mağlup ettikten sonra 12 haftalık süreçte galibiyet yüzü göremeyen sarı siyahlı takım, Süper Lig’in 28. haftasında Göztepe’yi 2-1 yendi ve 189 gün sonra galip gelmenin mutluluğunu yaşadı. 

İzmir temsilcisi karşısında aldığı kritik galibiyetin ardından ligde kalma umutlarını artıran BtcTurk Yeni Malatyaspor, 29.haftada deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 

Göztepe karşısında haftalar sonra aldığı galibiyetle birlikte moral depolayan sarı siyahlı takım, ara vermeden Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başladı.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde hazırlıklarına başlayan sarı siyahlılarda, futbolcuların bir hayli neşeli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Çitil (4 yıl önce)
    Mümkünse oynama Mustafa sakat numarası yap faydadan çok zarar verdin geldin geleli
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayisi_Kentli (4 yıl önce)
    Fenerbahce lige havlu hatti. Kontrollü oynarsak, sakin olabilirsek maç bizim. Diger hafta da genclerbirligini yenip ligde kalisimizi ilan ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (4 yıl önce)
    Kasımpaşa'yı yenmiş olsaydık yüzde 80.90 likte kalırdık hata Kasımpaşa düşme ihtimali bile olurdu şu durumda işimiz çok zorlaştı
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)
    Bu adamı kadroda görmek istemiyoruz. Mina Hadebe ikilisi stoperde iyi işler yapıyor. Umarım Fb karşısında bu ikiliyi bozmazsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı Memoli (4 yıl önce)
    İnşallah yeneriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali han (4 yıl önce)
    Bu Mustafa’nın takıma hangi maçta katkısı oldu hatırlayan varmı aldığı parayı hak ettinmi .Artık bütün futbolcular güçlerinin üstünde oynamalarını bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur türkan (4 yıl önce)
    Fenerbahçe kötü,hemde kötü ötesi sürpriz yapıp kazanarak dönebilirsek evet tamamen yönetimin hatalarıyla vurduğumuz dipten ligde kalarak çıkarız.Bu seneyi atlatalım inşallah seneye daha aklı başında ne yaptığını bilen,daha vizyoner,ekonomik açıdan daha şeffaf ve ekonomik anlamda düzlüğe çıkabilecek bir yönetimle sezona başlarız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (4 yıl önce)
    Ya Mustafa akbaş sen niye poz veriyorsun ya. Yaptığın çocukca hataların yüzünden az yanmadı canımız
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyalı (4 yıl önce)Mülayim isimli kullanıcı yorumuna
    mülayim.... söylimde Mustafa Akbaşa seni arasın izin alsın poz verip vermeme konusunda..
    0
    0
    Yanıtla
  • söyle hadi
    0
    0
    Yanıtla